Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vallahi canım bende çözemedim artık bu hastalığın nasıl birşey olduğunu bendede hiç kıllanma yok kimisinde şeker yüksekmiş bende oda yok tatlı hiç yimiyorum çünki çok az yemek yememe ragmen hemen kilo alıyorum devamlı dikkat etmek zorundayım ama oda imkansız

Amin escales amin.ınşAllah hepimizin iyi dilekleri gerçekleşir... ılk başta zordu elbette.Ama yavaş yavaş geçiyor çok şükür.Canım evladıma bir gün öbür dünyada kavuşurum ınş.Şimdilik dinleniyorum ama belki bir gün yeni umutlar yeşerir bizim için...

kızlar sabah bi geldim kocaman devasa bir fare ölmüş büroda iğrençtiii çığlığı bastım valla:)

bu arada ben hem evrak işliyorum hem buraya bakıyorum yani yazmıyorum sanmayın arada bakıyorum sayfam açık çokkk kocammmannn öpüyorum sizi

ben çok tatlı yerim ama şeker problemim yok benimde dr verdi antidiabet ilacı kullanmak zorundasın dedi onu içtiğim zaman tok karnına 70 lere düşüyor şekerim ve sürekli bir açlık hissi onu içmeye devam etseydi kilo problemimde olcaktı 4 gün içtim 2 kilo aldım o yzden bıraktı bitkisel şeyler ullanıyorum artık

soru buydu

tombilibu sorunu okudum ama sanırım doktora sormadan bir şey yapmamak gerekiyor.Çünkü şu anki durumunu en iyi doktorun biliyordur.Tedaviyi başlatmış fakat iltihap sorunun çıkmış.Bu aşamada yine en iyi yanıtı doktorun verecektir.Geçmiş olsun canım.

tombilibu kullanıcısından alıntı
ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?
canım hormonlarına bakılacağı için bence etkilemez bende de idrar yolu ilthabı vardı yaptırdığımda

ok sağol canım

sağol canım peki sana önce iltihap içinmi ilaç verdi yumurta içinmi

bende bir içiyorum bir bırakıyorum bir türlü devamlı içemedim o ilaçı bende pek birşey yapmıyor en azından ben anlamıyorum yani :)

bende bir içiyorum bir bırakıyorum bir türlü devamlı içemedim o ilaçı bende pek birşey yapmıyor en azından ben anlamıyorum yani :)
anlamıyorsan sende şeker yükselmesi oluyodur bende şeker yükselmediği için o ilacı alınca düşüyor normalin altına bide şeker düşmesi çok tehlikeli beyin hücreleri ölüyor annem şeker hastası bende riskliyim yani nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…