Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amanda aman kızı hazırlamışda çağırıyomuş yerim ben no elleri Şeniz
Afiyet bal şeker olsun tatlım bir tabakda bana yaparsın dimi şekerim alkisalkisalkis

yani aslın da bi sene önce istan bulda oturuyordumda olmadı orda ya napalım kısmet

yani kiralar baya uçuk yavf bende rahatsızlandım çalışamadım ondan sonra ameliyat falan derken geldik gene buraya

geldim kıs geldim hemen küsme siz vildoşla konuşurken bende geçmişe bakıveriyim dediydim
ben iyiyim senden nbr demiştim canikom aynı tas aynı hamam valla adetim bugün yarın gelmek üzere beklemedeyim bakalım ne olcak

hıııııımmmm güzel küsmedim canım Şenizinşallah hadi hayırlısı canım umarım gelmezde bebiş haberi verirsin bize tatlım

bende napıyım işte burda iyi bi doktor bulamadım canım işte istanbulu bekliyorum gidiyim orda bakılacam

bende napıyım işte burda iyi bi doktor bulamadım canım işte istanbulu bekliyorum gidiyim orda bakılacam

hayırlısı olsun canım ya ben istanbula gidicem okullar kapanınca ama yeğenimi görmeye bugün yarın teyze olucamda alkisalkisalkis
buarada cvp geç oldu canım k.bakma benim kociş hastada onla ilgileniyorum arada

hayırlısı olsun canım ya ben istanbula gidicem okullar kapanınca ama yeğenimi görmeye bugün yarın teyze olucamda alkisalkisalkis
buarada cvp geç oldu canım k.bakma benim kociş hastada onla ilgileniyorum arada

hım geçmiş olsun tatlım kız istanbulun neresine gitcen belki orda buluşuruz yahu

ay kız hecanlanım birden haa diloş tanışmayı çok isterim zaten hepnizlede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…