sen denedin mi hiç canım soğan kürünü belki işe yarardı :uhm:
denedim bi ay ama adet ettirmedi
hadi hadii
soğan suyu yazdım da hani varya soğan kürü polikistik overe karşı ve adet düzenleyici
valla denemediysen dene derim benim yarım kaldı ama içimi temizledi sanki bugünlerde tekrar başlıcam valla :içelim:
biraz iğrenç ama -tatlicadiarzu-
ne bilelim anacım bu saatte su kaynatcam diyince insan şüpeleniyo napalım
afiyet olsun
evet canım ya haklısın
dayanıcaz mecbur
buarada benim aryık gitmem gerek kocişim geldi
hepinizi öpüyorum canlarım iyigeceler diliyorum hoşçakalın a.s.a.s.
iyi geceler canımsenağlamasenağlama
vallaha kız ne sansın söle allah aşkına:1rolleyes:
canım soğan kürünü deneya benımde ole 2 aya bır adet oluorum boyle olunca yumurtlama olmuormuss progesteron yaptırıom en az 5olması lazımmıs gebelık ıcın benımkı hep 0.600 cıkıor yanı 1bıle degıl cok kotuu .. sogan suyu ıctım bende gecen ay adet oldum ama 10gun felan gecıktı normalde 1bucuk ay gecıkırdı erken oldum yanı bırde cok sancılı adet olurdum hıc agrım olmadıı hosuma gıttı ...buldugum butun karısımları aldım kullanacam hap ıcene kadar dogal yontemlerle fayadalı olmaya calısıom cıvan percemı ,aslan pencesı,corek otu,kecıboynuzu,polen ball.... vala bıldınız varsa soleyın onlarıda kullanım arkadaslar
başlangıç kürü 15 gün nezaman başladığın farketmiyo
1 ortaboy soğanı 4 veya 6 ya böl 2 bardak klorsuz kaynayan suyun içinde at 5dk haşla süz aç karnına ılık olarak suyunu iç
soğanın beyaz olması lazım mor veya kırmzı soğan amaca uygun değil ok
4 veya beş kez adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde kürü devam ettir
iyigeceler canım
evet canım ya haklısın
dayanıcaz mecbur
buarada benim aryık gitmem gerek kocişim geldi
hepinizi öpüyorum canlarım iyigeceler diliyorum hoşçakalın a.s.a.s.
iyi geceler canımmmm hoşçakall:a015:
senide öptüm canım benim :a015:iyi geceler canımsenağlamasenağlama
ay gidemedim bir türlü çağırıyo valla hoşçakal canım :a015:iyi geceler canımmmm hoşçakall:a015:
benimki kurtlar vadisi seyrediyor şimdi daha erken anacım yani şöle on iki falan anca başlarım çalışmalara kızzz:jeyyar:
şaka beaaaaa ewli barklı insansın utanma gııı
he kız öyle sandık ne bilek
saat malum oluryaaa
benimki kurtlar vadisi seyrediyor şimdi daha erken anacım yani şöle on iki falan anca başlarım çalışmalara kızzz:jeyyar:
siz yokmusunuz siz sizi gidi sizi hehe ynlış alarm lülülülülülülülülülülülü
yyaaa film bitsin yaparız diyon yaneeeee:jeyyar: ay ben biraz tatil verim benimkine son bi haftadır hergün hergünnn ööööööğğğğğğğ olduk :roflol:
yyaaa film bitsin yaparız diyon yaneeeee:jeyyar: ay ben biraz tatil verim benimkine son bi haftadır hergün hergünnn ööööööğğğğğğğ olduk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?