Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

pişttt nilüş günaydın .minişim nasıl.
ne oluyo orda biri çaymı dedi kız ne çayı süt iç bakim sabah sabah ne çayı.ben normalde bile içmemeye çalışıyorum çayı.çay kahve içme canım .çok canın isterse haftada 3 kez çok açık bir bardak iç.kahvede haftada 1 kez .ama az iç.çay kahve kola bazı bitki çayları gibi içecekler yasak hamilelere.
su ayran süt meyve suyu ve maden suyu içilebilir.
beryal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile

günaydın canım nasılsın .ne yaptın ??
adet olmadın dimi.

escales kız bi hamile olduğuna sevinemedik daha...dimiiiiiiiiiidelikafadulden

kızlar ben folık plus aldımmm eczacı ustune 1kes alıncak yazmıs telde dr 2 kez alıcaksın dedı içini okudum 3 kez alınır dıyorrr bend eortasını buldum 2alıyorum

canım kıyamam sana istediğini giyem senin hakkın ama eşine de kırılma o da seni düşündüğü için öle yapıyo .orta yolu bulun lütfen .pantalon üstüne bluz yada dar olmayan badilerden giy talım yada biraz bol gömlek giy.
bide güzel olunca iş değişiyo toprağım eniştem kıskanıyo seni anlasana .
çabuk barışın bugün bek bebişin olacak böyle şeylerle üzmeyin birbirinizi.:1hug:

yok cnm olmadım ama yok ya hamile değilim ben bişey hissetmiyorum çünkü:a015:

beryal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
:asigim:

bede akşamları bebek yeleği örüyorum boş durmaktan iyi hediye götürürüz
ben bir tane yelek ördüm gülüm oda bebiş muhabbeti olmadan önce kayın validemden tarif aldım onun tarifi üzerine yaptım
yakışır benim teyzoşuma ...kimin annesi . a.s.
valla deme gitsin gülüm annem benim çok güzeldir kurban olurum ben ona pamuk pamuk yanakları var
gülüm kilo aldırıyormu ki bu ilaç

ya kiloyu deme gitsin bende aldım ve engel olamıyorum nedense bana söyleyin bakalım kızlar folikasit kilo aldırıyormu

folık bence kılo aldırmazz aldırısa ben içmem cunkı hamilelıkte dolu ilaç içcekmısız ve ilaçtan nefret ederımmm anam ya sunu doğursaydım sımdıden sıkıldımmm 8ay nasıl gecer .bu arada ben tatıl planı yaptım hamileyken denıze havuzadamı girilmıyor ya netten baktm ılk 3ay önerılmıyorr zaten bizim 3ay bitince eylul gelıyorrr...bu doğursam dahada doğurmam

ayyyyy valla kilo konusunda çok moralim bozuk ...kız ben 9 ay önce yani evlenirken 59 kiloydum yani balayında falanda 60 falan oldum herşey süperdi ...yavaş yavaşşş aldım kıloları çok sinirim bozuk..en son 67 ydim...diyetteydim valla hamiş kaldım 2 aydırda adet olmuyorum ya şuan 71 çıkıyorum kız kafayı yicem ..neden böyle oldu anlamadım yaa.....buarada boyum170....
senın boy kaç....???
vallaaa ben bu hamılelıkte 80i geçersem maffolurum bidahada kılo mılo veremem..ekmek hiç yemiyorum şuan...ama süt et baklıyat hıç aksatmıyorum..ekmek ve hamurişi hiç yeme çok kılo alırsın valla...zaten doktorrlarda yemeyın dıyor..

kimse beni görmedimi
bende gördüm gülüm toplu mesaj yazdığımdan farketmemişsindir canım benim
escales kız bi hamile olduğuna sevinemedik daha...dimiiiiiiiiiidelikafadulden
yok gülüm bende sevinemedim daha
tamamda gülüm uzun giysem uzuna karışıyor bak ben sana diyeyim uzun kalçaları kapatan kazağım var önü tüm baklava dilimli ki güzel bir şey onu giyinme diye tutturdu hayır ben seslenmiyorum tamam diyorum olmuyor gülüm oda anlasın arık sıkmasın beni ya kendi aldığı eteği ki benim doğum günümde aldı bu ne ya dedi istemedi giymedim bende ha bire onun istediği şeyleri giyinecek değilim gülüm kıskanç değiliz bizimkinin kıskançlık damarları tuttu nedense bu sene
gülüm kaç gün geçtiki inşallah hamişsindir
kız allah iyiliğini versin senin daha başında isyan bayrakları çekiyorsun hayırdır gülüm -tatlicadiarzu-

yok ya pek sanmam kılo aldırıyormu diye valla ben nerdeyse 5 aydır içiyorum..aslında son beşaydırda enaz 4 kılo aldım anam yoksa foliktenmidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bunu doktora sorayım canımcım yaa cuma günü gideceğim...

canım senin bulantı olduğu için pek birşey yemek istemezsin ama sabah tost ye kaşarlı mutlaka taze sıkılmış portakal suyu iç yanında yeter sonra meyve ye .arada ceviz kuru kayısı falan ye.tuzlu kraker ve meyve suyu iç.ayran iç.
içini bastıracak şeyler ye mesela peynir ekmek te iyi bir atıştırmalık hemde tok tutuyo.
öreriz tabi olar cok tatlı annesi üşümesinler hemde cok zevkli oluyor minnacık bir sey cıkıyor ortaya
oyyyy ne güzel olur walla teyzesi minicikk
canım bende pek bir şey hissetmemiştim .ama sen merka etme ümitsiz de olma bekle perşembe sabah erkenden aç karnına ilk idrarınla test yap.bugün al testi evde bulunsun perşembe sabah yap bakalım .

yerim teyzoşumu .nohutumda anneannesine selam söylüyo öpüyos anneciğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…