Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim 10 yıldan beri görüştüğüm lise arkadaşım var. ve 6 senelik evli. bir tanede 4,5-5 yaşlarında kızı var onlar evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olmak stediler ki allahta verdi bir tatlı kız çocuğu.

Evet çok doğru canım ama kimse bunu baştan bilemezki
Hepimiz sağlıklı evlatlar istiyoruz ama bunu biz belirleyemeyiz veren Allah onun bizi neyele sınav yapacağını bilemeyiz.Yada sağlıklı bile doğsa sonra başına ne geleceğini hiç bilemeyiz oyüzden biz gerekeni yapıcaz takdiri Allaha bırakıcaz o ne eylerse güzel eyler:Saruboceq:

çocuk ilk doğduğu anda göbek fıtığı oldu göbeğini kestiklerinde çocuğun göbeğini uzun kesmişler aile bunun yüzünden ilk günden itibaren hastanelere taşındılar çocukun göz pınarları kapalı doğdu.

Ne yazacağını tahmin ettiğimden hemen yorum yaptım sende k.bakma canım

aradan bir yıl geçti çocuk havale geçirdi yemek yiyen çocuk yemek yiyemez oldu bunun yüzünden doktora gittiler çocuğun çene yapısı gelişmediğini söylediler benim kına gecemin olduğu gün gene çocuk havale geçirdi hafif hafif konuşmaya başlıyan çocuk baba diyemez oldu.

benim evime kadın yardımcı olmak için bayram temizliğine geldi evine gitti ertesi gün telefon açtı bana sorduğu kelime dün kızımın bir yere vurduğunu farkettinmi diye sordu. çocuk yürüyemiyordu. ertesi gün hastaneye götürdüler. kanı falan alındı ve bir ay sonraçıkan sonuç çocuğun topuğunda çürüme başlamış doktorların sonuç olarak sadece söylüyebildiği şey metabolizma gerilemesi. gün geçtikçe bu çocukta sorun olacakmış.ve şuan kulağının biri az duyuyor ve gözündede sorun varmış.

Evet dedğin gibi bu daha büyük bir üzüntü rabbim kimseye yaşatmasın ama takdir Allahın alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz ben biraz kaderciyimdir bu konularda hepimizin başına herşey gelebilir.Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin dua etmekten başka ne yapabilirizkibenneyaptımki

kıza ortopedik ayakkabı verdiler annesi her gece 11 e yaklaştığında çocuğunun ağzına havale geçirmesin diye ilaç veriyor. ben onları görünce hep aklıma kendi doğacak olan çocuğum geliyor allahım sağlıklı bebekler versin. hepimize

selam arkadaslar hamile listenize beni eklememissinis ruyamda yesil bir agac gordum anneme anlattim bana annem:hayirli olsun hamilesin dedi bende:yok anne hamile zannetmiyorum dedim anlattim yaaa tam uc ay oldu adetim gelmiyeli.bir bucuk ay once idrar testim negatif cikti.hamile olabilirmiyim ki.doktordan randevu aleyim artik randevuyu gelecek aya mi verirler mayis ayina mi bilemem karnim sis belim yine agriyor steres yaptim gercekten sizde ne var ne yok

bende aynısını diyorum sizi üzmek istemedim ne bileyim sadece yaşadığım ve gördüğüm bir şeyi sizinle paylaşmak istedim.

bence daha fazla zaman kaybetmeden idrar testi dene derim ben inşallah hamilesindir

TARİH : 21.03.2009 SAAT : 15:11

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
8.İNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince

KIZLAR LİSTEYİ YENİLİYORUZ YENİ LİSTE BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…