canım inanın hep sizlere dua ediyorum. inşallah ilk tedavide olur ya da tedavisiz süpriz yapar bebişin...
amin canım adetliyim büğü 1 de gitcem klomen başlıcaz herhalde gelice haber veririm size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inanın hep sizlere dua ediyorum. inşallah ilk tedavide olur ya da tedavisiz süpriz yapar bebişin...
olur nede olsa benden kıdemlisin sen bişiy olmaz diosan vardır bi bildiğinsırnaşık şey hadi ozaman basa ben geceyim kız bebişim heves etti ayyyyy
evet şekerim ben izmirliyim eşim elazığlı
canım benim inşallah senin içinde halay çekeriz:1hug:
nilüfer hg canım nasılsınız bakalım. Allah kavuştursun.
şimdi seni soracaktım sen yazdın. escales hamile:teytey:süprizzzzzsüprizzzzz
bende bugün öğrendim çok sevindim:sm_cool:
amin canım adetliyim büğü 1 de gitcem klomen başlıcaz herhalde gelice haber veririm size
HOŞGELDİN BELENAY ABLACIM NASILSINgünaydın canlarım nasılsınız
VALLA DEME GİTSİN GÜLÜM BİZDE ÖZLEDİK SENİ KIZhamişler çoğalıo maşallah darısı isteyen tüm arkadaslarımıza....biz iyiyiz teyzesi nolsun özledik sizleri 9 hafta olduk büyüyoz teyzemiz:dance:
BEBİŞİM GELİYOR KUŞUMgünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???
İNŞALLAH BEBİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENİMay inşallah bi ağustosta hayırlı haberlerimi veririm bende size yaa
CANIM BENİM YAnilüfer hg canım nasılsınız bakalım. Allah kavuştursun.
şimdi seni soracaktım sen yazdın. escales hamile:teytey:süprizzzzzsüprizzzzz
bende bugün öğrendim çok sevindim:sm_cool:
KIZ ÇOK SALLAMA KÜÇÜK ÇEKİRDEĞİ SONRA BAŞI DÖNMESİN kaydirigubbakcemile2olur nede olsa benden kıdemlisin sen bişiy olmaz diosan vardır bi bildiğinsırnaşık şey hadi ozaman basa ben geceyim kız bebişim heves etti ayyyyy
günaydın belenayım biz iyiyiz sen nasılsın?
hoşbuldum çitosum ve delikanlı serdarım nasılsınız bakim oğlum anneni iyi tepikle şimdi yaparsın doğunca yaparsan ayıp derler anneye el ayak kalkmaz kaydirigubbakcemile3günaydın canım hoşgeldin:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???
:Saruboceq:
canım benim sagol ama be tedaviye başlıcam bana şöyle dua edebilirsiiz allah cok doktor kapısına yollamasın beni ilk tedavide gelsin meleğimiz
CANIM BENİM YA NE BİLEYİM İŞTE AMA İNANIN VARYA SİZİNLE PAYLAŞMAK SÜPER BİR ŞEYMİŞ BEN BUNU ÇOK İYİ ANLADIM KEŞKE SARAMDA BURDA OLSA MAVİŞİMDE BURDA OLSA BU SEVİNCİ PAYLAŞSAK BİRLİKTEescales aşkolsun neden düşünmedin seninle ilgileneceğimizi. izmir'de bile escales hamile mi acaba,diğer kızlardan haber var mı diye sizleri düşündüm.
KIZ VARYA DUR BENDE ALKIŞ ÇALAYIM SİZE DAHA YENİYİZ YA BİRAZ YERİNE OTURSUN ONDAN SONRA SİZ BENİ GÖRÜN alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolmaz kuşum geç başa hadi hoppp:teytey::teytey::teytey:
EVET CANIM DOĞRU TUTUYOR BEN SİZİN SÖZÜNÜZÜ DİNLEDİM İNANIN DEDİKLERİNİNİZİN HEPSİ TUTUYORaaaa süperrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
tebrikederim....
bak bu sabaha kadar yatma olayı işe yarıyor bikere daha kanıtlandııı anacım..hihoyyyt
sen nasılsın hakca canım??*
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
günaydıın canım hoşgeldin nasılsınbelenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
eskaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey: