Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm cnm...benim çalışmalar bitti artık adeti bekliom 25 gelmezse dr gitçem beta yapçak sende nası çalışmalarr devam ediyomu:jeyyar::jeyyar:

cnm benım bende calısma hıc yok gecen ayın 17sınden berı bu ayın 4de ofıs yapıldı o kanama hala durmuorr vala bız nasıl bebıss yapacaz bılmıom asılama olacaktı onumuzdekı ay amaa hayırlısı olsun artık.ınsallh senın kı guzel sonuc olur da sevınırızz rabbım hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etsın cnmm:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar avatar resmı nasıl eklıorsunuz ben yenıyımde pekk bılmıomm yardımcıı olunnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenalkisalkisalkisdelikafadulden

saol bebem hayırlısı yaaa ammmmaaaaa bi gün olur elbet napalım bak sıra bize geliyo artık boşver takmaa

slm kızlar nasılsınız

slm hg cnm nbr

iyi akşamlar kızlar
nasıl gidiyor varmı hayırlı haberler
bizde haziranda tedaviye başlayacaz inşallah :1rolleyes:

hakkaten kızlar ya vildoş olmadan buranın tadı çıkmıyo :asigim:
nerdesin vildooooşşş kızının hazırladıkları pekmi tatlı geldi bitiremedinmi yemeği beni unuttun burdaaaaaaa :çok üzgünüm:

evet canım bayadır görüşemedik ben iyiym
sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli
tedavin ne durumda canım

kızlar avatar resmı nasıl eklıorsunuz ben yenıyımde pekk bılmıomm yardımcıı olunnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenalkisalkisalkisdelikafadulden

cnm kullanıcı paneline gir avatarı değiştir var ordan yaparsın

kız prfil düzenleye gir sol tarafta ayarlardan avatarı deyiştir ordan yaparsın okhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…