Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

burası dolar heralde birazdan kurtlarvadisi başladı geçen hafta dolmuştu artık bakalım

ay evet bütün erkekler müptelası o dizinin
benimkini acile yolladım abisi götürdü şimdi ateşi düşmedi bir türlü ayakta durmaya mecali yok halada dizi vardı ben onu izlicektim diyo kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım gelen olcakmı olsun başbaşa da takılırız benim için farketmez canım kaydirigubbakcemile5

neye kız tanışmamızamı aaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlama amam neden yayaaaa
ay bir görsen buraya takılmamdan hiç hoşnut değil gözümün önünde girme şuraya diyo çocukta olmadı ya daha aklına gelip duruyo herhalde garibimin
sonra ya erkekler varsa falan diyo paranoyak oldu iyice
birde arkadaşla tanışayım desem herhalde hepten çileden çıkarkaydirigubbakcemile3
ama fırsat bulsam tanışmak isterdim doğru hepinizi çok merak ediyorum şöyle yakın olsak ne teşkilat olurdu bizden valla süprizzzzz

hıımm anladım canım tekrar geçmiş olsun ein için büyük bi teşkilat olurdu kız benimkide diyo işte ne anlıyon oaraya takılmaktan falan diyede okadarda karışmıyıo ama olsun aartık ya napalım:çok üzgünüm:

sağolasın canım benim şimdi bir iğne yaparlar bişeyciği kalmaz
buarada olsun canım ya gönüller bir olsun yeterki ŞenizŞeniz

gizecim dilnurcum benbilirim hoşgeldiniz bende hoşbuldum ........ ben dilnura kızgınım hıhhh

benbilirim avatarına ne oldu kuzum bu uzun ince bir yol gibi gözüküyo kaydirigubbakcemile3
ne bu anlayamadım da şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…