Selam canlarım nasılsınız bakalım Çok Özledİm sİzİ artık pc geldİ evede net baĞlatıyorum evdende gİrcem akŞamları oleyy:)
vallahi canım bende çözemedim artık bu hastalığın nasıl birşey olduğunu bendede hiç kıllanma yok kimisinde şeker yüksekmiş bende oda yok tatlı hiç yimiyorum çünki çok az yemek yememe ragmen hemen kilo alıyorum devamlı dikkat etmek zorundayım ama oda imkansızkızlar bu pko nasıl bişeydir anlamadı ya benim kilo problemim yok banada pko teşhisi konuldu adt gecikmesi var biraz tüylenme var o kadar klomen kullandım 2 ay hiçbir işe yaramadı bu ay dr puregon daha etkili tedaviye başlıcaz dedi
canım ben saygı hastanesi var anadolu yakasında oraya gidiyorum
ben çok tatlı yerim ama şeker problemim yok benimde dr verdi antidiabet ilacı kullanmak zorundasın dedi onu içtiğim zaman tok karnına 70 lere düşüyor şekerim ve sürekli bir açlık hissi onu içmeye devam etseydi kilo problemimde olcaktı 4 gün içtim 2 kilo aldım o yzden bıraktı bitkisel şeyler ullanıyorum artıkvallahi canım bende çözemedim artık bu hastalığın nasıl birşey olduğunu bendede hiç kıllanma yok kimisinde şeker yüksekmiş bende oda yok tatlı hiç yimiyorum çünki çok az yemek yememe ragmen hemen kilo alıyorum devamlı dikkat etmek zorundayım ama oda imkansız
geçmiş olsun canımmmiyiyim sadece karnım ağrıyo canım
hayırlısı olsun iyi haftalar canım sanadaSelam canlarım nasılsınız bakalım Çok Özledİm sİzİ artık pc geldİ evede net baĞlatıyorum evdende gİrcem akŞamları oleyy:)
kız ben cevap verdim yaaaaaya bu arada soru sordum kimseler cevap vermiyo küscem bak
ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?
geçmiş olsun canımmm
hayırlısı olsun iyi haftalar canım sanada
kız ben cevap verdim yaaaaa
tombilibu kullanıcısından alıntısoru buydu
tombilibu sorunu okudum ama sanırım doktora sormadan bir şey yapmamak gerekiyor.Çünkü şu anki durumunu en iyi doktorun biliyordur.Tedaviyi başlatmış fakat iltihap sorunun çıkmış.Bu aşamada yine en iyi yanıtı doktorun verecektir.Geçmiş olsun canım.
tombilibu kullanıcısından alıntı
ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?
canım hormonlarına bakılacağı için bence etkilemez bende de idrar yolu ilthabı vardı yaptırdığımda
bende bir içiyorum bir bırakıyorum bir türlü devamlı içemedim o ilaçı bende pek birşey yapmıyor en azından ben anlamıyorum yani :)ben çok tatlı yerim ama şeker problemim yok benimde dr verdi antidiabet ilacı kullanmak zorundasın dedi onu içtiğim zaman tok karnına 70 lere düşüyor şekerim ve sürekli bir açlık hissi onu içmeye devam etseydi kilo problemimde olcaktı 4 gün içtim 2 kilo aldım o yzden bıraktı bitkisel şeyler ullanıyorum artık
canım ben sonradan iltihap için tedavi oldumsağol canım peki sana önce iltihap içinmi ilaç verdi yumurta içinmi
anlamıyorsan sende şeker yükselmesi oluyodur bende şeker yükselmediği için o ilacı alınca düşüyor normalin altına bide şeker düşmesi çok tehlikeli beyin hücreleri ölüyor annem şeker hastası bende riskliyim yani nolcak bilmiyorumbende bir içiyorum bir bırakıyorum bir türlü devamlı içemedim o ilaçı bende pek birşey yapmıyor en azından ben anlamıyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?