Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

allahtan umut kesilmez canım benim
selam canlarım nasılsınız bakalım çok özledim sizi artık pc geldi evede net bağlatıyorum evdende gircem akşamları oleyy:)

buna sevindim canım benim birde ben bağlatabilsem diyorum ama sonra vazgeçiyorum

burdayım canım benimö burdayım
gitme zaten bir yere cnaım benim geçmii takıldınız kaldınız olmuyor böyle şimdi ben çıkıyorum diyecem kızcan -tatlicadiarzu-
vallhi bilmiyorum canım benim aklım sırrım ermedi bu hastalığa ne biçim bir şeyse allah şifamızı versin ne diyelim
sen yidiklerini çok dikkat et ozaman canım kilo almamaya bak

amin canım inş biran önce şifa buluruz

dikkat ediyorum canım almamaya çalışıyorum kilom aynı fakat klomenden sonra göbeklendim ben

gitme canım benim zaten moralimde bozuldu hiç dğilse bir şeyler yazarım kafamı dağıtırım

abyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

canım herkesin yazdığı msj üzerinde tarazi gibi bir işaret var onu tıklıyorsun ve olumlu olumsuz düşünceni yazıyorsun ve gönderiyorsun buda bize itibar puanı kazandırıyor güzel birşey yani:)

tesekür ederim aladı ilk deememi sende deedim birsey daha sorayımmı peki su resimleri nasıl koyuyorsunuz

BEN MESELA BU MESAJINA REP VERDİM ŞEKERİM yerimseniben
ben sana veremiyorum canım senağlama
gitme canım benim zaten moralimde bozuldu hiç dğilse bir şeyler yazarım kafamı dağıtırım
neden canım moralin bozuk anlat bana ayy kıyamam sana yaaaa
abyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
slm canım hoş geldin merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…