biz iyiyiz canım ne olsun işte ben alışamadım daha bide pek bir şey yok ya heralde daha o yüzden anlıyamadım bu arada kuşum kafanı takma eminimki sen zayıflar ve bebişinde olur takma kafanı canım benimhoşbulduk güzelim
nasılsın baklaım bebiş nasıl
ya ben buralardaydımda zayıflama topikleri varya oraya bakıyordum kilo verme gerekiyor kız yoksa olmuyacak bebeğim
evet dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum eşimi razı edebilirsem erkek dr.hemde prof.buldum arkşım gidiyor çok memnun çapanın dru istiyorum ama eşimi razı etmeye çalışıcam
AY ESCALES ONA NOKTA ADINI BEN KOYDUM DEMİİİİİİİ AY ÇOK DUYGULANDIM YAAA:çok üzgünüm:
beryal görünmedi bugün
kız ben senin selamı yeni gördüm valla hoşgeldin diyeyimİlterrr escaleeesss nİlayyy nurhayatk Özbekkk selammm ben geldİm
İltercİm bİ topİk var gÖrdÜnmÜ pko lular mÜjde dİye
canım benim sorma bende çok üzüldüm ahhamım acısın onlar çok zor tam olarak bende bilmiyorum ben bebeğim olmuyor diye ağlıyordum eşimde kızdı bana sanayide bir arkadaşı varmış onun bebeği daha 1 yaşında değilmiş belden aşağısı tutmuyormuş sabit durabilsin diye sopalardan birşeyler yapmışlar geçengün bereber ayrıca damağıda yokmuş sanırım çok etkilendim allahım kimseye vermesin herkesin bebeğini eksiksiz kusursuz versin yüce rabbim
işte ben bebek yüzünden ağlayınca oda kızdı bana söyle öyle olsa dahamı iyi diye yeter ağlama artık allah sağlıklısı versin de dedi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ama ben bu sefer o bebeğe ağlamay başladım
BİŞİ sorcam Şu adımızn altındakİ kalpler nasıl oluŞuyo
bende çok sevdim canım benimay çok güzelll karpuz çekirdeği ha valla bayıldımmm
biz iyiyiz canım ne olsun işte ben alışamadım daha bide pek bir şey yok ya heralde daha o yüzden anlıyamadım bu arada kuşum kafanı takma eminimki sen zayıflar ve bebişinde olur takma kafanı canım benim
inşallah başarabilirsin canım benim
yok canım yok kafama takmıyorum artık hayırlısı neyse onu versin yüce mrabbim ama ben yinede elimden geleni yapıcam ne yapmam gerekiyorsa onu yapacam yani dr bana kilo ver dedi verecem ama taktir yüce allahın kimsnein kucağını boş bırakmasın kimseyede evlat acısı vermesin yüce rabbim herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsinkız ben senin selamı yeni gördüm valla hoşgeldin diyeyim
allahtan hayırlı ve sağlıklısını istemek lazım canım benim allah sağlıklı bebişler nasip etsin
a aaaaaaaa kimse kalmamış yaa
güle güle canım kendine ve noktana çok iyi bak görürşüz yarınben kaçtım canlarım
kız bizler varız ya bizi adamdan saymadın mı aşk olsuna aaaaaaaa kimse kalmamış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?