bende cıkıyorum canlarım byyyyyyyyyyy
bend e cıkıyım bacılar görüşrüzzzz
canım bizde öle sonuçta çok düşünüyoruz ...ama aile desteği alıyorum ben yoksam prof. gidemem...ama sonuçta öönemli bişey ha birde 2 tüp bebekten sonra 3.yü bedava yapıyolarmış.....
canım bak ben 3 yıl dan sonra hamile kaldım lütfen sabırlı ol.üzülmesaolun canlarım benim üzüldüm ama eşim ve evliliğim için ayakta durmam lazım yoksa be üzülünce eşim cok kötü oluyo yüce rabbim büyük bende bi gün elbette müjde li haberi alacam ne demişler herseyde bi hayır var
canım sen rahat ol.ama dikkat et yinede fazla ayakta kalma. sakin ol.canım bence bekle şimdi inşallah tutar aşılaman.
aşılama yı en az 3 kez deniyolar tutmazsa tüp bebeğe geçiliyo.sen rahat ol .tüp bebek en son yol.sen doktoruna güven ve sabırlı ol canım .
inş tutar bugün ikinci gün acaba yarın işe gitsemmi işim stresli biraz karar veremedim ama zaten dr umutlanma dedi
canım ne gıcık bir doktorun var ya.değiştir bence bu doktoru.yaptığı işe güvenmiyo seninde umudunu kırıyo.bence bir dahaki ay başka doktor bul kendine.canım senin bir daha aşılaman olursa çatlatma için ovitrelle kullan o prengly den daha etkili bilgin olsun
ama dr onu verdi bi sorun çıkarsa bide :uhm:
benim de hamile kalmam çok zordu ama ovitrelle ile kaldım ve benim sol yumurtalığım yok .tek yumurtlığım var.ovitrelle prenglyden daha etkili bir iğne unutma bunu.
bend e cıkıyım bacılar görüşrüzzzz
güle güle canımmmŞeniz
inşallah canım :1hugaman ilkinde tutar inş inş bu aşılamada tutar yarabbim
canım bak ben 3 yıl dan sonra hamile kaldım lütfen sabırlı ol.üzülme
canım sen rahat ol.ama dikkat et yinede fazla ayakta kalma. sakin ol.
canım ne gıcık bir doktorun var ya.değiştir bence bu doktoru.yaptığı işe güvenmiyo seninde umudunu kırıyo.bence bir dahaki ay başka doktor bul kendine.
benim de hamile kalmam çok zordu ama ovitrelle ile kaldım ve benim sol yumurtalığım yok .tek yumurtlığım var.ovitrelle prenglyden daha etkili bir iğne unutma bunu.
tamam canım unutmucam ama dua et bana nolur herkesten bunu istiyorum artık pskolojim bozuluyo gücüm kalmadı artık
arkadaşlar bende kaçıyorommmmm....akşam yürüyüşüne çıkıcazz..byyy
inşallah canım :1hugozitif düşünnnn ...
canım ne gıcık bir doktorun var ya.değiştir bence bu doktoru.yaptığı işe güvenmiyo seninde umudunu kırıyo.bence bir dahaki ay başka doktor bul kendine.
tamam canım unutmucam ama dua et bana nolur herkesten bunu istiyorum artık pskolojim bozuluyo gücüm kalmadı artık
canım şimdi sakin ol rahatla .inşallah tutar bu ay o doktorunda şişer .
gerzek ya hem yaptığı işe inanmıyo hemde seni kasıyo deli mi o yaa.gelmim onun yanına bak nohutum döver onu.
tatlım eğer tutmazsada bu aya gelecek ay başka doktorda yaptır aşılamanı beni dinle lütfen .ve ovitrelle iğnesini kullanmasını iste.
arkadaşlar bende kaçıyorommmmm....akşam yürüyüşüne çıkıcazz..byyy
canım şimdi sakin ol rahatla .inşallah tutar bu ay o doktorunda şişer .
gerzek ya hem yaptığı işe inanmıyo hemde seni kasıyo deli mi o yaa.gelmim onun yanına bak nohutum döver onu.
tatlım eğer tutmazsada bu aya gelecek ay başka doktorda yaptır aşılamanı beni dinle lütfen .ve ovitrelle iğnesini kullanmasını iste.
tamam canım eşimde kızıyo bazen bu son bundada olmazsa bidaha o doktora gitmicez diyo sonra her şey baştan başlıcak diye değiştiremiyoruz ama bu son
selam kızlaarrrrrrrrr
a.s canım hoşgeldin nasılsın
a..s... canım hb..
iyiyim çok şükür sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile3
allah a çok şükür bende iyiyim sende yok dimi bi gelişme eşin nasıl oldu
eşim iyi çok şükür ya bugün biaz kaynaama gittik yakın zaten yürüyebiliyo çok şükür
bende tam yumurtlama günlerimdeyim
pek imkan yok ama hayırısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?