Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bengeldim yaa sinir oldum pc devir işlemi yapıyorduk giremedim çıkarkende söylemeden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
tamam toprağım eve gidince bakıcam siteye
zaten 5 te iş paydos evden devam ederim artık gerçi akşama gezmeye gidicez hazırlık yapmam lazım ama olsun ben yinede girerim

escales kız sen hamilesin otur artık bakayım ne gezip duruyorsun nokta sana kızıtor ondan ağrıyor belinklava:klava:klava:

yaaaaaaa ötekiler hep hata verdi yaa avatara ekledim bende olmadı böyle ama daha sonra yine eklerim

escales kız sen hamilesin otur artık bakayım ne gezip duruyorsun nokta sana kızıtor ondan ağrıyor belinklava:klava:klava:

anam bir dura bilsem işte sorun orda gülüm ben biraz çok gezenlerdenim evde pek durmam evdede bir tek ctesi akşamlrı duranlardanım ev benim otel anacım nasıl yapıcam artık onu bilmiyorum ben

ya sorma mercanayse aksam tohum atik tarlaya bugun de yerim de duramadim ha bire ugrastim cnm yapmicam da kim yapcak kayin validem sinirimi atiyo elledi bisi yok senağlama sinirime aglicam cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…