ay kızlar yorgunluktan öldüm bittim
yav benim hata verdi çıktım siteden şimdi zorla girdim vlla
ay kızlar yorgunluktan öldüm bittim
valla kasıyor gülüm deme gitsinı
kafamçokkarıştı canım bugün site çok ağır 2 saat sayfa açıyorum liste istedim kaçıncı aralıkta biliyormusun en son liste beryal hazırlıyordu
kolay değil canım benim helede yemek işi daha zor anacım valla şakkıdıyemek yaptım okulda yordu tabi kızlar
kızlar rep dağıtmışsınız hani ban yaaaaaa
ok..kendine iyi bak güzelim..byeekızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim yine byeeeeeeeee
çok iyi olmuş senin için...inşallah herşey daha güzel olcak..uzun zamandır girmiyordum topiğe ablam gelmişti memleketten onunla gezip tozduk inanın kızlar iyi geldi ablamla stres attım bebek tamamen aklımdan çıkmıştı artık eskisi gibi kafayı tırlatmıyorum eşim ablama iyiki geldin diyiyo vallahi gelişme var bende artık kabuslar görmüyorum bi huzur var içimde bu ay hamiş miyim diye merek etmiyorum ama azıcıkta olsa bu ay hamile değilim bunu biliyorum kısmet artık haziranda rahim filmi çekilecek eeeeeee kim hamiş kaldı ben yokken anlatın bakem
canım inş.yakında düzelirsin..geçmiş olsun..bende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum
uyuma güzelim..gel 2 dönelim..oynayalım kendimize gelelim..sositososito :teytey: :sm_cool:uykum geldi ülee
zaten ne zaman uyanık kalıyomki yeni doğan bebekleri geçtim insan oturduğu yerde uyurmu resmen hemen horluyorum
escales ben izmiri özledim benim için de bi kordonboyu yap minoşunla
ben sanada ayşenede meleksenede özbeğede verdim anacım verebildiğime veriyorum kuşum malum noktayız yavaş hareket etmeye çelışıyoz anacım alkisalkisalkis
bende gezeyimmi kordonu senin yerine ordan vapurla birde karşıyaka sefası yaparımescales ben izmiri özledim benim için de bi kordonboyu yap minoşunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?