içinde seninde sahip olacağın bebişli hafta olması dileğiyle canım benim bu arada günaydın canım nasılsın bakalım
kuşum benim çok yorucu geçti valla temizlik çamaşır bir sürü işim vardı annem saolsun artık canıma takk derken geldi eri kalanına yardım etti valla çok yorulmuşum ama olsun evim temizlendi bu arada kuşum sen nasılsın bakem nohutun nasıl anacım
TopraĞım gene geÇmİŞtesİn heralde
geldim kuşum ben onunla hep mama yerim kız ben o nohutu yerim vallacanım benim ohh mis gibi temizlenmiş evin güle güle otur.
Ben iyiyim nohutumda iyi teyzesi.babmızı işe yolladık bizde birazdan oğlumla kahvaltı yapıcaz .gel teyzesi nohutumla mama yiyin . Cokacimcoook
yok yok geldim şekerim .
Sen ne zaman gidiceksin doktora kuşum .bu arada kan testi aç karnına yapılıyo unutma aç git sabah erken .inşallah değerlerin yükselmiştir.
günaydın en güzel topiğin en güzel şekerleri nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum boooool hamişli bir hafta olsun inşllah
günaydın en güzel topiğin en güzel şekerleri nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum boooool hamişli bir hafta olsun inşllah
geldim kuşum ben onunla hep mama yerim kız ben o nohutu yerim valla
tamam canım zaten sabah erkenden gitçem çarşamba tam on gün olucak ozaman gideceğim güzelim toprağım ben ciddi ciddi hamileyim heralde kafam çok karışık toprağım ya
günaydın kızlar nasılsınız
VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:ye teyzesi sen bunu.dötünü ısır kaydirigubbakcemile3
canım seni umutlandırmak istemem ama bencede sen hamilesin sanki yaaa.inşallah dış gebelik falan değildir .allahım yardım etsin inşallah.
canım kasık ağrın göğüs sızlaması falan varmı?
çitos ve kayra sizi de gördüm sobeeeeee
çıkın ortaya bak gelmim yanınıza :mymeka:
VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?