merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünde güzel haberler varmı
canımmm nohutuna isim düşünüyonmu))))):lepi:
ben nerdeym listede yokummmm
isimler çok güzelmiş canım ya varya bazen ben eşime soruyorum benimle dalga geçiyor garip garip isimler söylüyor bende vazgeçiyorum isim bulmaktancanım süper soru seni tebrik ediyorum .inanmıycaksınız ama beni tanıyan herkes nohut diyo bebeğime .çünkü ilk zamanlar çok küçüktü ya nohutum diye seviyordum şimdi annem bile arıyo nıohutun ne yapıyo nohut torunum nasıl falan diyo herkes ama herkes .şimdi burdaki teyzoşları da öle diyo yani sizler bebişim nohut olarak kalacak adı.
ama isim düşündük eşimle daha doğrusu nişanlıyken karar almıştık o isimler olacak kısmet olursa
kız olursa YAĞMUR
erkek olursa DORUK
SİZİN İÇİNİZDEN NE GEÇİYO :asigim::asigim:
sen yoksun çünkü geleceğini bilmiyorduk .:jeyyar:
hoşgeldin tatlım kendinden bahset bize. seni de eklim hemen bebişmi istiyosun hamilemiisin kaydirigubbakcemile5
of ya kızlar canım çok sıkıldı canım dayak istiyor galiba gelinde biriniz dövün beni ne patron var ne iş var ne telefon çalıyor nede zaman geçiyor allahtan siz varsınız varya yoksa hayatta zaman geçmezdi. valla
sara sobe sobe gördüm saklanma :mymeka:
guzeller gecen 14 ocakta doktora gittim dedim ki; bak doktor ben evleneli uc ay oldu uc aydir adetim gelmiyo hele mi bakin dedim kadin doktor; guzelim hic bir problem yok sterseten hava degisiminden yani iklim degisiminden(fransadayim yeni geldim fransaya eylulde) adetin gelmiyor canini sikma birseyin yok dedi ben de: hap ver adetim yine gelmes duzenli gelsin bari dedim kadin doktor: gerek yok hap yazmiyacam dedi.doktordan sonra dedigim gibi mart ayindayis 3 aydir adteim gelmiyo bu ikinci 3 aydir adetimin gelmeyisi bende birbucuk ay once test yaptim negatif cikti belki gecen ki gibi gec gelir diye bekliyom ama yook ama bir daha test yapip doktora gidem
benimde senin dediğin gibi problemim vardı 2 ayda bir oluyordum aralık ayında doktora gittim. bana adet söktürücü verdi ilk ay iki defa oldum geçen ay normal günümde oldum ama çok kötü bir şey regli olmadığı zaman insan çok geriliyor. ateş basıyor insana banada kalırsa muhakak bir doktora görün. eğer bir sorun varsa da erken teşhis yaparlar ve tedavi görürüsün.guzeller gecen 14 ocakta doktora gittim dedim ki; bak doktor ben evleneli uc ay oldu uc aydir adetim gelmiyo hele mi bakin dedim kadin doktor; guzelim hic bir problem yok sterseten hava degisiminden yani iklim degisiminden(fransadayim yeni geldim fransaya eylulde) adetin gelmiyor canini sikma birseyin yok dedi ben de: hap ver adetim yine gelmes duzenli gelsin bari dedim kadin doktor: gerek yok hap yazmiyacam dedi.doktordan sonra dedigim gibi mart ayindayis 3 aydir adteim gelmiyo bu ikinci 3 aydir adetimin gelmeyisi bende birbucuk ay once test yaptim negatif cikti belki gecen ki gibi gec gelir diye bekliyom ama yook ama bir daha test yapip doktora gidem
evet canım hamileyim 10 haftalık :CüvCüv: allah sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?