saol teyzesi Şeniz o bebek 8 yaşını bitirdi ...allahın izniyle inşallah okuyup biyerlere geldiğinide görmek nasip etsin bize:Saruboceq:Allah bu minik bebeği size bağışlasın.Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inş.
güle güle beryalcimcanlarım ben çıkıyorum arkadaşım aradı dışarı çıkıcaz.belki denize giderizkaydirigubbakcemile3 .öpüyorum kocaman .gidip oğlumu yüzdüreyim azcık
vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)
abyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
abyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
kulanıcı profiline gir orda avatar değiştir gibi bir yer var ordan yapıyorsun cnaım uygun boyuttaki bir resmi ekliyorsun
tesekür ederim aladı ilk deememi sende deedim birsey daha sorayımmı peki su resimleri nasıl koyuyorsunuz
ben sana veremiyorum canım senağlama
neden canım moralin bozuk anlat bana ayy kıyamam sana yaaaa
slm canım hoş geldin merhaba
kulanıcı profiline gir orda avatar değiştir gibi bir yer var ordan yapıyorsun cnaım uygun boyuttaki bir resmi ekliyorsun
canım benim haklısın belirsizlik çok zor ama bence senin yumurtan geç oluştu ve geç döllendi onun için çok düşük çıktı seni boş yere üzüyorlar bence sen git birdaha kan tahlili yaptır bekleme böyle anormal birşey olsa şimdiye gelmezmiydi adetin canım yaaa üzme kendini bukadarneden olacak canım benim şu belirsilikten çok sıkıldım ya odeğil olmadık şey çıktı kime desen o neki diyor hiç duymamışlar oda beni buldu zaten saolsun her bir saçma sapan şeyler beni buluyor oda oldu tam oldu
kızlar benim biraz işlerim var şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah şimdilik byeeeeeee
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hoşbulduk
escales var mı bi haber senden canım
canım benim haklısın belirsizlik çok zor ama bence senin yumurtan geç oluştu ve geç döllendi onun için çok düşük çıktı seni boş yere üzüyorlar bence sen git birdaha kan tahlili yaptır bekleme böyle anormal birşey olsa şimdiye gelmezmiydi adetin canım yaaa üzme kendini bukadar
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜLÜM VERDİM ÇARŞAMBAYA DİYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENİ YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM İNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM
bunlarda kızım teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?