güle güle canım kendine dikkat et:1hug:arkidişlerim ben çıkıyorum şimdilk..
nasip olursa gelirim tekrar
öptüm hepiniziŞeniz
Evet çok doğru canım ama kimse bunu baştan bilemezkisize bir şey yazacağım abi isterseniz. ben bundan ciddi bir anlamda ders çıkardım çünkü allah verirken sağlıklı bebişler versin. bebişlerimizin sağlıklı olması aileninde sağlıklı olmasını sağlıyor çünkü. bir ailenin mutluğu olduğu kadar hüznüde oluyor.
Ne yazacağını tahmin ettiğimden hemen yorum yaptım sende k.bakma canımsize bir şey yazacağım abi isterseniz. ben bundan ciddi bir anlamda ders çıkardım çünkü allah verirken sağlıklı bebişler versin. bebişlerimizin sağlıklı olması aileninde sağlıklı olmasını sağlıyor çünkü. bir ailenin mutluğu olduğu kadar hüznüde oluyor. dilnur cum bu yazıklarımı okursan hiç moralinini bozmaman gerektiğinide anlarsın. canım
Evet dedğin gibi bu daha büyük bir üzüntü rabbim kimseye yaşatmasın ama takdir Allahın alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz ben biraz kaderciyimdir bu konularda hepimizin başına herşey gelebilir.Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin dua etmekten başka ne yapabilirizkibenneyaptımkiçocuk ilk doğduğu anda göbek fıtığı oldu göbeğini kestiklerinde çocuğun göbeğini uzun kesmişler aile bunun yüzünden ilk günden itibaren hastanelere taşındılar çocukun göz pınarları kapalı doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?