ayyyyy valla kilo konusunda çok moralim bozuk ...kız ben 9 ay önce yani evlenirken 59 kiloydum yani balayında falanda 60 falan oldum herşey süperdi ...yavaş yavaşşş aldım kıloları çok sinirim bozuk..en son 67 ydim...diyetteydim valla hamiş kaldım 2 aydırda adet olmuyorum ya şuan 71 çıkıyorum kız kafayı yicem ..neden böyle oldu anlamadım yaa.....buarada boyum170....
senın boy kaç....???
vallaaa ben bu hamılelıkte 80i geçersem maffolurum bidahada kılo mılo veremem..ekmek hiç yemiyorum şuan...ama süt et baklıyat hıç aksatmıyorum..ekmek ve hamurişi hiç yeme çok kılo alırsın valla...zaten doktorrlarda yemeyın dıyor..
canım senin bulantı olduğu için pek birşey yemek istemezsin ama sabah tost ye kaşarlı mutlaka taze sıkılmış portakal suyu iç yanında yeter sonra meyve ye .arada ceviz kuru kayısı falan ye.tuzlu kraker ve meyve suyu iç.ayran iç.
içini bastıracak şeyler ye mesela peynir ekmek te iyi bir atıştırmalık hemde tok tutuyo.
oyyyy ne güzel olur walla teyzesi minicikk
canım bende pek bir şey hissetmemiştim .ama sen merka etme ümitsiz de olma bekle perşembe sabah erkenden aç karnına ilk idrarınla test yap.bugün al testi evde bulunsun perşembe sabah yap bakalım .
yerim teyzoşumu .nohutumda anneannesine selam söylüyo öpüyos anneciğini.
canım burası çok sıcak herkes 1 ay önceden başladı denize girmeye ama ben cesaret edemiyordum nohutum üşür diye ama artık hava bunaltıcı mecbur bu yaz hep yüzecez oğluşumla.
bizimde havuz var evimizde ama yalnız canım sıkılıyo yaaaa.arkadaşlarımı çağırıyorum bazen onlarla keyif yapıyoz.
bu arada yediklerine içtiklerine dikkat etmen güzel ara sıra iç tabiki sevdiğin şeyleri ama unutma çoğu zarar.minişi düşün annesi
evt canım haklısın hep düşünüyorum ama birandada kesemiyorum ya ben nekadar sağlıksız yaşıyormuşum meğer diye düşünüyorum..yani iki keyfim vardı çay kahve kola sigara ...hiç süt içmez meyve yemezdim ve şuanda herşeyimi değiştirdim ama okadar zor birşey ki bunalıma girdim ki anlatamam..onu içme bunu yeme ..zaten sigara bi illet biliyorsun enazından onu içmiyorum herkez hayret ediyor valla...çayıda günde 1-2 bardak içiyorum çoook açık....şimdi bide işteyim ya bak şuanda bile önüme çay geldi koydular anacım..ama içmem bunu....evde olsam içmem belkii..bilmiyorum benımde bunlara canım sıkılıyorrrrr işteeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eskiden bukadar dikkatmi ediliyordu ya hastalık hastası olcaz yakında......
canım ben 5 aylığım 5 ayda 3 kilo aldım ama herşey yedim yani yeterli ve sağlıklı yedim sabahta 2 dilim kepek ekmeği yiyorum .ekmeksiz olmaz.kepek ekmek yemek hem kabızlığı da önlüyo aralarda mutlaka bol su için .günde 3 kez meyve .kuru kayısı ceviz ve illaki günde 2 bardak süt.ayyyyy valla kilo konusunda çok moralim bozuk ...kız ben 9 ay önce yani evlenirken 59 kiloydum yani balayında falanda 60 falan oldum herşey süperdi ...yavaş yavaşşş aldım kıloları çok sinirim bozuk..en son 67 ydim...diyetteydim valla hamiş kaldım 2 aydırda adet olmuyorum ya şuan 71 çıkıyorum kız kafayı yicem ..neden böyle oldu anlamadım yaa.....buarada boyum170....
senın boy kaç....???
vallaaa ben bu hamılelıkte 80i geçersem maffolurum bidahada kılo mılo veremem..ekmek hiç yemiyorum şuan...ama süt et baklıyat hıç aksatmıyorum..ekmek ve hamurişi hiç yeme çok kılo alırsın valla...zaten doktorrlarda yemeyın dıyor..
