Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar çatlama ignesini vurdum 5 gün geçti şimdi kasıklarım ağrıyor sanki adet olacak mışım gibi belimde ağrıyor bunun sebebini bilen var mı geçen ayda iğne vurdurdum ama böyle canım acımadı ne oluyor bana söyler misiniz

canım inşallah hayırlı sonuç alırsın...umudunu kaybetme dr. diil allah bilir bence ...benide çok umutlandırmıştı dr.um ama olmadı nasip yok her şeyin hayırlısı diyorum...acı badem i tavsiye eden çok arkadaş oldu fakat sağlık güvencesi yok tamammen özel ..yalnız ön görüşme için ücret almıyolar bildiğim kadarıyla..

inşallah gülüm inşallah...herşeyin hayırlısını istediğim gibi evladında hayırlısı diyorummm(((kendimi avutuyomm)
evet canım rabbim zamanı gelince yolluyo meleklerimizi.. sen hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim duyar sesini.
slm kıslar nasılsınız

meraba kızlarrr

hoşgeldiniz teyzoşlar.ben nohut öpüyorum hepinizi.şöyle sıraya geçin bakim uzatın dudaklarınızı.öpecem ağlamayın sıryla hepinizi öpecem .herkese yetecek öpücük var bende :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım bendede olmuştu hep ağrılı geçirdim ...adet olmadan 3 gün öncesine kadarda rahatsızlığım devam etti.

bende çarşamba günü pregnly çatlatma iğnesi oldum ama hiç bişey hissetmedim hiç bir yerim ağrımadı ve dünde aşılama oldum

ay ay ay yesin o nohutu teyzesiiicokacimcoook

maşallah nohutumuza teyzoşda onu mucukluyor:1hug:

canım bence bekle şimdi inşallah tutar aşılaman.
aşılama yı en az 3 kez deniyolar tutmazsa tüp bebeğe geçiliyo.sen rahat ol .tüp bebek en son yol.sen doktoruna güven ve sabırlı ol canım .
kızlar ben çıkıyorum esen kalın
güle güle canikommmm:a015:

canım hamilelik belirtileri aynı adet olacakmışsın gibidir.ayırt etmek çok zor oluyo.ama henüz belli olmaz .iğne vurulduktan 16 gün sonra en net sonucu öğrenebilirsin .ben öle yaptım 16 günlükken test yaptım çok silik çıktı bence sende acele etme sakın iğne vurulduktan sonraki 16 yada 17 gün sonra sabah ilk idrarınla aç karnına test ya.hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…