Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım folik asit günde 3 kez alınmazsa olmaz ama.
sabahları kaşarlı tost ve portakal suyu iç.arada meyve .öğlen yoğurt meyve falan ye.yada salata.akşamda az yağlı çorba iç.yani az ama sık ye ve midene dokunmayan şeyler ye ama sağlıklı ye tatlım bebeği düşün .ayran iç yada .mutlaka 3 kez meyveni ye en azından .

kızlar hoşgeldiniz beryal+, nilüfer79, nsb toprağım nohutun nasıl kız nilüfer senin mercimek nasıl anacım bu arada nsb nasılsın canım benim

günaydın canımın içüüüü)))a.s. nasılsın escales ??ben iyiyim valla şimdi çay içiyorum))sizde buyrun kızlar
bebişim kız midenmi bulanıyo???bende tık yok valla şu iştahtan bi kesilemedim hee..ben ömrüm hayatım boyunca tombiş kalacağım artık buna alışsam iyi olur..sırnaşık şey
işin şakasıda bu canım folik asidi neden alamıyosun yut gitsin kızzz...ne mide bulantısını arttırıyormuş buarada???çubuk kraker çok iii geliyormuş haberin olsun

bence elbise dik çünkü alt üst daha kadınsı oluyo.elbise çok şık olur bence.eşarbınıda arkadan toplat çok şık aksesuar takıyolar öle yap kuşum

güzel fikir canım benim annem kapalı benim kına gecesinde öyle yaptırdık zilliye okadar yakşıtı ki süper bir şey oldu :icecream:

bede elbise düşünüyorum kırmızılı byazlı şifoum var eserbımı düz kırmızı yaptırıp ayakkabılarımıda gelilik ayakkabılarımı düşünüyorum su sayfadaki gri elbise nasıl kollarını geniş yasam siyah kemerini kırmızı saten yapıp sadece onun üstünü taşlarla süsülesemhttp://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://img2.blogcu.com/images/a/b/i/abiyekiyafetmodelleri/abiye_052.jpg&imgrefurl=http://abiyekiyafetmodelleri.blogcu.com/&usg=__UqXK80j4DBjX8evQWZ0YGACzWMk=&h=600&w=460&sz=21&hl=tr&start=29&um=1&tbnid=oeI6YvNDd_QeNM:&tbnh=135&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dabiye%26ndsp%3D18%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26start%3D18%26um%3D1

canım benim zaten bebiş olsada bişey anlamıyosun 3 aya kadar.ama sen dikkatli ol.ne zaman göbeğin çıkacak hafif ten bebişi görmeye başlıycan ultrasyonda ancak o zaman inanıyo insan .
eşinle niye tartıştın.

şükür canım iyiyim ne olsun işte geldik işe gene

günaydın beryalcim nasılsın tatlışım nohutun iyimi amanda aman yüzmelere gitmişsiniz ohhh vallaa...anam bizim burada okadar sıcak değil galiba daha sitemizin havuzu bile açılmadı üyleee karşıdan balkondan havuza manzara yapıyoruz bitek....
hıı buarada folikasitten kaçtane içileceği mg mına göre değişiyor...benımki 400 mg ve ben birtane içiyorum 3 tane içsem ayvayı yerim herhalde)))hihihji))))
ama bir hamilenin alması gereken folikasid günlük 400mg mış...ona göre için....buarada yediğimiz bazı yiyeceklerdende folik alıyoruzz....

ayyy ben gund e2kez alıyorummm benım dr um 2 kez dedı.3 demeyın minnoşlarrrrr ben 2kez alacammm dayanamam kıı 3 ile 2arasında farkmı varrr((
nülü sen kaç kılosun kııı boyun kaççç bende şişko olmak istemıyorummm gecen sene 62 kgyım kendımı kılolu hissederdım 5 kg versem derdım gösumde buyurdu suan 70 oldum 62 olmak için neler verrım allahım cok kılo almayız ınss bazıalrı az kılo alıyrmus dıkkat edelımm.msl beryal örnek kişilikk cnm saol sımdı atıştırayımmm olmadıı of

tamam kuşum ya ne olsun kıyafet tartışlması sıkıyor beni gülüm uzun kazağım vardı onu giyiniyordum kışın onu giyme bir elbisem var uzun ki darda değil hoş bir şey rahibelere benziyorsun onu giyme geçen sene annesinin aldığıo bir etek var onu giydim bu seferde onu kafaya takmış onu giyme bende sinirlendim ben ne giyineyim bir ayarını tutturamadın gitti dedim akşam tartıştık ya adamlar bakıyormuş ben kendimi bildim bileli bakıyorlar ben ne yapayım gülüm geçen ki açık bir şey değil giyindiğim kot pantolon üstüne sarı badim var uzun kollu onu giydim kayın validemle bir yere gittik o ara adam bakıyormuş kadın nerdeyse adam cevap verse onun üzerine gidecekti anam ne giyersem giyineyim bakıyorlar ister açık ister kapalı bende sinirlendim akşam yemekte yemedik odaya gittim yattım hırsımdan bana karışmaktan vazgeç dedim her giyindiğime bahane bulma dedim ya anlam veremiyorum uzun giysem onu istemiyor kısa giysem bura kaldırmıyor diyor anlamıyorum bende beni merkeze taşı ozaman dedim sıkıldım senin bu tavırlarından dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…