ana ne güzel demekki toprak çekmiş aslında bende tam izmrli değilim doğduğum yer adana ama kendimi bildim bileli izmir'deyim görünüşe göre sonuna kadarda burda kalırım vazgeçemiyorum ben burdanohhh hayırlsı olsun canım
bu arada biz senle toprağız hakca da bende izmirliyiz
ama hakca denizlide bende bodrumda yaşıyoruz evlenince geldik buralara .ailelerimiz izmirde :içelim::içelim:
kız cimcime ne şekersin sen yerim seni
ohhh ne rahat ettirdin valla bizi sağol kuşum:1hug:
hehe yuppi yaşasın gezmeye gidiyos çitosumla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ŞenizŞeniz
ahh bıcırığım benim canınmı sıkıldı seninde hazır bodruma kadar uzanmışken istanbula uğrar senide alırız kısss ordanda sivasa vildoşun yanına gideriz hepberaber yeni evi görmeyesırnaşık şeysırnaşık şey
Selam ulkemin guzel bayanlari ve anne adaylari ...Benide listeye alin umudum bu yil ama hangi ay bilmiyorum...yazin adimi umut listesine lutfen...
HERSEY GONLUMUZCE OLSUNNNNNNN
bizde hizmet sınırsız ooooo daha neler var kaydirigubbakcemile
Selam ulkemin guzel bayanlari ve anne adaylari ...Benide listeye alin umudum bu yil ama hangi ay bilmiyorum...yazin adimi umut listesine lutfen...
HERSEY GONLUMUZCE OLSUNNNNNNN
ahh bıcırığım benim canınmı sıkıldı seninde hazır bodruma kadar uzanmışken istanbula uğrar senide alırız kısss ordanda sivasa vildoşun yanına gideriz hepberaber yeni evi görmeyesırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin saracım sabah ne diye gittin ne güzel halayı öğretiyordun bana
slm canım sende hg aramıza a.s.
ollleeeeeeeeeey beryal hazırlan gidiyoruz.ama ben araba kullanmayı bilmiyorum .senağlama
citosum kayıt olurken yazmıştım rast gele bir il ben bursadayım olsun istanbula yakınım.
çitoscum merhaba nasılsın bebiş nasıl iyimi
canım benim biz çok iyiyiz bugün bebişimi gezdirdim geldim
sen nasılsın tatlımsengözlerimebaksanab
bak dediğin gibi yapıyorum becerebiliyordurum umarım bir sağa bir sola nasıl doğrumu saracım :teytey::teytey::teytey::teytey:ben aslında çalışıyorum(aslında) ama buradanda ayrı duramayıp geliyorum arad bi kaçmam gerekiyo .
ben sana öğretirim yine bak böle:teytey: bir sağa bir sola iki ileri hıhh ilerde değişik stilinide öğretirim :dance::teytey:hihoyyyt
merak etme ben biliyom canım sende hazırlan hade beklemem fazla onagöre kornaya basınca fırlayın sokağasırnaşık şey
bak dediğin gibi yapıyorum becerebiliyordurum umarım bir sağa bir sola nasıl doğrumu saracım :teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?