Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim ohh mis gibi temizlenmiş evin güle güle otur.
ben iyiyim nohutumda iyi teyzesi.babmızı işe yolladık bizde birazdan oğlumla kahvaltı yapıcaz .gel teyzesi nohutumla mama yiyin . cokacimcoook

günaydın en güzel topiğin en güzel şekerleri nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum boooool hamişli bir hafta olsun inşllah

canım benim ohh mis gibi temizlenmiş evin güle güle otur.
Ben iyiyim nohutumda iyi teyzesi.babmızı işe yolladık bizde birazdan oğlumla kahvaltı yapıcaz .gel teyzesi nohutumla mama yiyin . Cokacimcoook
geldim kuşum ben onunla hep mama yerim kız ben o nohutu yerim valla
yok yok geldim şekerim .
Sen ne zaman gidiceksin doktora kuşum .bu arada kan testi aç karnına yapılıyo unutma aç git sabah erken .inşallah değerlerin yükselmiştir.

tamam canım zaten sabah erkenden gitçem çarşamba tam on gün olucak ozaman gideceğim güzelim toprağım ben ciddi ciddi hamileyim heralde kafam çok karışık toprağım ya

günaydın en güzel topiğin en güzel şekerleri nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum boooool hamişli bir hafta olsun inşllah

günaydın tatlım .biz nohutumla iyiyim canım .kahvaltımızı yapıcaz şimdi teyzesi bebiş acıktı.cokacimcoook

ye teyzesi sen bunu.dötünü ısır kaydirigubbakcemile3
canım seni umutlandırmak istemem ama bencede sen hamilesin sanki yaaa.inşallah dış gebelik falan değildir .allahım yardım etsin inşallah.
canım kasık ağrın göğüs sızlaması falan varmı?

altta ismi yazılı kızlar gördüm sizi saklanmayın çabul çıkın ortaya gelmim yanınıza :mymeka::mymeka:

dezy rengarenk rozalin yeb2004

çitos ve kayra sizi de gördüm sobeeeeee
çıkın ortaya bak gelmim yanınıza :mymeka:

herkese günaydın kızlaarrrrrrr kaydirigubbakcemile2 nasılınız,herkese mükemmel bir hafta diliyorum....

VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:

çitos ve kayra sizi de gördüm sobeeeeee
çıkın ortaya bak gelmim yanınıza :mymeka:

geldik işte ne furuyon hem ben sana küsüm teyzoş:dilcikar::dilcikar:
günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:

şekerim sen bence hamilesinnn:teytey::teytey::teytey:
aynen benimde böyle olmuştualkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…