tamam canım bakarım şimdi.kızlarr bende albüm ekledim bi bakın isterseniz
ayyy beryalllllllllll cok güzellll banada yaz ne yıyon ya bende cok yemıyorum bugun yürüdümn işte 3 km..hsonalrı yurucem hiçi iş varyaaa ..sadec bugun canım cok cektı kızartma yaptım okadar abartmıyorum yanı yaz kızzz birde catlak matlak lar için ne yapcaz herseyı yazz
tmm canım saolll işte ben aralarda yıyemıyorum meyve falan işte oluyorum yaaa hatta doğru düzğün meyvede yıyemıyorumm sağol cnmmm
herkese slm a.s geçmişe bi bakayım dedim ama ben bu kızların hızına yetişemiyorum...
a.s.mrb canlar ben geldim
beryalim nohutum beni özlemiş yerim ben onu bende çok özledim gelde bir hasret giderelim bakalım Şeniz
hb. canım iydir valla ilk hayal kırıklığından sonra dr .değişsekmi die düşünüyorum.sen nasılsın?? nohutun napıyo??hoşgeldin canım nasılsın :1hug:a.s.
hoşbuldum kuzucum gel bi öpeyim seni ŞenizŞenizteyzoşummmmmmmm hoşgeldin nasılsın .çok ösledim seni.ver bi dudak bakimmm ŞenizŞeniz
ay soma canım ya her iş üstüme kalınca böyle oldu ya bu sıralar bir de gelen giden de okadar çokki şimdi benimki maça gitti de öyle fırsat buldum valla yoksa o evdeyken işim biraz zorya dıloşşşşşşşşşşşşş
nerdesın sen bakalımne zmaandır yoksun nednen yoksunnnnnnnnnnnn
güle güle canikom öpüldünkızlarr sümoş kaçar hedee herkese byyy yemek yiyip gelirim belki gelemezsemde yarın görüşürük hade byyy öpüldünüzz
hb. canım iydir valla ilk hayal kırıklığından sonra dr .değişsekmi die düşünüyorum.sen nasılsın?? nohutun napıyo??
inşallah gülüm inşallah...herşeyin hayırlısını istediğim gibi evladında hayırlısı diyorummm(((kendimi avutuyomm)güle güle canikom öpüldün
yaa ne hayal kırıklığı dur bakalım .allahtan hayırlısını iste.bu ay olacak diye şart yok .hemen pes etme .gelecek meleğin sen sabret tatlım .
canım ben merkezde değilim inegöldeyimdilnur hg. canım senin bursadan görünce hemen soru bombardımanına tutam...dr. kim arkadaşım??
:1hug::1hug:canım bende merkezde diilim ama tedaviye bursaya gidiyorumm ...canım ben merkezde değilim inegöldeyim
doktorum mustafa kır a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?