iyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsıninşallah bol hamişli bir hafta olur canım benim bu arada hoşgeldin nasılsın iyimisin
afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiiŞenizgünaydın tatlım .biz nohutumla iyiyim canım .kahvaltımızı yapıcaz şimdi teyzesi bebiş acıktı.cokacimcoook
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım benimgünaydın kızlar nasılsınız
inşallah bebiş vardır canım benimgünaydın kıslar nbr naswılsınız ya beryal normalde ctesi olmam gerekiyodu ama olmadı
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalımherkese günaydın kızlaarrrrrrr kaydirigubbakcemile2 nasılınız,herkese mükemmel bir hafta diliyorum....
geldik işte ne furuyon hem ben sana küsüm teyzoş:dilcikar::dilcikar:
Günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:
escales akıntın çok mu yada bembeyazmı rengi
günaydın kıslar nbr naswılsınız ya beryal normalde ctesi olmam gerekiyodu ama olmadı
canım daha erken senin bekle 3 gün daha perşembe sabah erkenden ilk idrarınla aç karnına yaparsın .evet kasık ağrısı oluyo ama adet olacakken gibi oluyo yani hamilelikle adet olama nın belirtileri aynı.pek ayırt edilemiyohamile kalınca kasık ağrıları falan oluyomu ki
günaydın canım nasılsınherkese günaydın kızlaarrrrrrr kaydirigubbakcemile2 nasılınız,herkese mükemmel bir hafta diliyorum....
geldik işte ne furuyon hem ben sana küsüm teyzoş:dilcikar::dilcikar:
günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:
günaydın canım benim
inşallah bebiş vardır canım benim
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım
günaydın çitosum küçük serdarın nasıl bakalım iyimi canım benim
gülüm zaten şuan hamileyim ama sorun başka değerlerim düşüktü geçen pazartesi yaptırmıştım kan testini ya hayırlısıyla şu çarşamba gitsede bir daha ölçtürsem eşim anlamamış anlattıklarımdan bana gelmiş ya sen şimdi nesin diye soruyorşekerim sen bence hamilesinnn:teytey::teytey::teytey:
Aynen benimde böyle olmuştualkisalkisalkis
gülüm bira bekle bana kalırsa canımkan testi yaptırsammı acaba
gülüm ilk başlarında bem beyaz yumurta akı gibi akıntım vardı şuan ha bire iç öamaşırım ıslak söylemesi ayıpescales akıntın çok mu yada bembeyazmı rengi
bende aynı canım benim geldik işte gene işe ben bu aralar pek işede gelmek istemiyorum evde kalıp uzanmak istiyorum resmen çok yorgunum gülümiyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsın
afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiişeniz
günaydın canım nasılsın
canım sen bu belirtilere takılma kafana takma inşallah hamilesindir stres yapma allahım yüzünü güldürsün inşallah bende hep belirti sayardım hamile kaldığım ay hiç bir belirti yoktu bebeğim düşesiye kadarda hiç belirtim olmadı o kadar belirtileri bekledim olmadı belirti olmadığı ay hamiş kaldımkaydirigubbakcemile3ama gönülden diliyorum inşallah hamişsindir güzel haberleri bize getirirsin:Saruboceq:VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:
günaydın çitos ve oğluşu nasılsınız bakalımgeldik işte ne furuyon hem ben sana küsüm teyzoş:dilcikar::dilcikar:
günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:
kan testi yaptırsammı acaba
canım daha erken senin bekle 3 gün daha perşembe sabah erkenden ilk idrarınla aç karnına yaparsın .evet kasık ağrısı oluyo ama adet olacakken gibi oluyo yani hamilelikle adet olama nın belirtileri aynı.pek ayırt edilemiyo
günaydın canım nasılsın
canımmmmmmmmmmmmm günaydın serdarım.teyzesinin tosunu nasılmış bakalım .niye küsmüş bana oğluşum oyyy yerim seni gel ver bi dudak bakim teyzese.hem teyzeye küsülmez gel bakim öpüşelim barışalım .
çitosçuk sanada günaydın nasılsın .
verdim canım benimcvb vermedin:uhm:
valla canım benim ihtiyacım var bu aralar enerjiyegünaydın şekerim serdarda bende çok iyiyiz cnm hafta sonu babamız gezdirdi bizi çok enerjiğiz kaydirigubbakcemile5sizede bu enerjiden dağıtmaya geldik teyzoşlar sırayan geçin bakam serdar hepicinizi öpecek gıdıktandelikafadulden
beni göreniniz yok anlaşılan,neyse ben iş yerindeyim zaten,giremeyeceğim bugün çok... Size güzel sohbetler arkadaşlar...
Hoşçakalın...
günaydın tatlım biz çok iyiyiz canım çok şükür:Saruboceq:canım sen bu belirtilere takılma kafana takma inşallah hamilesindir stres yapma allahım yüzünü güldürsün inşallah bende hep belirti sayardım hamile kaldığım ay hiç bir belirti yoktu bebeğim düşesiye kadarda hiç belirtim olmadı o kadar belirtileri bekledim olmadı belirti olmadığı ay hamiş kaldımkaydirigubbakcemile3ama gönülden diliyorum inşallah hamişsindir güzel haberleri bize getirirsin:Saruboceq:
günaydın çitos ve oğluşu nasılsınız bakalım
günaydın canım biraz daha sabırlı ol bence sonra üzülmeyesin nasıl olsa hamişsen o seninledir annesialkisalkisalkis
BEN ZATEN BELİRTİLERE TAKMIYORUM CANIM BENİM ŞUAN ADETİM GEÇELİ 13 GÜN OLDU BEN ONU KAFAYA TAKTIM GİTTİĞİM DOKTOR KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR DEDİ AMA DAHA BENDE TIKYOK ŞİMDİ ACABA DİYE KALDIM KAFAM ÇOK KARIŞIK KORKMAYA BAŞLADIM YA BİR ŞEY OLURSA DİYE ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN CANIM YA KENDİMİDE ÜZMEK İSTEMİYORUMcanım sen bu belirtilere takılma kafana takma inşallah hamilesindir stres yapma allahım yüzünü güldürsün inşallah bende hep belirti sayardım hamile kaldığım ay hiç bir belirti yoktu bebeğim düşesiye kadarda hiç belirtim olmadı o kadar belirtileri bekledim olmadı belirti olmadığı ay hamiş kaldımkaydirigubbakcemile3ama gönülden diliyorum inşallah hamişsindir güzel haberleri bize getirirsin:Saruboceq:
günaydın çitos ve oğluşu nasılsınız bakalım
günaydın canım biraz daha sabırlı ol bence sonra üzülmeyesin nasıl olsa hamişsen o seninledir annesialkisalkisalkis
HAYIRLISI CANIM BENİM HAYIRLISIbenimde akıntım bembeyaz neyse bekleyelim bakalım hayırlısı
escales cnm inşallah değerlerin yükselirde bizde şurda ağız tadıyla bir halay çekerizalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?