canım kıskanıyo işte .sende orta yolu bul ..tamam hayatım de sonra kendi bildiğini yaparsın bu günlerde onun dediğini yapta sonra ne istiyosan onu yaparasın canımmm..bende gördüm gülüm toplu mesaj yazdığımdan farketmemişsindir canım benim
yok gülüm bende sevinemedim daha
tamamda gülüm uzun giysem uzuna karışıyor bak ben sana diyeyim uzun kalçaları kapatan kazağım var önü tüm baklava dilimli ki güzel bir şey onu giyinme diye tutturdu hayır ben seslenmiyorum tamam diyorum olmuyor gülüm oda anlasın arık sıkmasın beni ya kendi aldığı eteği ki benim doğum günümde aldı bu ne ya dedi istemedi giymedim bende ha bire onun istediği şeyleri giyinecek değilim gülüm kıskanç değiliz bizimkinin kıskançlık damarları tuttu nedense bu sene
gülüm kaç gün geçtiki inşallah hamişsindir
kız allah iyiliğini versin senin daha başında isyan bayrakları çekiyorsun hayırdır gülüm -tatlicadiarzu-
herkese selammmmm günaydı nlar kıslar nasılsınızzzz
hoşgeldin canım benim kilolarla kafayı bozduk biz allah sonumuzu hayra getirsinherkese selammmmm günaydı nlar kıslar nasılsınızzzz
valla bilmiyorum gülüm ama ben bayağa aldım kiloyuyok ya pek sanmam kılo aldırıyormu diye valla ben nerdeyse 5 aydır içiyorum..aslında son beşaydırda enaz 4 kılo aldım anam yoksa foliktenmidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bunu doktora sorayım canımcım yaa cuma günü gideceğim...
valla deme gitsin ben her gün öğle yemeğine anneme giderim kız ben annemi çok seviyorum varya kavga etsekte tartşsakda varya onu görünce sıkasım sıkasım içime sokasım geliyor tamam kuşum senin yerinede nohutumuzun yerinede öperizcanım senin bulantı olduğu için pek birşey yemek istemezsin ama sabah tost ye kaşarlı mutlaka taze sıkılmış portakal suyu iç yanında yeter sonra meyve ye .arada ceviz kuru kayısı falan ye.tuzlu kraker ve meyve suyu iç.ayran iç.
içini bastıracak şeyler ye mesela peynir ekmek te iyi bir atıştırmalık hemde tok tutuyo.
oyyyy ne güzel olur walla teyzesi minicikk
canım bende pek bir şey hissetmemiştim .ama sen merka etme ümitsiz de olma bekle perşembe sabah erkenden aç karnına ilk idrarınla test yap.bugün al testi evde bulunsun perşembe sabah yap bakalım .
yerim teyzoşumu .nohutumda anneannesine selam söylüyo öpüyos anneciğini.
canım inşallah bebiş vardır sıkma sen canını allah büyük tatlı kuşumescales ctesi olmam gerekiyodu bugün salı
belenay baryal nilüfer79 kayra escales özbekk ve citos hepinize günaydınnnnnn varmı haber yoktum 4 gündür
belenay baryal nilüfer79 kayra escales özbekk ve citos hepinize günaydınnnnnn varmı haber yoktum 4 gündür
vallla sana söz verdim diye yapmadım test yoksa çoktan yapmıştım merakta ediyorum ama napim bekliycm
herkese selammmmm günaydı nlar kıslar nasılsınızzzz
sen toprağımın sözünü dinle gülüm bekle bende öyle yaptım valla benim zibidi bayağa bir dişli ama olsun artık hayırlısı bakalım ne çıkacakvallla sana söz verdim diye yapmadım test yoksa çoktan yapmıştım merakta ediyorum ama napim bekliycm
günaydın nasılsın ablacımgünaydın canlarım gününüz aydın olsun
tamam kuşum kolay gelsin sana canım benimkızlar ben kaçar modeli kafamda belirledim gidip kalıp yapıım gelirim bir ara k.i.b
üstüme gelmesi sıkıyor gülüm beni zaten bu aralar kırdım kafayı birde onla uğraşmak istemiyorum kıskançlıkta nerden çıktıysa bu sene adam seneler geçtikçe kıskançlığüı çıkmaya başladı :ecrin_bebek:canım ben 5 aylığım 5 ayda 3 kilo aldım ama herşey yedim yani yeterli ve sağlıklı yedim sabahta 2 dilim kepek ekmeği yiyorum .ekmeksiz olmaz.kepek ekmek yemek hem kabızlığı da önlüyo aralarda mutlaka bol su için .günde 3 kez meyve .kuru kayısı ceviz ve illaki günde 2 bardak süt.
canım kıskanıyo işte .sende orta yolu bul ..tamam hayatım de sonra kendi bildiğini yaparsın bu günlerde onun dediğini yapta sonra ne istiyosan onu yaparasın canımmm..
günaydın dünürüm nerelerdesin sen bakimklava:
günaydın belenay,beryal,escales,kayra,özbek83,sinemis84 hepinize güzel bir gün diliyorum canlarımhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?