Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim yine byeeeeeeeee
ok..kendine iyi bak güzelim..byee
çok iyi olmuş senin için...inşallah herşey daha güzel olcak..
bende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum
canım inş.yakında düzelirsin..geçmiş olsun..
uykum geldi ülee
zaten ne zaman uyanık kalıyomki yeni doğan bebekleri geçtim insan oturduğu yerde uyurmu resmen hemen horluyorum
uyuma güzelim..gel 2 dönelim..oynayalım kendimize gelelim..sositososito :teytey: :sm_cool:

kızlar kaale mi almıyorsunuz beni AYSEN74, belenay, ESCALES, meleksen, meliiis, nilaykisir, ozbek83, serra84, yeb2004 görüyorum sizi listeye bi el atın nerede ya merak ediyorum cancağızlarım

escales ben izmiri özledim benim için de bi kordonboyu yap minoşunla
bende gezeyimmi kordonu senin yerine ordan vapurla birde karşıyaka sefası yaparım terar geri döner kemeraltından alış veriş yaparım daha nereyi istersen gezim bak kendim için diyorsam ne olayım:jeyyar: tamamen senin için tatlımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum kocişim gelir şimdi yemek yapacağım listeyi bulursanız attın bana ya sevinirim mucuk herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…