Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vallahi canım ben hep vemrmeye calışıyorum merak etme hep veririm :sm_cool::sm_cool:

kız bizim burasıda yamur havasına döndü bende göndereyim soguk hava zaten benim ev yaz kış soğuk oluyor -tatlicadiarzu-

canım kış açısından biraz kötü ama yaz için mkemmel senin yerin saol aldım soguk havayı Şeniz

escales canım kızma kendine az daha sabır bak mutlu bi haber alcan inşallah tatlım :teselli:

canım kış açısından biraz kötü ama yaz için mkemmel senin yerin saol aldım soguk havayı Şeniz

escales canım kızma kendine az daha sabır bak mutlu bi haber alcan inşallah tatlım :teselli:

inşallah canım dualarnızı eksik etmeyin inanın varya bu ay ben çok gerildim tamam bebek istiyorum ama inanın nasıl diyeyim bütün dengem bozuldu en basitinden ben evde erken yatmazken şimdi 10 diyince uyku bastırıyor bana

delikafadulden
evet yaa baya kalabalığız sabah saatlerinde birde bu saatlerde çok kalabalık oluyoruz ne güzel yaaaaa

aynen öyle canım benim bir ara duruluyoruz sonra artıyoruz kızlar şimdi ben eşime bir süpriz düşünüyorum beni dinleyin bakalım sizce yapayımmı ?

ben testi çarşamba sabahtan alacağım eşimin bundan haberi yok bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkarsa eşime söylemiycem akşam eve giderken bir çift bebk patiği alıp paketletmeyi düşünüyorum ve eve gidince eşime hediye etmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar yapayım mı

bana reppppppppp yokmiii
kız bende verdim canım bakınca görürsün
birşey değil tatlı kuşum bir şey sorcam ama gülmeyin bana bu aşerme nasıl oluyor bide hangi zamanlar arası oluyormuş merak ettim valla
kıs valla ben düşük yaptığım hamileliğimde iki aylıkken aşermemiştim ama son düşmeden oldu tatlım canım çekiyor sanki kokusunu alıyon böle burnunda bebim öle olducokacimcoook
bende isterim bende isterim

sanada verdim ama gene veririm sıran gelsinkaydirigubbakcemile5

herkese merhaba kızlarrr yeni haberler var mı :uhm: aman maşallah bu ne güzel kalabalık böyle forumu ilk defa böyle görüyorum..

kızlar benim bugün kadro doldu kaydirigubbakcemile3 veremediğim arkadaşlar yarın fırsat bulursam replerim sizi alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…