şimdi okudum bende canım her rüyada bi hayır vardır derler...hadi bakalım allah hayra çıkarsın oldu galiba bu sefer.....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
verdim gazı hayde gülü gülü
herkese slm
cnm keçiboynuzu kürü ve nohut iyi geliyomuş
keçi boynuzunu anladımda nohutu analamadım yemeğimi:uhm::uhm::uhm::1no2:
ay allah iyiliğiniz vermesin yeminederim çatlıyorum gülmekten bide işyerindeyim deli gibi çatladım anacım...nohut yemeği mi kız o nerden çıktı anacım altıma etcem şimdi)))))))))))))hihihihi)))))))))))
dur bi bakıp bulayım sana o siteyi link atıyım
tamam canım zahmet olucaksana
aaayyy canım allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize inşallah
:teytey::teyte
y::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kız vildoşum hayırlı olsun tatlımŞeniz
canıııııım tebrik ederiiim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
şşşttt sallayım seni kendine gel sen hep bu günü bekliyodun:içelim:
ilk günün verdiği şaşkınlık bu yarın havandan geçilmez kıs:dance::dance:
ay allah iyiliğiniz vermesin yeminederim çatlıyorum gülmekten bide işyerindeyim deli gibi çatladım anacım...nohut yemeği mi kız o nerden çıktı anacım altıma etcem şimdi)))))))))))))hihihihi)))))))))))
gazı aldım canım ama ben yinede boş durmayayım demi durmak yok çalışmaya devam ehhhheee
kız nilüş fazla kasma kendini tatlım dikakat et :roflol::roflol:
neeeeeee hamilemisinn ohhh:dance::dance::dance:
anacım bu haber böylemi verilir haydii halaya:teytey::teytey:
ben hala alışamadım canım öyle bir tuhaflık oluyor alışırıoz cicim hadi sevin işte negüzel ..tebriklerrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
okiş hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz rüyan gerçek çıkaryok canım tedaviye başlıcaz çatlatma iğnesi kullancam ya ondan içimde umut var yani:1hug:
kıs linki ekledim bileeSPERM ARTIRICI NOHUT KÜRÜ : 1/2 Lt suda 6-7 kaşık nohutu haşlayın. Sabah akşam 1′er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir.
biraz zahmetli bi kür ...hergün taze yapmak lazımmış
DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN NOHUT KÜRÜ VE LAHANA KÜRÜ | nedir nelerdir nasıl kullanılır, şifalı bitki , şifalı bitkiler, alternatif tıp oku aha buda linki
falla bak bu bildiğimiz doruk nohut değil bakliyat nohut arttırıyomuş
ben nohutu bilmiyorum ama çok gülesim geldi nohut yemeğine))))))))))))
klava:
ay kızma umutlum nolur kız valla benım biraz sinirlerim laçka olduk olmadık şeye gülüp ağlıyorum ...nohut yemeğinde okadar gülüncek bişi yok ama ben çatladım resmen ay valla keyfim yerine geldi kızzz ohhhh))))sayende 2 kılo pirzola yedim doldum))))çok güldüren pirzola yedirmiş gibi olrmuş ya..allah razı olsun senden valla.....
kıs ben değil serra hamiş-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?