Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarr bende albüm ekledim bi bakın isterseniz
tamam canım bakarım şimdi.

canım sabah kalkınca önce su içiyorum ilk şunu hatırlatayım günde illaki 3 litre su içilecek .çünkü hamilelikte bol su içmek idrar yollarını iltihaba karşı koruyo.günde 3 litre su .hafta 3 şişe maden suyu içilecek .yararlı mineral ler var .haftada 3 kez içebilirsin.
şimdi sabah 2 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez yada bal.pekmez olsa daha iyi çünkü kan için iyi.ama sadece 1 tatlı kaşığı.fazlası yok.1 küçük domates 1 salatalık.ve 1 yumurta yenecek.2 bardak süt içilecek .süt ılık daha rahat içiliyo.
kahvaltıdan 2 saat sonra 1 meyve (portakal elma muz armut 1 avuç çilek 1 avuç erik )olabilir.
öğle 1 kase çorba yada 1 kase yoğut 1 dilim kepek ekmeğiyle .yenecek yanında salata olabilir.yada akşamdan kalan yemek varsa 1 tabak yemek yanında yoğut.ama ekmek kepek ekmek ve 1 ince dilim ..
öğle yemekten 2 saat sonra 1 avuç ceviz badem yada fındık.
bundan 1 saat sonrada yine 1 meyve yenecek.arada yine bol bol su.
akşam yemeğini çok geç yeme ekmek 1 dilim ye .mutlaka çorba iç.yoğurt ve yemek ye.makarna pilav türlerini 6 yemek kaşığında fazla yeme.
gece yemekten 2 saat sonra yine 1 meyve yenecek.1 bardak süt içilecek.
bu arada süt ligt olacak .çünkü light süt yoğurtta daha fazla calsiyum var.
günde de yarım saat yürümek yeterli.
bu arada canın tatlı çikolata gibi şeyler çekerse az ye ve öğle saatlerinde yemeye çalış .akşam yemekten sonra sakın yeme.

tmm canım saolll işte ben aralarda yıyemıyorum meyve falan işte oluyorum yaaa hatta doğru düzğün meyvede yıyemıyorumm sağol cnmmm

a.s.mrb canlar ben geldim

beryalim nohutum beni özlemiş yerim ben onu bende çok özledim gelde bir hasret giderelim bakalım Şeniz

kızlarr sümoş kaçar hedee herkese byyy yemek yiyip gelirim belki gelemezsemde yarın görüşürük hade byyy öpüldünüzz

ya dıloşşşşşşşşşşşşş
nerdesın sen bakalım ne zmaandır yoksun nednen yoksunnnnnnnnnnnn
ay soma canım ya her iş üstüme kalınca böyle oldu ya bu sıralar bir de gelen giden de okadar çokki şimdi benimki maça gitti de öyle fırsat buldum valla yoksa o evdeyken işim biraz zor
bir de şimdi 19 mayıs tatili var 2 gün neredeyse tüm hafta evde gibi olacak :bbo:

kızlarr sümoş kaçar hedee herkese byyy yemek yiyip gelirim belki gelemezsemde yarın görüşürük hade byyy öpüldünüzz
güle güle canikom öpüldün
hb. canım iydir valla ilk hayal kırıklığından sonra dr .değişsekmi die düşünüyorum.sen nasılsın?? nohutun napıyo??

yaa ne hayal kırıklığı dur bakalım .allahtan hayırlısını iste.bu ay olacak diye şart yok .hemen pes etme .gelecek meleğin sen sabret tatlım .

güle güle canikom öpüldün

yaa ne hayal kırıklığı dur bakalım .allahtan hayırlısını iste.bu ay olacak diye şart yok .hemen pes etme .gelecek meleğin sen sabret tatlım .
inşallah gülüm inşallah...herşeyin hayırlısını istediğim gibi evladında hayırlısı diyorummm(((kendimi avutuyomm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…