he valla gülerdik bi saat önce buradaydı gı
slm cnm...benim çalışmalar bitti artık adeti bekliom 25 gelmezse dr gitçem beta yapçak sende nası çalışmalarr devam ediyomu:jeyyar::jeyyar:
h.g.kız naberben geldimm ne haber kızlar
tühhh ben yoktum ama.... neyse yaa biz bölede güleriz napalım
aşkı memnuyu izledim yav çok güzel bi dizi ha
cnm benım bende calısma hıc yok gecen ayın 17sınden berı bu ayın 4de ofıs yapıldı o kanama hala durmuorr vala bız nasıl bebıss yapacaz bılmıom asılama olacaktı onumuzdekı ay amaa hayırlısı olsun artık.ınsallh senın kı guzel sonuc olur da sevınırızz rabbım hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etsın cnmm:CüvCüv::CüvCüv:
h.g.slm kızlar nasılsınız
kızlar burdayım ama annemlerle bi görüşeyim msnde gelecem
cnm benım bende calısma hıc yok gecen ayın 17sınden berı bu ayın 4de ofıs yapıldı o kanama hala durmuorr vala bız nasıl bebıss yapacaz bılmıom asılama olacaktı onumuzdekı ay amaa hayırlısı olsun artık.ınsallh senın kı guzel sonuc olur da sevınırızz rabbım hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etsın cnmm:CüvCüv::CüvCüv:
slm kızlar nasılsınız
kızlar avatar resmı nasıl eklıorsunuz ben yenıyımde pekk bılmıomm yardımcıı olunnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenalkisalkisalkisdelikafadulden
kızlar avatar resmı nasıl eklıorsunuz ben yenıyımde pekk bılmıomm yardımcıı olunnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenalkisalkisalkisdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?