günaydın sinemis nasılsın tatlışım
sanada cnm günaydın
sanada cnm günaydın
nasılsın kayracım ne yapıyon sen özledim valla hepinizi heeee :1hug:a.s.:1hug:a.s.
günaydın çitosum nasılsın bakalım bebiş nasılgünaydın belenay,beryal,escales,kayra,özbek83,sinemis84 hepinize güzel bir gün diliyorum canlarımhihoyyythihoyyyt
yahu kıslar valla eşim üç gün tatildeydi onunla istanbulu altına üstüne getirdik bugünde yıldönümümüz yogunuz yani bu aralar serrayada çok sevindim darısı umut listesindekilerin başına inşallah en kısa zamanda
kayracım test yaptırdınmı gülüm ne oldu senin işfisfisfis
serra84 tebrikler sanada rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın cnm
günaydın canıım hamişmisin kız yoksa:CüvCüv:
günaydın canım benim nasılsın bakalımslm kızlar hepinize günaydın
dur kız üzülme bir kaç gün bekle kuşum test yap inşallah hamiledirsin canım benim sıkma canınıvalla bekliyorum nolcek bilmem kahverengi lekelernmelerim oluyobi gün bi günde bembeyaz akıntım oluyo anlamadım gitti ama test yapmadım dahasenağlama
güle güle :a015::a015::a015::a015:neyse kıslar ben çıkıyorum görüşürüz
3 gün geçt hastalanmadım bakalım
gunaydın kıslar
hoşgeldin canım nasılsın bakalım :ecrin_bebek:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım :ecrin_bebek:
herkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?