tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
merak etme hep hayatındaymış gibi olacak bi müddet sonra:ecrin_bebek:yaa hala inanamıyorum.belki ben 1 ay kendime geelemicem vildoş.yaa amaaan ne sdesem onu bile bilmiyom.konuşmayı da unutcam heral
gördüm gördüm rep atanları gördüm kız vildan sen hiç atmamışsın
kız belki sende hamiş kalırsınsırnaşık şeyben evin için hayırlı olsun yazmıştım tatlım serranın tebriğinin altına sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
klava:
ay kızma umutlum nolur kız valla benım biraz sinirlerim laçka olduk olmadık şeye gülüp ağlıyorum ...nohut yemeğinde okadar gülüncek bişi yok ama ben çatladım resmen ay valla keyfim yerine geldi kızzz ohhhh))))sayende 2 kılo pirzola yedim doldum))))çok güldüren pirzola yedirmiş gibi olrmuş ya..allah razı olsun senden valla.....
keşke bende senin gibi gülebilsem ama artık hiç bişeye katlanamıyorum bunalımdayım anlıcan
okiş hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz rüyan gerçek çıkar
kıs linki ekledim bilee
falla bak bu bildiğimiz doruk nohut değil bakliyat nohut arttırıyomuş
canım sağol ilgin için ben çıkıyorum k.ib hoşçakal herkese iyi akşamlar
önemli deyil tatlım our öle şeyler kaydirigubbakcemile5ayyy pardon hayatım bende beni hamiş sandığın için tebrik ettin sandım:1hug: ehee ehe bugün yorgunum yanlış anlamam normal demikaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrrr
slm kızlarrrrrr
etlimi sademi kıss))))canım baklıyat zaten çok faydalı ...bu kürler hergün yapılıyor hergunde nohut yenmez ama haftada 1 kere nohut yapılırsa 2 gun yenebilir...keçiboynuzunu hergun düzenli olarak yap canım suyu kaynatılıyor ama dakşkaları falan var ibrahım saraçoğlunda açıklamasını oku muhakkak ona göre yap.....
barıştıkmı canım..küsmedik dimi
keşke bende senin gibi gülebilsem ama artık hiç bişeye katlanamıyorum bunalımdayım anlıcan
ayy cidden alındınmı çok özürdilerim lütfen alınma gerçekten bende çok iyi değilim..bak benden başka kimse gülmedi zaten bitek ben güldüm salak salak seylere gülüyorum ..dünde hiç yoktyan ağladım eşim bile şaşırdı..bende bunalımdayım herkezi azarlıyorum..çok gülmüyorum buara seniin sayende güldüm sadece oda komık olmayan bişeye güleceğim tuttuu...
alınma çok özürdilerimmm canım....bak küsme bide netten tam anlayamayabiliyoruz bazen birbirimizi...özürdilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?