Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hihoyyyt
GÜNAYDIN CNALARIMM OO HERKES BURDA AMA BENİM ÇOK İŞİM VAR OFFF EVRAK DOLU MASAM BİTERMİ BUNLAR

BİDE SÖLEMESİ AYIP AKŞAM CANLI MÜZİĞE GİTTİK KAFA DAĞITTIK BİRAZ ... BAŞIM AĞIRIYOR AMA DEĞDİ HADİ HEPİNİZ ÖPTÜMMMM:içelim:
İYİ YAPMIŞSIN CANIM BENİM
canım çok sevindim yaaa hayırlısıyla bebiklerini kucağına almanı diliyorum sağlıkla sıhhatle inşş darısı başımıza inşşşşş
AMİN CANIM BENİM AMİN İNŞALLAH SİZEDE YAŞATIR BU MUTLULUĞU
günaydıın canım hoşgeldin nasılsın

kız bu ne güzel kutlama böyle kaydirigubbakcemile3bende halay çekeyim eeşilik edeyim:teytey::teytey::teytey::teytey:
GEL SENDE GEL ABLACIM hihoyyyt
:dance::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile4
amin canım benim

hoşgeldin canım

katılıyorum sana kendimi olmuş gibi sevindim valla
SAOL CANIM BENİM ALLAH BU MUTLULUĞU SİZEDE YAŞATSIN GÜLÜM
var cnm olmazmı yer gel sende aramıza katıl :teytey::teytey::teytey:
KIZ BEN SİZLKERİ YERİM VARYA alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın nilüüüüşcüm.........ben iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlik.....
ben vildana kırmızı yoldan sonra sanada bi üst geçit yapayımda bebişinle karşıdan karşıya rahat rahat geç kuzum benim............. :dance:

belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt

günaydın bayanlar

escales cim adına çok sevindim ay hadi bakalım millet çatır çatır hamile kalıyo ne mübarek topikmiş bea valla escales ben demiştim sana kesin hamilesidir diye benimde çok düşüktü çünkü önemli olan pozitif düşünmek hadi bakalım hayırlısı ama hazırlıklı ol dikkat et kendine iyi ye yoksa bulantılar başlar yakında inşallah çok bulanmaz canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın nilüfer,- vildangel hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?
hoşbuldum cnmŞeniz
Günaydın sanada canım a.s.

tabi topikteki herkeslere günaydın.....Bayadır burdayım aslında ama anca yazabildim azıcık yoğunum bugün.....
ŞenizŞeniz
günaydıın canım hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum beloş ablam iyiyim sen nasılsınŞeniz
hoşgeldin canım
hoşbuldum cnmŞenizŞeniz
SLM HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM alkisalkisalkis
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükürŞeniz
senden güzel haberi aldık daha iyi olduk:lepi:
ben demedimmi topik çift çift hamile veriyo diye
sende serra84 le eşleştin cnmalkisalkisalkis
günaydınnn canımmmmmmmm
günaydın canişim naberŞeniz
dün gün boyu gelmedin merak ettim-tatlicadiarzu-
bursada toplu göçmü var yokda diloş rüfüş ve sen aynı zamanda toz oldunuzsırnaşık şey
günaydın hg vildancımhihoyyyt:1hug:

günaydın canımŞenizkaydirigubbakcemile3 nasılsın hakcacım
kızımız nasıl
az kalmış 2 ay kalmış doğumuna nerdeyse değilmisositososito
karnın çıktımı kaç kilo aldınkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
güle güle cnm iyi şanslar sana:a015::a015:

kızlar ben geldim tekrar..biraz işlerim vardı..onları hallettim..şimdi buradayız..güzel haberler varmı.. sabahtan beri halaylar çekliyor hayırdır.:)
günaydın hoşgeldin abyosun escales için halay çekiyoz cnm:teytey:

kızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım
güle güle pinkcim görüşürüz:a015:Şeniz

günaydın nilüüüüşcüm.........ben iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlik.....
ben vildana kırmızı yoldan sonra sanada bi üst geçit yapayımda bebişinle karşıdan karşıya rahat rahat geç kuzum benim............. :dance:

iyiyim bende canikom yarın doktora gideceğiz artık kalbinin atışlarını göreceğiz kısmetse bende heyecanla bekliyorum bakalım...
)))))))))))hehe bende üst geçit isterim ozaman benımkide kırmızı olsun kızzz)))))yürüyen merdivenli falan rahat bişi yap yapmışken kuzum)))

günaydın bayanlar

escales cim adına çok sevindim ay hadi bakalım millet çatır çatır hamile kalıyo ne mübarek topikmiş bea valla escales ben demiştim sana kesin hamilesidir diye benimde çok düşüktü çünkü önemli olan pozitif düşünmek hadi bakalım hayırlısı ama hazırlıklı ol dikkat et kendine iyi ye yoksa bulantılar başlar yakında inşallah çok bulanmaz canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın cnmŞeniz

evet canım burada herşeyi paylaşıyoruz iyi ki varsınız:1hug:
ŞenizŞenizŞeniz
kızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
GÜLE GÜLE CANIM DUALARIMIZ SENİNLE CANIM
kızlar ben geldim tekrar..biraz işlerim vardı..onları hallettim..şimdi buradayız..güzel haberler varmı.. sabahtan beri halaylar çekliyor hayırdır.:)
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
kızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım
TAMAM KUŞUM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ
günaydın bayanlar

