Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales aşkolsun neden düşünmedin seninle ilgileneceğimizi. izmir'de bile escales hamile mi acaba,diğer kızlardan haber var mı diye sizleri düşündüm.

nilüfer hg canım nasılsınız bakalım. Allah kavuştursun.
şimdi seni soracaktım sen yazdın. escales hamile:teytey:süprizzzzzsüprizzzzz
bende bugün öğrendim çok sevindim:sm_cool:

aaaa süperrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
tebrikederim....
bak bu sabaha kadar yatma olayı işe yarıyor bikere daha kanıtlandııı anacım..hihoyyyt

sen nasılsın hakca canım??*

günaydın canlarım nasılsınız
HOŞGELDİN BELENAY ABLACIM NASILSIN
hamişler çoğalıo maşallah darısı isteyen tüm arkadaslarımıza....biz iyiyiz teyzesi nolsun özledik sizleri 9 hafta olduk büyüyoz teyzemiz:dance:
VALLA DEME GİTSİN GÜLÜM BİZDE ÖZLEDİK SENİ KIZ

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???
BEBİŞİM GELİYOR KUŞUM
ay inşallah bi ağustosta hayırlı haberlerimi veririm bende size yaa
İNŞALLAH BEBİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENİM
nilüfer hg canım nasılsınız bakalım. Allah kavuştursun.
şimdi seni soracaktım sen yazdın. escales hamile:teytey:süprizzzzzsüprizzzzz
bende bugün öğrendim çok sevindim:sm_cool:
CANIM BENİM YA
olur nede olsa benden kıdemlisin sen bişiy olmaz diosan vardır bi bildiğinsırnaşık şey hadi ozaman basa ben geceyim kız bebişim heves etti ayyyyy
KIZ ÇOK SALLAMA KÜÇÜK ÇEKİRDEĞİ SONRA BAŞI DÖNMESİN kaydirigubbakcemile2

günaydın belenayım biz iyiyiz sen nasılsın?

iyiym canım tekrar çalışmaya başladım eski belenay oldum yanikaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin:1hug:
hoşbuldum çitosum ve delikanlı serdarım nasılsınız bakim oğlum anneni iyi tepikle şimdi yaparsın doğunca yaparsan ayıp derler anneye el ayak kalkmaz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???

hoşgeldin canım

:Saruboceq:

canım benim sagol ama be tedaviye başlıcam bana şöyle dua edebilirsiiz allah cok doktor kapısına yollamasın beni ilk tedavide gelsin meleğimiz

hadi cnm seninde rabbim gönlüne göre versin inşallah senin içinde dua edicem :Saruboceq::Saruboceq:

belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt

Amin escales olurmu öyle şey?Ben yada diğer arkadaşlar buraya hamileyiz diye yazsa sende havalara uçarsın.Bu öyle güzel bir duygu ki bir başkası yaşadığında bile için cıvıl cıvıl sıcacık oluyor.Şimdi seninle beraber bizde mutluyuz.ınşAllah bir gün sende bizlerin haberleriyle mutlu olursun.Hepimiz senle beraber hamileyiz aslında :) Senin içinde büyüyor ama her duygunu beraber yaşıyoruz burda.Darısı bizlerin başına inş.

dün gelmiş gülüm hani şu doktorların kalp atışlarını dinlediği şey varya ondan almış bizimki bak ne getirdim diyor görseniz gülmekten öldüm haline arkama yastık getirmiş ki rahat oturayım

Alıntı:
escales şimdide böyle sora neler apcak allah bilir

eskaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:

escales aşkolsun neden düşünmedin seninle ilgileneceğimizi. izmir'de bile escales hamile mi acaba,diğer kızlardan haber var mı diye sizleri düşündüm.
CANIM BENİM YA NE BİLEYİM İŞTE AMA İNANIN VARYA SİZİNLE PAYLAŞMAK SÜPER BİR ŞEYMİŞ BEN BUNU ÇOK İYİ ANLADIM KEŞKE SARAMDA BURDA OLSA MAVİŞİMDE BURDA OLSA BU SEVİNCİ PAYLAŞSAK BİRLİKTE
olmaz kuşum geç başa hadi hoppp:teytey::teytey::teytey:
KIZ VARYA DUR BENDE ALKIŞ ÇALAYIM SİZE DAHA YENİYİZ YA BİRAZ YERİNE OTURSUN ONDAN SONRA SİZ BENİ GÖRÜN alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaaa süperrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
tebrikederim....
bak bu sabaha kadar yatma olayı işe yarıyor bikere daha kanıtlandııı anacım..hihoyyyt

sen nasılsın hakca canım??*
EVET CANIM DOĞRU TUTUYOR BEN SİZİN SÖZÜNÜZÜ DİNLEDİM İNANIN DEDİKLERİNİNİZİN HEPSİ TUTUYOR kaydirigubbakcemile4

günaydın nilüfer,- vildangel hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?
Bu arada cıtoscum maaşallah halay almış başını gidiyor.Yer varmı aranızda sıkışsam halaya :)

GÜNAYDIN CNALARIMM OO HERKES BURDA AMA BENıM ÇOK ıŞıM VAR OFFF EVRAK DOLU MASAM BıTERMı BUNLAR

BıDE SÖLEMESı AYIP AKŞAM CANLI MÜZıĞE GıTTıK KAFA DAĞITTIK BıRAZ ... BAŞIM AĞIRIYOR AMA DEĞDı HADı HEPıNıZ ÖPTÜMMMM:içelim:

canım çok sevindim yaaa hayırlısıyla bebiklerini kucağına almanı diliyorum sağlıkla sıhhatle inşş darısı başımıza inşşşşş

belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt

Günaydın sanada canım a.s.

tabi topikteki herkeslere günaydın.....Bayadır burdayım aslında ama anca yazabildim azıcık yoğunum bugün.....

günaydın kızlarhihoyyyt
günaydıın canım hoşgeldin nasılsın

eskaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:

kız bu ne güzel kutlama böyle kaydirigubbakcemile3bende halay çekeyim eeşilik edeyim:teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X