Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ya bi gittim neler olmuş burda.valla kızlar patron geldimi uçuyom bi bakıyom size yetişmek mümkün değil hani.tüm yeni hamişlere tebrikler.bizim içinde dua etsinler :CüvCüv:

uykum geldi ülee
zaten ne zaman uyanık kalıyomki yeni doğan bebekleri geçtim insan oturduğu yerde uyurmu resmen hemen horluyorum

bende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum

uzun zamandır girmiyordum topiğe ablam gelmişti memleketten onunla gezip tozduk inanın kızlar iyi geldi ablamla stres attım bebek tamamen aklımdan çıkmıştı artık eskisi gibi kafayı tırlatmıyorum eşim ablama iyiki geldin diyiyo vallahi gelişme var bende artık kabuslar görmüyorum bi huzur var içimde bu ay hamiş miyim diye merek etmiyorum ama azıcıkta olsa bu ay hamile değilim bunu biliyorum kısmet artık haziranda rahim filmi çekilecek eeeeeee kim hamiş kaldı ben yokken anlatın bakem

evet tatlı kuşum olmadı beceremedim galiba ya ben masaüstüne yapıştırdım oradan avatara kayıt yaptım öyle yapmıyormusun canım benim :1closedeyes:

evet hayatım aynen öyle yapıyorum ama bazı resimleri avatarıma koyunca hareket etmemişti benimde ...deneye deneye hareket edeni bulmuştum işte bu kaplumbağayla hemşireler.)))))

bende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum
iltihapta ilaçla kurur cnm bendede vardı vajinit ilaç kullandım geçti gitti
sen soğan kürünü denesene canım
ohhh iyi ablan sana ilaç olmuştur eminim
serra 84....escales....başka kim kaldı yaa :uhm: valla unutmuşum cnm bu ay çok hamiş verdik en taze haberler bu kıslar
kızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim yine byeeeeeeeee

güle güle cnm görüşürüzz Şeniz

evet hayatım aynen öyle yapıyorum ama bazı resimleri avatarıma koyunca hareket etmemişti benimde ...deneye deneye hareket edeni bulmuştum işte bu kaplumbağayla hemşireler.)))))

canlarım hareketli avatar yapmanız için ölçülerin tutması lazım yanlış hatırlamıyorsam 80*80 olması lazım ölçülerin seçtiğiniz resmin özelliklerine bakarsanız orada yazar ölçüleri ona göre 80*80 geçiyorsa hareket etmez a.s.

vallaa bende uyumaya gidiyom kızlar duramıyom kusura bakmayın uyuyp büyümem lazım
sonra görüşürüz gelirim yine

n, AYSEN74, belenay, chen, duygussduyguss, firdevs2006, iklimtuana, meleksen, meliiis, yeb2004 MERHABA hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…