pişttt nilüş günaydın .minişim nasıl.günaydın canımın içüüüü)))a.s. nasılsın escales ??ben iyiyim valla şimdi çay içiyorum))sizde buyrun kızlar
bebişim kız midenmi bulanıyo???bende tık yok valla şu iştahtan bi kesilemedim hee..ben ömrüm hayatım boyunca tombiş kalacağım artık buna alışsam iyi olur..sırnaşık şey
işin şakasıda bu canım folik asidi neden alamıyosun yut gitsin kızzz...ne mide bulantısını arttırıyormuş buarada???çubuk kraker çok iii geliyormuş haberin olsun
beryal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile
inşallah canım benim ya ne bileyim sanki yokmuş gibi geliyor kafam çok karışık gülüm inşallah vardırda bu kadar üzüldüğüme değer inan şu bir kaç gün bana eziyet gibi geldi zaten adamlada kavgalıyız :çok üzgünüm:
pişttt nilüş günaydın .minişim nasıl.
ne oluyo orda biri çaymı dedi kız ne çayı süt iç bakim sabah sabah ne çayı.ben normalde bile içmemeye çalışıyorum çayı.çay kahve içme canım .çok canın isterse haftada 3 kez çok açık bir bardak iç.kahvede haftada 1 kez .ama az iç.çay kahve kola bazı bitki çayları gibi içecekler yasak hamilelere.
su ayran süt meyve suyu ve maden suyu içilebilir.
hehehee))))))))kız ben 2 bardak süt içtim hemde taze çilekle hazırladım yapay bile içmiyorum...yaw bir bardak çay içmiyorum zaten öyle yarım bardak falan...öğlen oldu ya 7 de kahvaltı yapıoz biz)))))buarada ben okadar şeyi 9 ay içmezsem bunalıma girerim ...az içiyorum ben kola falan içmiyorumda napim kuşum yaaa dahada stresmi olayım valla sigarada içmiyorum çayda içmezsem çıldırırım artık......
tamam kuşum ya ne olsun kıyafet tartışlması sıkıyor beni gülüm uzun kazağım vardı onu giyiniyordum kışın onu giyme bir elbisem var uzun ki darda değil hoş bir şey rahibelere benziyorsun onu giyme geçen sene annesinin aldığıo bir etek var onu giydim bu seferde onu kafaya takmış onu giyme bende sinirlendim ben ne giyineyim bir ayarını tutturamadın gitti dedim akşam tartıştık ya adamlar bakıyormuş ben kendimi bildim bileli bakıyorlar ben ne yapayım gülüm geçen ki açık bir şey değil giyindiğim kot pantolon üstüne sarı badim var uzun kollu onu giydim kayın validemle bir yere gittik o ara adam bakıyormuş kadın nerdeyse adam cevap verse onun üzerine gidecekti anam ne giyersem giyineyim bakıyorlar ister açık ister kapalı bende sinirlendim akşam yemekte yemedik odaya gittim yattım hırsımdan bana karışmaktan vazgeç dedim her giyindiğime bahane bulma dedim ya anlam veremiyorum uzun giysem onu istemiyor kısa giysem bura kaldırmıyor diyor anlamıyorum bende beni merkeze taşı ozaman dedim sıkıldım senin bu tavırlarından dedim
ne oluyo orda biri çaymı dedi kız ne çayı süt iç bakim sabah sabah ne çayı.ben normalde bile içmemeye çalışıyorum çayı.çay kahve içme canım .çok canın isterse haftada 3 kez çok açık bir bardak iç.kahvede haftada 1 kez .ama az iç.çay kahve kola bazı bitki çayları gibi içecekler yasak hamilelere.
günaydın canım nasılsın .ne yaptın ??
adet olmadın dimi.
hoşgeldin canım nasılsın bakalımberyal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile
ben bir tane yelek ördüm gülüm oda bebiş muhabbeti olmadan önce kayın validemden tarif aldım onun tarifi üzerine yaptım:asigim:
bede akşamları bebek yeleği örüyorum boş durmaktan iyi hediye götürürüz
valla deme gitsin gülüm annem benim çok güzeldir kurban olurum ben ona pamuk pamuk yanakları varyakışır benim teyzoşuma ...kimin annesi . a.s.
