Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar size iyi sohbetler öğlene misafirim var ben kaçıyorum öpüldünüz

günaydın belenay,beryal,escales,kayra,özbek83,sinemis84 hepinize güzel bir gün diliyorum canlarımhihoyyythihoyyyt
günaydın çitosum nasılsın bakalım bebiş nasıl

amin canım benim bu arada evlilik yıldaönmünüz kutlu olsun inşallah seneye bebeişinle girersin

kayracım test yaptırdınmı gülüm ne oldu senin işfisfisfis
serra84 tebrikler sanada rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

valla bekliyorum nolcek bilmem kahverengi lekelernmelerim oluyobi gün bi günde bembeyaz akıntım oluyo anlamadım gitti ama test yapmadım dahasenağlama

slm kızlar hepinize günaydın
günaydın canım benim nasılsın bakalım
valla bekliyorum nolcek bilmem kahverengi lekelernmelerim oluyobi gün bi günde bembeyaz akıntım oluyo anlamadım gitti ama test yapmadım dahasenağlama
dur kız üzülme bir kaç gün bekle kuşum test yap inşallah hamiledirsin canım benim sıkma canını
neyse kıslar ben çıkıyorum görüşürüz
güle güle :a015::a015::a015::a015:
3 gün geçt hastalanmadım bakalım

inşallah hamiştirsin canım benim alkisalkisalkis

hoşgeldin canım nasılsın bakalım :ecrin_bebek:

iyiyim bıtanem sen nasılsın evlenme yıldönumun kutlu olsun yanlış okumadıysam senın kı galıba bugun .bızımkıde bugun tam 10 ay olmuş ne cabuk gecıo zaman.test yapmadın sanırım cnm ne zaman yapcan bır hafta gectı sanırım:asigim:

herkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt

aklına kotu bılşıy getırme seker azınla yazma sag saglım saglıklı gelırsın kafanı yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…