allahtan umut kesilmez canım benimamin escales amin.inşallah hepimizin iyi dilekleri gerçekleşir... Ilk başta zordu elbette.ama yavaş yavaş geçiyor çok şükür.canım evladıma bir gün öbür dünyada kavuşurum inş.şimdilik dinleniyorum ama belki bir gün yeni umutlar yeşerir bizim için...
selam canlarım nasılsınız bakalım çok özledim sizi artık pc geldi evede net bağlatıyorum evdende gircem akşamları oleyy:)
canım ben sonradan iltihap için tedavi oldum
evet canım kolmen kullandım sonradan antibiyotik kullandım klomen işe yaramayıncayani önce iltihap için ilaç vermedi yumurtlaman içinmi verdi ayyyyyyyyy kusura bakma anlamadım anlatsanaaaaaaaaa:1no2:
evet canım kolmen kullandım sonradan antibiyotik kullandım klomen işe yaramayınca
gitme zaten bir yere cnaım benim geçmii takıldınız kaldınız olmuyor böyle şimdi ben çıkıyorum diyecem kızcan -tatlicadiarzu-burdayım canım benimö burdayım
vallhi bilmiyorum canım benim aklım sırrım ermedi bu hastalığa ne biçim bir şeyse allah şifamızı versin ne diyelimanlamıyorsan sende şeker yükselmesi oluyodur bende şeker yükselmediği için o ilacı alınca düşüyor normalin altına bide şeker düşmesi çok tehlikeli beyin hücreleri ölüyor annem şeker hastası bende riskliyim yani nolcak bilmiyorum
Bi geçmiş okuyayım dedim bitmek bilmişyor yemeğe çıkıcak rep vericem sonra sohbete gelicem kızlar
Bi geçmiş okuyayım dedim bitmek bilmişyor yemeğe çıkıcak rep vericem sonra sohbete gelicem kızlar
amin canım inş biran önce şifa buluruzgitme zaten bir yere cnaım benim geçmii takıldınız kaldınız olmuyor böyle şimdi ben çıkıyorum diyecem kızcan -tatlicadiarzu-
vallhi bilmiyorum canım benim aklım sırrım ermedi bu hastalığa ne biçim bir şeyse allah şifamızı versin ne diyelim
sen yidiklerini çok dikkat et ozaman canım kilo almamaya bak
bi geçmiş okuyayım dedim bitmek bilmişyor yemeğe çıkıcak rep vericem sonra sohbete gelicem kızlar
canım herkesin yazdığı msj üzerinde tarazi gibi bir işaret var onu tıklıyorsun ve olumlu olumsuz düşünceni yazıyorsun ve gönderiyorsun buda bize itibar puanı kazandırıyor güzel birşey yani:)b rep ne nasıl verilio ep okyorum bu yazıyı geelde
merhaba güzelim bende yemeğe çıkıyorum..dönüşte görüşürüz..bu arada rep nasıl veriliyor..?
kızla bu yazılan yorumların sağ tarafında terazi var onu tılayım yorum yap diyosun ve tamam yapıyosunb rep ne nasıl verilio ep okyorum bu yazıyı geelde
merhaba güzelim bende yemeğe çıkıyorum..dönüşte görüşürüz..bu arada rep nasıl veriliyor..?
b rep ne nasıl verilio ep okyorum bu yazıyı geelde
canım herkesin yazdığı msj üzerinde tarazi gibi bir işaret var onu tıklıyorsun ve olumlu olumsuz düşünceni yazıyorsun ve gönderiyorsun buda bize itibar puanı kazandırıyor güzel birşey yani:)
gitme zaten bir yere cnaım benim geçmii takıldınız kaldınız olmuyor böyle şimdi ben çıkıyorum diyecem kızcan -tatlicadiarzu-
vallhi bilmiyorum canım benim aklım sırrım ermedi bu hastalığa ne biçim bir şeyse allah şifamızı versin ne diyelim
sen yidiklerini çok dikkat et ozaman canım kilo almamaya bak
abyosun, dezy, duygumehmet2, escales, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım herkesin yazdığı msj üzerinde tarazi gibi bir işaret var onu tıklıyorsun ve olumlu olumsuz düşünceni yazıyorsun ve gönderiyorsun buda bize itibar puanı kazandırıyor güzel birşey yani:)
ben sana veremiyorum canım senağlamaBEN MESELA BU MESAJINA REP VERDİM ŞEKERİM yerimseniben
neden canım moralin bozuk anlat bana ayy kıyamam sana yaaaagitme canım benim zaten moralimde bozuldu hiç dğilse bir şeyler yazarım kafamı dağıtırım
slm canım hoş geldin merhabaabyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?