Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ilter yazmış ya buldum sonunda....

ilter yok galiba neyse gelince sorarım ona....
nurhayat kızz naber anacım sen gelirmiydin buralara..napıyorsun nasıl gidiyor hiç selamda vermiyosun kötükedihüso

kıslar dr umla konuştum bu akşamda beklicem kanama devam ederse adet olmuşsundur mevsimden olabilir dedi.Ama 1hafta var daha dedim olabilirmiş 10gün önceden lekeler geldi dedim onada bişey değildir dedi.Çok üzüldüm hamile kalmayı bekliyodum dedim bana bağırdı.senağlama senağlama senağlama ayyy ne deli dr yaa ben gitmek istemiom bir daha ona offf senağlama senağlama zaten stresliyim kadın rahat rahat konuşuyo iyice sinir oldum.senağlama

kafan takık senin anacımda o yüzden

evet taktım yarına....bide doktorumu değiştireceğim ona zaten geçen haftadan beri takıkım bakalım yarında gideyimde....bu doktorlarda tüccar olmuşlar anacım valla iyi kafana göre doktor bulmakta zor yaa....

bak sende doktoruna takmışsın..benimkide bayan şuanda gıcık oldum ya...daha önce erkeğe gidiyordum çok memnundum valla yine erkeğemi dönsem.daha rahat ederim diye bayana geçmiştim ..ayyyyyy en iyisi erkek yine galiba valla bayanlardan daha nazik ve ilgililer sanki.........

bitanem ne oldu sana yaa çok üzüldüm yaa özeldende msj yazmışsın
canım benim yaaa bak hakında hayırlısını dile allahtan lütfen ağlama yapma böyle
ya zamanı vardır dur bekle bak ben neyapayım 2 yıldır olmuyor daha kaç yıldır olmuyanlar var yapma böyle lütfen allah zamanı biliyordur elbet sanada verecektir bekle birazdaha

canım sıkma canını sende olmadı doktorunu değiştir valla benim doktordan ben memnunum şimdi benim herif doktor aramalarına geçmiş doğumu nerede yaparsın diye öğlen onu düşünmüş tutmuş bütün arkadaşlarına sormuş anam benden heycanlı bizimki
evet taktım yarına....bide doktorumu değiştireceğim ona zaten geçen haftadan beri takıkım bakalım yarında gideyimde....bu doktorlarda tüccar olmuşlar anacım valla iyi kafana göre doktor bulmakta zor yaa....

canım inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın bu arada keseyi gördün değilmi canım sen :ecrin_bebek:

doğru söylüyosun kendimi öyle rahatlatıyorum hayırlısı,dr.un dediğine göre sonbahara kadar devam edin buhafta hormon testi yaptır dedi. sonra gereken testlere yani önce eşimden sonra benden testler isteyebilirmiş.inşallah hiç bişeye gerek kalmadan olur.ahhh ksımet artık Allah hayırlısını versin

evet dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum eşimi razı edebilirsem erkek dr.hemde prof.buldum arkşım gidiyor çok memnun çapanın dru istiyorum ama eşimi razı etmeye çalışıcam

evet bende bayan dra gidiyorum.ama tavırlarından ilgisinden hiç memnun değilimeşimi razı edersem erkek buldum dr. gidicem inş.

ılterrr escaleeesss nılayyy nurhayatk Özbekkk selammm ben geldım

ıltercım bı topık var gÖrdÜnmÜ pko lular mÜjde dıye

canım benim sorma bende çok üzüldüm ahhamım acısın onlar çok zor tam olarak bende bilmiyorum ben bebeğim olmuyor diye ağlıyordum eşimde kızdı bana sanayide bir arkadaşı varmış onun bebeği daha 1 yaşında değilmiş belden aşağısı tutmuyormuş sabit durabilsin diye sopalardan birşeyler yapmışlar geçengün bereber ayrıca damağıda yokmuş sanırım çok etkilendim allahım kimseye vermesin herkesin bebeğini eksiksiz kusursuz versin yüce rabbim
işte ben bebek yüzünden ağlayınca oda kızdı bana söyle öyle olsa dahamı iyi diye yeter ağlama artık allah sağlıklısı versin de dedi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ama ben bu sefer o bebeğe ağlamay başladım

AY ESCALES ONA NOKTA ADINI BEN KOYDUM DEMııııııı AY ÇOK DUYGULANDIM YAAA:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…