HİÇ DEME GİTSİN ODEĞİL CANIM ŞUAN HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYOR NEDENSE ANLAMADIM GİTTİ SABAH BİR BARDAK SÜT İÇTİM AKŞAM YATARKEN DE İÇTİM

hoşbuldum cnmŞeniz

ŞenizŞeniz

hoşbuldum beloş ablam iyiyim sen nasılsınŞeniz

hoşbuldum cnmŞenizŞeniz

hoşbuldum cnm iyiyim çok şükürŞeniz
senden güzel haberi aldık daha iyi olduk:lepi:
ben demedimmi topik çift çift hamile veriyo diye
sende serra84 le eşleştin cnmalkisalkisalkis

günaydın canişim naberŞeniz
dün gün boyu gelmedin merak ettim-tatlicadiarzu-
bursada toplu göçmü var yokda diloş rüfüş ve sen aynı zamanda toz oldunuzsırnaşık şey

günaydın canımŞenizkaydirigubbakcemile3 nasılsın hakcacım
kızımız nasıl
az kalmış 2 ay kalmış doğumuna nerdeyse değilmisositososito
karnın çıktımı kaç kilo aldınkaydirigubbakcemile3

EVET GÜZELİM ÇİFT GİDİYOZ İNŞALLAH YAKINDADA SENDEN BEBİŞ HABERLERİ ALIRIZ GÜZELİM :CüvCüv:

vildoşum kız bende iyiyim valla nolsun..dün bende gelemedim yaw ilk kez dün böyyle içim buruk buruktu valla akşamüstüde eve gidince ilk kez çıkardım valla....sonra bidaha bişi olmadı ama sanırım yavaş yavaş başlıyor artık bebişim kendini göstermeye))))))))))))))))
demekki sağlıklı gidiyoruz dimi ...belkide kalp atışları başladı benım kuzumun ondan oldu....

Escales minik keseyi ekranda görünce ne hissettin?Bana doktor (düşükten önce) ekranı göstermek için çevirdiğinde ben saf saf doktorun yüzüne bakıyordum ne diyecek diye...

geldi canımın içi geldi sizde baktınızmı cnm ne alceniz beşikmi yoksa hemen çocuk odasınımı koyucanCADIARZU

güle güle iyi günlerde kullansın canım. bende park yatak almayı düşünüyorum ya bakalım.kısmetse odayı biraz büyüyünce yaparım.sağlıkla doğsunlar inşallah. darısı diğer arkadaşlarımızın başına:1hug:

kızlar biz oğluşumla kahvaltı edicez size iyi sohbetler görüşürüzcokacimcoookcokacimcoook

iyiyim bende canikom yarın doktora gideceğiz artık kalbinin atışlarını göreceğiz kısmetse bende heyecanla bekliyorum bakalım...
)))))))))))hehe bende üst geçit isterim ozaman benımkide kırmızı olsun kızzz)))))yürüyen merdivenli falan rahat bişi yap yapmışken kuzum)))
inşallah canım hayırlsıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın tatlı kuşum
vildoşum kız bende iyiyim valla nolsun..dün bende gelemedim yaw ilk kez dün böyyle içim buruk buruktu valla akşamüstüde eve gidince ilk kez çıkardım valla....sonra bidaha bişi olmadı ama sanırım yavaş yavaş başlıyor artık bebişim kendini göstermeye))))))))))))))))
demekki sağlıklı gidiyoruz dimi ...belkide kalp atışları başladı benım kuzumun ondan oldu....

kafanı takma kuşum inşallah sağlıklı gidiyoırdursun sıkma canını sen bana demedinmi kafanı takma bak benim bebişim şükür belli oldu allhın izniyle bebişin annesine sımsıkı sarılacak ve bebişin sağlıklı gelicek tatlı kuşum sen içini ferah tut gülüm

olur kuzum yaparım tabi....ama rengini cinsiyet belli olunca yapacam kız olursa pembe erkek olursa mavi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

EVET GÜZELİM ÇİFT GİDİYOZ İNŞALLAH YAKINDADA SENDEN BEBİŞ HABERLERİ ALIRIZ GÜZELİM :CüvCüv:
nasip kısmet cnm
benim çift olmak istediklerim teker teker hamiş kalıyolar
en çokta nilüşle istemiştim:1closedeyes: gıcık o gitti benbilirimle eşleşti:mymeka:
neyse sırada daha çok isim var
illaki bende biriyle eşleşecem

ayy cnm inşallah görürsün kalp atışlarınıda:1hug::lepi:

bidaha böyle olmasın litfen:1closedeyes:
devamsızlık yapanı sınıfta koyacam:1closedeyes:

Back
X