Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canı benim bende 70 kiloydum 3 ayda spor ve diyetle 5 kilo verebildim bu ay farlutala adet oldum buğün bütün testlerimi yaptırdım 3.günü tedaviye başlıcazdedi doktorum herhalde bende klomen kullancam sen nasıl verdin 14 kioyu okadar versrm süper olur

ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?

evet canım ama ben 86 kiloydum başladığımda ve dietisyene gittim 4 ayda verdim kiloyu şimdi bıraktım dietisyeni evde yapayım diyorum ama olmuyor bakalım artık tekrar sıkı şekilde başlıyacam 10 kilo daha versem yeter bana yani senin kilona anca yetişirim :)))))

burdayızda canım geçmişteydim hepinize iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrr umarım hepiniz iyisinizdir
:lepi:
iyiyn zanım sanada iyi haftalar canım nasılsın bakalım
güzelim buradayım ama biraz işler var..onları halledeyim olur mu ara ara katılırım konuşmalara..-tatlicadiarzu-
tamam canı sen işlerini halet bende bir yandan yemek yapıyorum çaktırma :)
canım sen bence bir dr sor ondan sonra hareket et dr ne derse onu yaptır
slm kızlar burdayım canım geçmişe takıldım nasılsın iyimisin
hoş geldin canımcım nasılsın bakalım biz iyiyiz

kızlar bu pko nasıl bişeydir anlamadı ya benim kilo problemim yok banada pko teşhisi konuldu adt gecikmesi var biraz tüylenme var o kadar klomen kullandım 2 ay hiçbir işe yaramadı bu ay dr puregon daha etkili tedaviye başlıcaz dedi

işallah canım bede bir kilo daha vesem 59 süper olur 38 beden

İNŞALLAH CANIM
merhaba arkadaşlar
SLM HOŞGELDİN CANIM BNİM
ama ben 6 aydır korunmuyorum
İNŞALLAH CANIM YAKIN ZAMANDA BEBİŞİN SANA GELİR
BENDE ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA İNAN ARTIK SIKILDIM
İNŞALLAH OLMAZSINDA BEBİŞİN SANA GELİR CANIM BENİM
merhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
GĞNAYDIN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM
GÜLÜM BEKLEMİYEYİMDE NE YAPAYIM BUGÜN BURAYA GİTTİM KAN TESTİNE NEYMİŞ EFENDİM HEMEN VEREMEZLERMİŞ HEMEN VERDİKLERİ ŞEY POZİTİF Mİ NEGATİFMİŞ BOŞU BOŞUNA GİDİP KAN TESTİ YAPTIRDIM ÇARŞAMBA SONUÇLARI BEKLİYORUM ÇILDIRACAĞIM O DEĞİLDE ARTIK SIKILMAYA BAŞLADIM VARSA VAR YOKSA YOK YANİ NE DİYE BU KADAR UZADI ONU ANLAMADIM VALLA BEN
HİÇ DEME GİTSİN O DURUM BENDEDE VAR ZATEN BENİM REGLİ ZAMANIM GELDİĞİNDE SİNİRLERİM HEMEN BOZULUR ADAMA DALARDIM ŞİMDİDE AYNI DURUMDAYIM O YÜZDEN ELİME İŞ ALIP KAFAMI DAĞITIYORUM

iyiyim sadece karnım ağrıyo canım

caım benim kişiden kişe degişiyor bende hepsi var tüylenme kilo düzensizlik bende istanbuldayım 3 gün sonra tedaviye başlıcam sen nereye gidiyorsun doktora

sayfa veritabanı hatası diyo bende arada böyle anlamsın ııı ooo gibi şeyler yazıyom o zaman ekran geliyo haberiniz olsun

Selam canlarım nasılsınız bakalım Çok Özledım sızı artık pc geldı evede net baĞlatıyorum evdende gırcem akŞamları oleyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…