selamün alayküm cici kızlar bebişiniz geldi
bende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum
evet tatlı kuşum olmadı beceremedim galiba ya ben masaüstüne yapıştırdım oradan avatara kayıt yaptım öyle yapmıyormusun canım benim :1closedeyes:
iltihapta ilaçla kurur cnm bendede vardı vajinit ilaç kullandım geçti gittibende yara yokmuş 2. kez dr gittiğimde söyledi iltihap varmışilaç kullanıyorum şimdi pazartesi gideceğim dr gene bakalım ne olacak ilaçlar işe yaramışmı kafayı yiyeceğim ilaç görmek istemiyorum
ohhh iyi ablan sana ilaç olmuştur eminimuzun zamandır girmiyordum topiğe ablam gelmişti memleketten onunla gezip tozduk inanın kızlar iyi geldi ablamla stres attım bebek tamamen aklımdan çıkmıştı artık eskisi gibi kafayı tırlatmıyorum eşim ablama iyiki geldin diyiyo vallahi gelişme var bende artık kabuslar görmüyorum bi huzur var içimde bu ay hamiş miyim diye merek etmiyorum ama azıcıkta olsa bu ay hamile değilim bunu biliyorum kısmet artık haziranda rahim filmi çekilecek eeeeeee kim hamiş kaldı ben yokken anlatın bakem
kızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim yine byeeeeeeeee
kızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim yine byeeeeeeeee
evet hayatım aynen öyle yapıyorum ama bazı resimleri avatarıma koyunca hareket etmemişti benimde ...deneye deneye hareket edeni bulmuştum işte bu kaplumbağayla hemşireler.)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?