Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşbulduk güzelim
nasılsın baklaım bebiş nasıl
ya ben buralardaydımda zayıflama topikleri varya oraya bakıyordum kilo verme gerekiyor kız yoksa olmuyacak bebeğim
biz iyiyiz canım ne olsun işte ben alışamadım daha bide pek bir şey yok ya heralde daha o yüzden anlıyamadım bu arada kuşum kafanı takma eminimki sen zayıflar ve bebişinde olur takma kafanı canım benim
evet dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum eşimi razı edebilirsem erkek dr.hemde prof.buldum arkşım gidiyor çok memnun çapanın dru istiyorum ama eşimi razı etmeye çalışıcam

inşallah başarabilirsin canım benim

İlterrr escaleeesss nİlayyy nurhayatk Özbekkk selammm ben geldİm

İltercİm bİ topİk var gÖrdÜnmÜ pko lular mÜjde dİye
kız ben senin selamı yeni gördüm valla hoşgeldin diyeyim

allahtan hayırlı ve sağlıklısını istemek lazım canım benim allah sağlıklı bebişler nasip etsin

SaĞol canımm olsun hımm merak ettımde ondan bı sordum beryalı neyse hayırlısı olsun

kız ben senin selamı yeni gördüm valla hoşgeldin diyeyim

allahtan hayırlı ve sağlıklısını istemek lazım canım benim allah sağlıklı bebişler nasip etsin
yok canım yok kafama takmıyorum artık hayırlısı neyse onu versin yüce mrabbim ama ben yinede elimden geleni yapıcam ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam yani dr bana kilo ver dedi verecem ama taktir yüce allahın kimsnein kucağını boş bırakmasın kimseyede evlat acısı vermesin yüce rabbim herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…