Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar dr. bana bu ay sigara içen varmı evde diye sordu
dumanı bile soluma diyo
benim eşim kullanıyorda artık yanımda içmiyor
dr.çok zararı oluyo dedi

zararlı tabi ama hiç tık demedi dese bırakırım gibi geliyo eşimde bende içiyoz evi bi görsen duman altı

merhaba kızlar.. biraz bu konulardan uzaklaşmak ihtiyacı içine girdim.. sürekli aynı konuya yoğunlaşmak bana iyi gelmiyor artık.. o nedenle bir süredir girmiyordum.. ama sizleri de özledim.. herkes iyi mi?? yeni hamiş var mı?? ben bi özet geçeyim: malum nisanda ilk aşılama fos oldu.. bu ay ikincisini deneyeceğiz. daha yeni doktordan döndüm.. yarım saat önce.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim .. gülüyor.. gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bari.. gerçi bende hiç umut yok biz tüp bebeğe doğru gideriz gibi geliyor ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı tabii...
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdilik sağlıcakla kalın a.s.

ne suyu kııııııııııııızzzzzzzzz

soğan suyu yazdım da hani varya soğan kürü polikistik overe karşı ve adet düzenleyici
valla denemediysen dene derim benim yarım kaldı ama içimi temizledi sanki bugünlerde tekrar başlıcam valla :içelim:
biraz iğrenç ama -tatlicadiarzu-

bizde seni özledik ablacım :asigim:
kendini fazla sıkma yakında gelecek inşallah meleğin :Saruboceq::Saruboceq:
kendine çok iyi bak

hayırlısı olsun canım inşallah dilediğin gibi olur

soğanı bi ay yaptım akıntı geldi iyi ama adet falan ettirmedibeni farlutal aldım sonrasında yine bidaha da yapmadım iğrençte gelmedi hiç lüp diye yuttummm

bizde seni özledik ablacım :asigim:
kendini fazla sıkma yakında gelecek inşallah meleğin :Saruboceq::Saruboceq:
kendine çok iyi bak

dilnurcum nasılsın :teytey: canım yaa.. seni ne zamandır göremiyordum.. son birkaç girişimde de rastlayamadım.. umarım iyisindir.. kocaman öptüm seni kaydirigubbakcemile5

yok kızzzzzzzzz kahve suyu kaynattım ayolll ne sandınız kız heeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

ne bilelim anacım bu saatte su kaynatcam diyince insan şüpeleniyo napalım
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…