kociş izin vermezkikeşke tanışabilsek valla bende çok isterdim canım ya :1hug:
ay bir görsen buraya takılmamdan hiç hoşnut değil gözümün önünde girme şuraya diyo çocukta olmadı ya daha aklına gelip duruyo herhalde garibiminneye kız tanışmamızamı aaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlama amam neden yayaaaa
ay bir görsen buraya takılmamdan hiç hoşnut değil gözümün önünde girme şuraya diyo çocukta olmadı ya daha aklına gelip duruyo herhalde garibimin
sonra ya erkekler varsa falan diyo paranoyak oldu iyice
birde arkadaşla tanışayım desem herhalde hepten çileden çıkarkaydirigubbakcemile3
ama fırsat bulsam tanışmak isterdim doğru hepinizi çok merak ediyorum şöyle yakın olsak ne teşkilat olurdu bizden valla süprizzzzz
sağolasın canım benim şimdi bir iğne yaparlar bişeyciği kalmazhıımm anladım canım tekrar geçmiş olsun ein için büyük bi teşkilat olurdu kız benimkide diyo işte ne anlıyon oaraya takılmaktan falan diyede okadarda karışmıyıo ama olsun aartık ya napalım:çok üzgünüm:
sağılasın canım benim şimdi bir iğne yaparlar bişeyciği kalmaz
buarada olsun canım ya gönüller bir olsun yeterki ŞenizŞeniz[/QUO
evet gönüller bir canım benim :1hug:
bir dizim vara skı memnu su kurtlar yüzünden izleyemıyorummmmmmmmmmmmmmmklava: klava:
bir dizim vara skı memnu su kurtlar yüzünden izleyemıyorummmmmmmmmmmmmmmklava: klava:
gizecim dilnurcum benbilirim hoşgeldiniz bende hoşbuldum ........ ben dilnura kızgınım hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?