olmaz mı teyzesi al sana öpücükkkkkkk Şenizcnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)
iyidir güzelim sen nasılsın nohutum nasıl öpüçük yokmu banaŞeniz
slm canım hoş geldin
tşkler sanada hayırlı sahablar hoş geldin
aşkım ne havası sen kızını da al gel bize ohhh sefa yapalım azcık hem tanışırı hem gezeriz.ohhh bende sizle tatil yaparım yalnız olunca canım sıkılıyo walla.gelsen ne güzel olur.saol teyzesi Şeniz o bebek 8 yaşını bitirdi ...allahın izniyle inşallah okuyup biyerlere geldiğinide görmek nasip etsin bize:Saruboceq:
güle güle beryalcim
hava atma bzim burda deniz yok biz giremiyoz ben kuduruyom:a015:
bende iyiyim cnm ne olsun Şeniz
annemlere gidecem bugün bi bakıyım kızlar napıyolar dedimalkisalkisalkis
selam canım.slm güzel kadınlar nasılsınız ben moral olarak süperim perşembeyi de atlatırsam süper olucam
canım sen test mi yaptın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜLÜM VERDİM ÇARŞAMBAYA DİYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENİ YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM İNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM
canım ben izmirliyim ama bodrumda yaşıyorum.escales izmirde bildiğim iyi bi doktor var amasen bodrumdaydın demi
yok gülüm çarşamba gideceğim meraktan yeniden test yaptırdım oda çarşambaya çıkacakmış bekliyorum yani canım benim
canikommmmmmmm aç karnına verseydin kanı.test aç karnına daha net çıkıyo
küsmedik canım ama çok gerginim bugün sebepsiz yere durmadan ağlıyorum şimdide neyse ben çıkıyorum görşürüz
küsmedik canım ama çok gerginim bugün sebepsiz yere durmadan ağlıyorum şimdide neyse ben çıkıyorum görşürüz
ayy cidden alındınmı çok özürdilerim lütfen alınma gerçekten bende çok iyi değilim..bak benden başka kimse gülmedi zaten bitek ben güldüm salak salak seylere gülüyorum ..dünde hiç yoktyan ağladım eşim bile şaşırdı..bende bunalımdayım herkezi azarlıyorum..çok gülmüyorum buara seniin sayende güldüm sadece oda komık olmayan bişeye güleceğim tuttuu...
alınma çok özürdilerimmm canım....bak küsme bide netten tam anlayamayabiliyoruz bazen birbirimizi...özürdilerim
küsmedim canım anlıyorum seni görüşürüz:a015:
yemeeeeekkk yemeeeeeeeeeeekkkkk
kıslar açlıktan ölmemek için kalkıp kendime bişiler hazırlayım tuşlara basacak halim kalmadı
bide sigara yakıyım evde kimse yokken :lepi:
ay ağlama kıyamam çıkma nereye:çok üzgünüm:
olmaz mı teyzesi al sana öpücükkkkkkk Şeniz
aşkım ne havası sen kızını da al gel bize ohhh sefa yapalım azcık hem tanışırı hem gezeriz.ohhh bende sizle tatil yaparım yalnız olunca canım sıkılıyo walla.gelsen ne güzel olur.
mucukss dorukum nohutum
annesi simit taktınmı nohuta oğlan yüzme biliyomu can yeleği olmadan suya muya sokuyon
ahh bi elime fırsat geçse izmirden girerim ordan bodrum ordan bursa hepinizle tanışır eve gelirimde şutarafagitti ama malesef ancak netten sörf yapabiliyom:bbo:
yemeeeeekkk yemeeeeeeeeeeekkkkk
kıslar açlıktan ölmemek için kalkıp kendime bişiler hazırlayım tuşlara basacak halim kalmadı
nülü bana bu avatarların sitesını ver yada sen bul bana özelden liskını at su salak kız canımı sıkıyor daraldımm neşelı bişeyler bul banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe yanlızkenmi içiyonkızzz hadi ye bişilerde güç gelsin sanacokacimcoookyemeeeeekkk yemeeeeeeeeeeekkkkk
rufeydeeee hoşgeldin cnmm
iklimtuana sende hoşgeldin balım
en çok repide sen vermişsin bana
katlanarak faiziyle geri dönecek sana
faiz haram kar payı olarak ödeyim ben en iyisi :roflol:[/QUOTEevet faiz haram hehe
sonra görüşürüz canım:a015:
tamam canım kendine iyi bak...görüşürüz...keçiboynuzuna başlayınca bizede yaz tamamıı..konuşuruz yine...öptüm seni..by by
bi avuç doruk yedim cnm üstüne içecemaç karnına içme kız çok ayıp.nohut yede öyle yakarsın..bide benım yanımda sigara deme valla hala savaşıyorum sigarayla hep aklımda lanetolası...
yok içmiyom tiryaki değilim arada kocikten alıyom 1-2 hepsi okız vildoş sigaramı içi yon sen
selam kızlar ne kalabalık olmuşuz ya
afiyet olsun canım bizde şimdi yedik kocişle
evde ya o bakımdansırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?