tşkler canım iyiym sen burayamı geliyorsun kız öyle okudum sanki
dorukcum sen nasılsınŞeniz
kız sen bana bakma ben herşeye ağlar oldum bu ara eşimle öylen yemekte konuşuyorduk bir arkadaşının çoçuğu özürlü doğmuş ona ağladım nette bir yazı okudum ona ağladım ben her duyduğuma ağlıyorum canım yaaa delirdim artık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tşkler canım iyiym işte
haklısın canım benimhpşblduk canı
bede cıkıoom
ami canım beim hamilelerin duaları kabul olurmuş:Saruboceq:
kızlar kendinize yumoşlarııza iyi bakı be çıkıyorum cok yoruldum büğün byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kafan takık senin anacımda o yüzden
kıslar dr umla konuştum bu akşamda beklicem kanama devam ederse adet olmuşsundur mevsimden olabilir dedi.Ama 1hafta var daha dedim olabilirmiş 10gün önceden lekeler geldi dedim onada bişey değildir dedi.Çok üzüldüm hamile kalmayı bekliyodum dedim bana bağırdı.senağlama senağlama senağlama ayyy ne deli dr yaa ben gitmek istemiom bir daha ona offf senağlama senağlama zaten stresliyim kadın rahat rahat konuşuyo iyice sinir oldum.senağlama
canım ne oldu nesoracaksın bana ben zayıfla topiklerine takıllıyordum daaailter yok galiba neyse gelince sorarım ona....
nurhayat kızz naber anacım sen gelirmiydin buralara..napıyorsun nasıl gidiyor hiç selamda vermiyosun kötükedihüso
bitanem ne oldu sana yaa çok üzüldüm yaa özeldende msj yazmışsınkıslar dr umla konuştum bu akşamda beklicem kanama devam ederse adet olmuşsundur mevsimden olabilir dedi.Ama 1hafta var daha dedim olabilirmiş 10gün önceden lekeler geldi dedim onada bişey değildir dedi.Çok üzüldüm hamile kalmayı bekliyodum dedim bana bağırdı.senağlama senağlama senağlama ayyy ne deli dr yaa ben gitmek istemiom bir daha ona offf senağlama senağlama zaten stresliyim kadın rahat rahat konuşuyo iyice sinir oldum.senağlama
canım sıkma canını sende olmadı doktorunu değiştir valla benim doktordan ben memnunum şimdi benim herif doktor aramalarına geçmiş doğumu nerede yaparsın diye öğlen onu düşünmüş tutmuş bütün arkadaşlarına sormuş anam benden heycanlı bizimkikıslar dr umla konuştum bu akşamda beklicem kanama devam ederse adet olmuşsundur mevsimden olabilir dedi.Ama 1hafta var daha dedim olabilirmiş 10gün önceden lekeler geldi dedim onada bişey değildir dedi.Çok üzüldüm hamile kalmayı bekliyodum dedim bana bağırdı.senağlama senağlama senağlama ayyy ne deli dr yaa ben gitmek istemiom bir daha ona offf senağlama senağlama zaten stresliyim kadın rahat rahat konuşuyo iyice sinir oldum.senağlama
evet taktım yarına....bide doktorumu değiştireceğim ona zaten geçen haftadan beri takıkım bakalım yarında gideyimde....bu doktorlarda tüccar olmuşlar anacım valla iyi kafana göre doktor bulmakta zor yaa....
selam kızlar senağlama
bitanem ne oldu sana yaa çok üzüldüm yaa özeldende msj yazmışsın
canım benim yaaa bak hakında hayırlısını dile allahtan lütfen ağlama yapma böyle
ya zamanı vardır dur bekle bak ben neyapayım 2 yıldır olmuyor daha kaç yıldır olmuyanlar var yapma böyle lütfen allah zamanı biliyordur elbet sanada verecektir bekle birazdaha
hoşbulduk güzelimhoşgeldin canım benim nasılsın bakalım iltercim sende hoşgeldin anacım
canım sıkma canını sende olmadı doktorunu değiştir valla benim doktordan ben memnunum şimdi benim herif doktor aramalarına geçmiş doğumu nerede yaparsın diye öğlen onu düşünmüş tutmuş bütün arkadaşlarına sormuş anam benden heycanlı bizimki
canım inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın bu arada keseyi gördün değilmi canım sen :ecrin_bebek:
bak sende doktoruna takmışsın..benimkide bayan şuanda gıcık oldum ya...daha önce erkeğe gidiyordum çok memnundum valla yine erkeğemi dönsem.daha rahat ederim diye bayana geçmiştim ..ayyyyyy en iyisi erkek yine galiba valla bayanlardan daha nazik ve ilgililer sanki.........
canım benim sorma bende çok üzüldüm ahhamım acısın onlar çok zor tam olarak bende bilmiyorum ben bebeğim olmuyor diye ağlıyordum eşimde kızdı bana sanayide bir arkadaşı varmış onun bebeği daha 1 yaşında değilmiş belden aşağısı tutmuyormuş sabit durabilsin diye sopalardan birşeyler yapmışlar geçengün bereber ayrıca damağıda yokmuş sanırım çok etkilendim allahım kimseye vermesin herkesin bebeğini eksiksiz kusursuz versin yüce rabbimkızlar ben geldim yine...
nilay kız sana bişi soracağım..hani dedin ya arkadaşımın çocuğu özürlü doğmuş diye çok üzüldüm ben yaa allah yardımcıları olsun..ayy nasıl olmuş neden olmuş.hamileyken hiçmi farkedilmemiş.ultrasona falan girmişmi..çok üzüldümmmmm inan kii
hoş geldin canım görmedim nerdeİlterrr escaleeesss nİlayyy nurhayatk Özbekkk selammm ben geldİm
İltercİm bİ topİk var gÖrdÜnmÜ pko lular mÜjde dİye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?