Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

belenay baryal nilüfer79 kayra escales özbekk ve citos hepinize günaydınnnnnn varmı haber yoktum 4 gündür

kilo konusunu deme gülüm bende çok aldım evlenirken 64 düm şuan tarılmak istemiyorum valla korkuyorum belli çünkü çok kilo aldığım ve bu bebiş davası olursa ben bittim bebiş olsun kesin diyete başlarım ben ve benim rahat 20 kilo vermem lazım ben bittim valla :1ninca:

vallla sana söz verdim diye yapmadım test yoksa çoktan yapmıştım merakta ediyorum ama napim bekliycm

canım ben 5 aylığım 5 ayda 3 kilo aldım ama herşey yedim yani yeterli ve sağlıklı yedim sabahta 2 dilim kepek ekmeği yiyorum .ekmeksiz olmaz.kepek ekmek yemek hem kabızlığı da önlüyo aralarda mutlaka bol su için .günde 3 kez meyve .kuru kayısı ceviz ve illaki günde 2 bardak süt.
canım kıskanıyo işte .sende orta yolu bul ..tamam hayatım de sonra kendi bildiğini yaparsın bu günlerde onun dediğini yapta sonra ne istiyosan onu yaparasın canımmm..
herkese selammmmm günaydı nlar kıslar nasılsınızzzz

günaydın dünürüm nerelerdesin sen bakim klava:

herkese selammmmm günaydı nlar kıslar nasılsınızzzz
hoşgeldin canım benim kilolarla kafayı bozduk biz allah sonumuzu hayra getirsin
valla bilmiyorum gülüm ama ben bayağa aldım kiloyu
valla deme gitsin ben her gün öğle yemeğine anneme giderim kız ben annemi çok seviyorum varya kavga etsekte tartşsakda varya onu görünce sıkasım sıkasım içime sokasım geliyor tamam kuşum senin yerinede nohutumuzun yerinede öperiz
escales ctesi olmam gerekiyodu bugün salı
canım inşallah bebiş vardır sıkma sen canını allah büyük tatlı kuşum
belenay baryal nilüfer79 kayra escales özbekk ve citos hepinize günaydınnnnnn varmı haber yoktum 4 gündür

serra hamile canım benim

yinede enazından sütümü meyvemi yumurtamı etimi hiçç aksatmıyorummm...bide bebişimi bi göreyim biraz daha hissederim..hiç bişi hissetmiyorum yaa dahada bi zoorrr oluyor

beryallcim buarada bebişimiz için çok hayırlı bir iş yapıyoruz biz kordon kanını aldıracağız...sanada tavsiye ederim biz güzelce araştırdık 2500lira..sonra yıllık 100 euro ödüyorsun....
ama çook faydalı..bebeğin dışında ihtiyaç halinde annede babada bile kullanılabiliyor....
ben çok güzel araştırdım hatta hala bağlantıdayız....merak ettiğin bişi olursa anlatabilirim sanada tatlım...

vallla sana söz verdim diye yapmadım test yoksa çoktan yapmıştım merakta ediyorum ama napim bekliycm
sen toprağımın sözünü dinle gülüm bekle bende öyle yaptım valla benim zibidi bayağa bir dişli ama olsun artık hayırlısı bakalım ne çıkacak
günaydın canlarım gününüz aydın olsun
günaydın nasılsın ablacım
kızlar ben kaçar modeli kafamda belirledim gidip kalıp yapıım gelirim bir ara k.i.b
tamam kuşum kolay gelsin sana canım benim
üstüme gelmesi sıkıyor gülüm beni zaten bu aralar kırdım kafayı birde onla uğraşmak istemiyorum kıskançlıkta nerden çıktıysa bu sene adam seneler geçtikçe kıskançlığüı çıkmaya başladı :ecrin_bebek:

günaydın belenay,beryal,escales,kayra,özbek83,sinemis84 hepinize güzel bir gün diliyorum canlarımhihoyyythihoyyyt

yahu kıslar valla eşim üç gün tatildeydi onunla istanbulu altına üstüne getirdik bugünde yıldönümümüz yogunuz yani bu aralar serrayada çok sevindim darısı umut listesindekilerin başına inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…