Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünde güzel haberler varmı

hoşgeldin canım...dilnurla bende bişi yokk uyuz testler negatifffffffffffffffffff.....
sessiz deniz hamilee))))))):lepi:silik çıkmış ptesi kan tahliline gidecek hayırlısıylaaa:dance:

canımmm nohutuna isim düşünüyonmu))))):lepi:

canım süper soru seni tebrik ediyorum .inanmıycaksınız ama beni tanıyan herkes nohut diyo bebeğime .çünkü ilk zamanlar çok küçüktü ya nohutum diye seviyordum şimdi annem bile arıyo nıohutun ne yapıyo nohut torunum nasıl falan diyo herkes ama herkes .şimdi burdaki teyzoşları da öle diyo yani sizler bebişim nohut olarak kalacak adı.

ama isim düşündük eşimle daha doğrusu nişanlıyken karar almıştık o isimler olacak kısmet olursa
kız olursa YAĞMUR
erkek olursa DORUK

SİZİN İÇİNİZDEN NE GEÇİYO :asigim::asigim:

of ya kızlar canım çok sıkıldı canım dayak istiyor galiba gelinde biriniz dövün beni ne patron var ne iş var ne telefon çalıyor nede zaman geçiyor allahtan siz varsınız varya yoksa hayatta zaman geçmezdi. valla

guzeller gecen 14 ocakta doktora gittim dedim ki; bak doktor ben evleneli uc ay oldu uc aydir adetim gelmiyo hele mi bakin dedim kadin doktor; guzelim hic bir problem yok sterseten hava degisiminden yani iklim degisiminden(fransadayim yeni geldim fransaya eylulde) adetin gelmiyor canini sikma birseyin yok dedi ben de: hap ver adetim yine gelmes duzenli gelsin bari dedim kadin doktor: gerek yok hap yazmiyacam dedi.doktordan sonra dedigim gibi mart ayindayis 3 aydir adteim gelmiyo bu ikinci 3 aydir adetimin gelmeyisi bende birbucuk ay once test yaptim negatif cikti belki gecen ki gibi gec gelir diye bekliyom ama yook ama bir daha test yapip doktora gidem

isimler çok güzelmiş canım ya varya bazen ben eşime soruyorum benimle dalga geçiyor garip garip isimler söylüyor bende vazgeçiyorum isim bulmaktan

sen yoksun çünkü geleceğini bilmiyorduk .:jeyyar:
hoşgeldin tatlım kendinden bahset bize. seni de eklim hemen bebişmi istiyosun hamilemiisin kaydirigubbakcemile5

cnm bnm bn umut kısmına yazılıym 9 gn snra hamle olp olmadıım belli olcak işallh:) ben 20 yaşmdaym daha ilk denememde olsa çock içn korkuorm olmamasından inşallah hepnz o hamş listesnde olrsnz tabii bende:)

heheh)))))))bende aynı şeyi düşünmüştümde ayıp olmasın diye yazmadım yavrunun ismi nohut kalcek diye kızz)))))
ayyy yağmur ismini çok severim..
yağmur damla ..
erkektede bulut,uluçç
benim oğlum olursa ismi hazır canım uluç sarp olcek hayırlısıyla
kızdada pelin veya sahra istiyorum bende eşim beğenmiyo ikisinide ama benim dediğim olur uluçu o buldu bende beğendim ama kısmet ortada bizimki yok herşeyi hazır ama((((((((kısmet bakalım

hehe ben seve seve döverim seni :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bugün dövülmedik bir sen kalmıştın. hehe lülülülülülü

ben hemen hemen 3 aydır yatıyorum evden dışarı çıkmıyorum sen gelmiş iştesin şikayet ediyosun .sopa geliyo haaaa:mymeka:klava:
bana doktor 3 ay ta dinlen dedi
tehlike olmasın diye hep yatıyorum ben ne yapim :çok üzgünüm::bbo:

ya arkadaşlar bişey sorucam benim adetim 26 martta ama 3 gündür benden kahverengi akıntı geliyor neden acaba bilen varmı

--------------------------------------------------------------------------------

TARıH : 21.03.2009 SAAT : 16:43

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

sara sobe sobe gördüm saklanma :mymeka:

kaçmıyo valla senden beryalim tamam şimdi ben ebeyimsengözlerimebaksanab

hakikaten ekincim süper sabır valla nilüfere katılıyorum seni buranın değil dünyanın en sabır gösteren kadını olarak ilan ediyoruz tebriklerkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

hemen kanda test yap hiç evde yapmana gerek yok zaten öylede böylede gitmek zorundasın doktora hamile ol olma o kan testini bi yaptırcan hiç bekleme inşallah umut ediyorum hamilesindir .:CüvCüv:

beğendiysen koyabilirsin canum isimleri)))))))nasılsa ayrı yerlerdeyükk)))
uluç sarp güzel dimii

orays geçmş olsn cnm stresten olablr cnm arkımında ole geldi kesildi snra adet gnnde tekrar oldu tamamen strese ve hava değişikliinaşkalarınada cnme bağlı diolar tabii sen ynede danş b

benimde senin dediğin gibi problemim vardı 2 ayda bir oluyordum aralık ayında doktora gittim. bana adet söktürücü verdi ilk ay iki defa oldum geçen ay normal günümde oldum ama çok kötü bir şey regli olmadığı zaman insan çok geriliyor. ateş basıyor insana banada kalırsa muhakak bir doktora görün. eğer bir sorun varsa da erken teşhis yaparlar ve tedavi görürüsün.

slm kızlar nasılsınız bakemben gezdim geldim akşam yine yemeğe gitcez bi bakayım dedim:lepi:
kız tombul kuş milleti dövüyon bakıyomda streslisin bugün :jeyyar:
gel senide gezdireyim canımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…