kızlar dr. bana bu ay sigara içen varmı evde diye sordu
dumanı bile soluma diyo
benim eşim kullanıyorda artık yanımda içmiyor
dr.çok zararı oluyo dedi
yapma yaw ondan gelmiyo işte bizim bebişler yumurtlayamıyozki nasıl gelsin civcivler sırnaşık şeyayyy kız bende senede bir adet görüyom bende farlutal alıyom hep
bende progestan içmiştim canım bir daha adet olursam 16.günü yine başlıycam içmeye ama kararsızım devam etsem mi etmesemmi ara kanama yaptı çünkü
soğan suyu sanki daha iyi geldi CADIARZU
canım bende 3. progestanı bitirdim salı günü
çok baş dönmesi yapıyo bendede
ama kist oluşmasın diye mecburen içiym
devam et canım dr. verdiyse bırakma
ne suyu kııııııııııııızzzzzzzzz
yapma yaw ondan gelmiyo işte bizim bebişler yumurtlayamıyozki nasıl gelsin civcivler sırnaşık şey
ewt yumurta oluşmuyo oluşsa çatlasa falan adet görecez benim dr yumurtlamıyon dedii yumurtlama sorunu ama bana öle klomen ganophene falan fayda etmiyo tek çare menogon iğne oda pahalı 12o tl ki ayda 3 5 kere almak gerek
doktor içicen dedi de hapın yan etkilerini sevmedim ya insanı sarhoşa döndürüyo resmen leyla gibi oluyom kaydirigubbakcemile3canım bende 3. progestanı bitirdim salı günü
çok baş dönmesi yapıyo bendede
ama kist oluşmasın diye mecburen içiym
devam et canım dr. verdiyse bırakma
su kaynatacam derken:jeyyar::jeyyar: olursa olur olmazsa çay demleriz deme sakın
ne suyu kııııııııııııızzzzzzzzz
yapma yaw ondan gelmiyo işte bizim bebişler yumurtlayamıyozki nasıl gelsin civcivler sırnaşık şey
dr. güldü kız yumoş çok büyümüş
3.5 cm olmuş bi tana vardı zaten.
kız adet görmeyince ne zor oluyomuş benim yeni başıma geldi öyle
olsa deeeert olmasa dert
bizde seni özledik ablacım :asigim:merhaba kızlar.. biraz bu konulardan uzaklaşmak ihtiyacı içine girdim.. sürekli aynı konuya yoğunlaşmak bana iyi gelmiyor artık.. o nedenle bir süredir girmiyordum.. ama sizleri de özledim.. herkes iyi mi?? yeni hamiş var mı?? ben bi özet geçeyim: malum nisanda ilk aşılama fos oldu.. bu ay ikincisini deneyeceğiz. daha yeni doktordan döndüm.. yarım saat önce.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim .. gülüyor.. gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bari.. gerçi bende hiç umut yok biz tüp bebeğe doğru gideriz gibi geliyor ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı tabii...
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdilik sağlıcakla kalın a.s.
doktor içicen dedi de hapın yan etkilerini sevmedim ya insanı sarhoşa döndürüyo resmen leyla gibi oluyom kaydirigubbakcemile3
canım ama düşüğü engelliyomuş
kistn oluşmasınıda engelliyo
on gün dayan sonra bitiyo zati
belki bu ay vermez
ewt yumurta oluşmuyo oluşsa çatlasa falan adet görecez benim dr yumurtlamıyon dedii yumurtlama sorunu ama bana öle klomen ganophene falan fayda etmiyo tek çare menogon iğne oda pahalı 12o tl ki ayda 3 5 kere almak gerek
sen denedin mi hiç canım soğan kürünü belki işe yarardı :uhm:
merhaba kızlar.. biraz bu konulardan uzaklaşmak ihtiyacı içine girdim.. sürekli aynı konuya yoğunlaşmak bana iyi gelmiyor artık.. o nedenle bir süredir girmiyordum.. ama sizleri de özledim.. herkes iyi mi?? yeni hamiş var mı?? ben bi özet geçeyim: malum nisanda ilk aşılama fos oldu.. bu ay ikincisini deneyeceğiz. daha yeni doktordan döndüm.. yarım saat önce.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim .. gülüyor.. gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bari.. gerçi bende hiç umut yok biz tüp bebeğe doğru gideriz gibi geliyor ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı tabii...
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdilik sağlıcakla kalın a.s.
soğan suyu yazdım da hani varya soğan kürü polikistik overe karşı ve adet düzenleyici
valla denemediysen dene derim benim yarım kaldı ama içimi temizledi sanki bugünlerde tekrar başlıcam valla :içelim:
biraz iğrenç ama -tatlicadiarzu-
bizde seni özledik ablacım :asigim:
kendini fazla sıkma yakında gelecek inşallah meleğin :Saruboceq::Saruboceq:
kendine çok iyi bak
yok kızzzzzzzzz kahve suyu kaynattım ayolll ne sandınız kız heeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
yok kızzzzzzzzz kahve suyu kaynattım ayolll ne sandınız kız heeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ya benımde ole 2 aya bır adet oluorum boyle olunca yumurtlama olmuormuss progesteron yaptırıom en az 5olması lazımmıs gebelık ıcın benımkı hep 0.600 cıkıor yanı 1bıle degıl cok kotuu .. sogan suyu ıctım bende gecen ay adet oldum ama 10gun felan gecıktı normalde 1bucuk ay gecıkırdı erken oldum yanı bırde cok sancılı adet olurdum hıc agrım olmadıı hosuma gıttı ...buldugum butun karısımları aldım kullanacam hap ıcene kadar dogal yontemlerle fayadalı olmaya calısıom cıvan percemı ,aslan pencesı,corek otu,kecıboynuzu,polen ball.... vala bıldınız varsa soleyın onlarıda kullanım arkadaslar
evet canım ya haklısıncanım ama düşüğü engelliyomuş
kistn oluşmasınıda engelliyo
on gün dayan sonra bitiyo zati
belki bu ay vermez
dayanıcaz mecbur
buarada benim aryık gitmem gerek kocişim geldi
hepinizi öpüyorum canlarım iyigeceler diliyorum hoşçakalın a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?