Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşımın dün gece çocugu oldu bugün görmeye gitcaz eşim gelince pasta aldım hoşgeldin ege yazdırdım allahım banada bi çocuk versede böyle şeyler çocum için de yapsam çok istiyorum off oooff

arkadaşlar msj atmadan yeni msjlarınızı göremiyorum nasıl olucak acaba

ben bu siyteye bi dadandım başka gircek site bulamıyorum:):enbuyukkk: sizleri çokk seviyoruuummm:1hug:

çocugu olan arkadaşımında bi süre çocugu olmadı çok istiyodu doktara gittiler doktor fitil falan vermişti 10günde yasaklamıştı ilişkiyi bizimki yapmış sonuç çocuk oldu yani demek istedim tedavide önemli ama allah vercek bizimki sadece bi caba allah hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnn bbbeeennniimmmddee

bi önceki sayfaya git tekrar geri gel en kolayı bu bide f5 yap dediler ama onda sayfam kilitleniyo benim

arkadaşımın dün gece çocugu oldu bugün görmeye gitcaz eşim gelince pasta aldım hoşgeldin ege yazdırdım allahım banada bi çocuk versede böyle şeyler çocum için de yapsam çok istiyorum off oooff
AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH YAKINDA BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARSIN CANIM BENİM
ben bu siyteye bi dadandım başka gircek site bulamıyorum:):enbuyukkk: sizleri çokk seviyoruuummm:1hug:

O KONUYU DEME GİTSİN CANIM YA :CüvCüv:

mercanayse aynen burası ççççookk güzel tam bi bayan sitesi kötü bişi yok asla rahatsız eden yok çok güzel bu siteyi yapanları kutlarım

ya kızlar bu ara çok sık vc ye giriyorum bide kasıklarımda seyerme var sizce bi umut:Saruboceq1rolleyes:

escales saol canım inşaalllah hepimiz hamiş oluruz çok moralim bozuk hamile olmayan arkadaşlara ihtiyacım var hayatımdaki herkez hamile canım çok sıkkın uzaylı gibiyi sıra sende hadi bakalım laflarından bıktııııımmmm allahtan kocam ve ailesi daha erken kızım üzülme deyip teselli ediyolar hep 20 yaşındayım 2senelik evliyim ama bu üzüntüden 40 yaşında gibi hissediyorum

sıkma canını takma böyle şeylere kafanı insanlar konuşur sen eşine bak allah inşallah yakında o mutluluğuda yaşatır sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…