gülüm kilo aldırıyormu ki bu ilaçgünaydın beryalcim nasılsın tatlışım nohutun iyimi amanda aman yüzmelere gitmişsiniz ohhh vallaa...anam bizim burada okadar sıcak değil galiba daha sitemizin havuzu bile açılmadı üyleee karşıdan balkondan havuza manzara yapıyoruz bitek....
hıı buarada folikasitten kaçtane içileceği mg mına göre değişiyor...benımki 400 mg ve ben birtane içiyorum 3 tane içsem ayvayı yerim herhalde)))hihihji))))
ama bir hamilenin alması gereken folikasid günlük 400mg mış...ona göre için....buarada yediğimiz bazı yiyeceklerdende folik alıyoruzz....
ayyy ben gund e2kez alıyorummm benım dr um 2 kez dedı.3 demeyın minnoşlarrrrr ben 2kez alacammm dayanamam kıı 3 ile 2arasında farkmı varrr((
nülü sen kaç kılosun kııı boyun kaççç bende şişko olmak istemıyorummm gecen sene 62 kgyım kendımı kılolu hissederdım 5 kg versem derdım gösumde buyurdu suan 70 oldum 62 olmak için neler verrım allahım cok kılo almayız ınss bazıalrı az kılo alıyrmus dıkkat edelımm.msl beryal örnek kişilikk cnm saol sımdı atıştırayımmm olmadıı of
beryal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile
kimse beni görmedimi
kayra ben hem yazdım hem rep verdım bana cevap yokkkkkk kötükedihüso repimi geri isteremmmmlülülülülülü
günaydın beryalcim nasılsın tatlışım nohutun iyimi amanda aman yüzmelere gitmişsiniz ohhh vallaa...anam bizim burada okadar sıcak değil galiba daha sitemizin havuzu bile açılmadı üyleee karşıdan balkondan havuza manzara yapıyoruz bitek....
hıı buarada folikasitten kaçtane içileceği mg mına göre değişiyor...benımki 400 mg ve ben birtane içiyorum 3 tane içsem ayvayı yerim herhalde)))hihihji))))
ama bir hamilenin alması gereken folikasid günlük 400mg mış...ona göre için....buarada yediğimiz bazı yiyeceklerdende folik alıyoruzz....
hehehee))))))))kız ben 2 bardak süt içtim hemde taze çilekle hazırladım yapay bile içmiyorum...yaw bir bardak çay içmiyorum zaten öyle yarım bardak falan...öğlen oldu ya 7 de kahvaltı yapıoz biz)))))buarada ben okadar şeyi 9 ay içmezsem bunalıma girerim ...az içiyorum ben kola falan içmiyorumda napim kuşum yaaa dahada stresmi olayım valla sigarada içmiyorum çayda içmezsem çıldırırım artık......
canım burası çok sıcak herkes 1 ay önceden başladı denize girmeye ama ben cesaret edemiyordum nohutum üşür diye ama artık hava bunaltıcı mecbur bu yaz hep yüzecez oğluşumla.
bizimde havuz var evimizde ama yalnız canım sıkılıyo yaaaa.arkadaşlarımı çağırıyorum bazen onlarla keyif yapıyoz.
