Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ohhh hayırlsı olsun canım
bu arada biz senle toprağız hakca da bende izmirliyiz
ama hakca denizlide bende bodrumda yaşıyoruz evlenince geldik buralara .ailelerimiz izmirde :içelim::içelim:
ana ne güzel demekki toprak çekmiş aslında bende tam izmrli değilim doğduğum yer adana ama kendimi bildim bileli izmir'deyim görünüşe göre sonuna kadarda burda kalırım vazgeçemiyorum ben burdan

tamam tamam olur hadi ben hazırlanıyom bekliyom sizi çabuk gelin bekletmeyin haaaklava:
vildoşa da gidelim yeni ev gezmesine ohh süper olur ya .a.s.

Selam ulkemin guzel bayanlari ve anne adaylari ...Benide listeye alin umudum bu yil ama hangi ay bilmiyorum...yazin adimi umut listesine lutfen...
HERSEY GONLUMUZCE OLSUNNNNNNN

hoşgeldin şekerim .kendinden bahset bize biraz .bu arada bende eklim seni listeye.kaydirigubbakcemile2

ollleeeeeeeeeey beryal hazırlan gidiyoruz.ama ben araba kullanmayı bilmiyorum .senağlama

citosum kayıt olurken yazmıştım rast gele bir il ben bursadayım olsun istanbula yakınım.

TARıH : 21.03.2009 SAAT : 17:05

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

hoşgeldin saracım sabah ne diye gittin ne güzel halayı öğretiyordun bana

ben aslında çalışıyorum(aslında) ama buradanda ayrı duramayıp geliyorum arad bi kaçmam gerekiyo .

ben sana öğretirim yine bak böle:teytey: bir sağa bir sola iki ileri hıhh ilerde değişik stilinide öğretirim :dance::teytey:hihoyyyt

ollleeeeeeeeeey beryal hazırlan gidiyoruz.ama ben araba kullanmayı bilmiyorum .senağlama

citosum kayıt olurken yazmıştım rast gele bir il ben bursadayım olsun istanbula yakınım.

merak etme ben biliyom canım sende hazırlan hade beklemem fazla onagöre kornaya basınca fırlayın sokağa sırnaşık şey

bak dediğin gibi yapıyorum becerebiliyordurum umarım bir sağa bir sola nasıl doğrumu saracım :teytey::teytey::teytey::teytey:

merak etme ben biliyom canım sende hazırlan hade beklemem fazla onagöre kornaya basınca fırlayın sokağa sırnaşık şey

ooohhhhhooo ben dünden hazır bayılırım yolculuğa sen geldiğinde ben kesin kapıda olurum

gamyoncuiremsusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:dance:

bak dediğin gibi yapıyorum becerebiliyordurum umarım bir sağa bir sola nasıl doğrumu saracım :teytey::teytey::teytey::teytey:

kesinliklen öle çok basit önümüzdeki ay patlama yaşarız inşallah(bebiş patlaması):dance::teytey::teytey: ve iyicene kavrarız halayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…