bu arada yediklerine içtiklerine dikkat etmen güzel ara sıra iç tabiki sevdiğin şeyleri ama unutma çoğu zarar.minişi düşün annesi
ayyy ben gund e2kez alıyorummm benım dr um 2 kez dedı.3 demeyın minnoşlarrrrr ben 2kez alacammm dayanamam kıı 3 ile 2arasında farkmı varrr((
nülü sen kaç kılosun kııı boyun kaççç bende şişko olmak istemıyorummm gecen sene 62 kgyım kendımı kılolu hissederdım 5 kg versem derdım gösumde buyurdu suan 70 oldum 62 olmak için neler verrım allahım cok kılo almayız ınss bazıalrı az kılo alıyrmus dıkkat edelımm.msl beryal örnek kişilikk cnm saol sımdı atıştırayımmm olmadıı of
bende gördüm gülüm toplu mesaj yazdığımdan farketmemişsindir canım benimkimse beni görmedimi
yok gülüm bende sevinemedim dahaescales kız bi hamile olduğuna sevinemedik daha...dimiiiiiiiiiidelikafadulden
tamamda gülüm uzun giysem uzuna karışıyor bak ben sana diyeyim uzun kalçaları kapatan kazağım var önü tüm baklava dilimli ki güzel bir şey onu giyinme diye tutturdu hayır ben seslenmiyorum tamam diyorum olmuyor gülüm oda anlasın arık sıkmasın beni ya kendi aldığı eteği ki benim doğum günümde aldı bu ne ya dedi istemedi giymedim bende ha bire onun istediği şeyleri giyinecek değilim gülüm kıskanç değiliz bizimkinin kıskançlık damarları tuttu nedense bu senecanım kıyamam sana istediğini giyem senin hakkın ama eşine de kırılma o da seni düşündüğü için öle yapıyo .orta yolu bulun lütfen .pantalon üstüne bluz yada dar olmayan badilerden giy talım yada biraz bol gömlek giy.
bide güzel olunca iş değişiyo toprağım eniştem kıskanıyo seni anlasana .
çabuk barışın bugün bek bebişin olacak böyle şeylerle üzmeyin birbirinizi.:1hug:
gülüm kaç gün geçtiki inşallah hamişsindiryok cnm olmadım ama yok ya hamile değilim ben bişey hissetmiyorum çünkü:a015:
kız allah iyiliğini versin senin daha başında isyan bayrakları çekiyorsun hayırdır gülüm -tatlicadiarzu-folık bence kılo aldırmazz aldırısa ben içmem cunkı hamilelıkte dolu ilaç içcekmısız ve ilaçtan nefret ederımmm anam ya sunu doğursaydım sımdıden sıkıldımmm 8ay nasıl gecer .bu arada ben tatıl planı yaptım hamileyken denıze havuzadamı girilmıyor ya netten baktm ılk 3ay önerılmıyorr zaten bizim 3ay bitince eylul gelıyorrr...bu doğursam dahada doğurmam
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
ben bir tane yelek ördüm gülüm oda bebiş muhabbeti olmadan önce kayın validemden tarif aldım onun tarifi üzerine yaptım
valla deme gitsin gülüm annem benim çok güzeldir kurban olurum ben ona pamuk pamuk yanakları var
gülüm kilo aldırıyormu ki bu ilaç
ya kiloyu deme gitsin bende aldım ve engel olamıyorum nedense bana söyleyin bakalım kızlar folikasit kilo aldırıyormu
canım senin bulantı olduğu için pek birşey yemek istemezsin ama sabah tost ye kaşarlı mutlaka taze sıkılmış portakal suyu iç yanında yeter sonra meyve ye .arada ceviz kuru kayısı falan ye.tuzlu kraker ve meyve suyu iç.ayran iç.ayyy ben gund e2kez alıyorummm benım dr um 2 kez dedı.3 demeyın minnoşlarrrrr ben 2kez alacammm dayanamam kıı 3 ile 2arasında farkmı varrr((
oyyyy ne güzel olur walla teyzesi minicikköreriz tabi olar cok tatlı annesi üşümesinler hemde cok zevkli oluyor minnacık bir sey cıkıyor ortaya
canım bende pek bir şey hissetmemiştim .ama sen merka etme ümitsiz de olma bekle perşembe sabah erkenden aç karnına ilk idrarınla test yap.bugün al testi evde bulunsun perşembe sabah yap bakalım .yok cnm olmadım ama yok ya hamile değilim ben bişey hissetmiyorum çünkü:a015:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
ben bir tane yelek ördüm gülüm oda bebiş muhabbeti olmadan önce kayın validemden tarif aldım onun tarifi üzerine yaptım
valla deme gitsin gülüm annem benim çok güzeldir kurban olurum ben ona pamuk pamuk yanakları var
gülüm kilo aldırıyormu ki bu ilaç
ya kiloyu deme gitsin bende aldım ve engel olamıyorum nedense bana söyleyin bakalım kızlar folikasit kilo aldırıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?