ya arkadaşlar bişey sorucam benim adetim 26 martta ama 3 gündür benden kahverengi akıntı geliyor neden acaba bilen varmı
canım sebebi çok.üşütmüş olabilirsin hamile olup yerleşme kanaması olabilir idrar yolu iltihabı olabailir erken adet belirtisi olabilir .bekle bir kaç gün daha canım
slm kızlar nasılsınız bakemben gezdim geldim akşam yine yemeğe gitcez bi bakayım dedim:lepi:
kız tombul kuş milleti dövüyon bakıyomda streslisin bugün :jeyyar:
gel senide gezdireyim canımkaydirigubbakcemile
slm kızlar nasılsınız bakemben gezdim geldim akşam yine yemeğe gitcez bi bakayım dedim:lepi:
kız tombul kuş milleti dövüyon bakıyomda streslisin bugün :jeyyar:
gel senide gezdireyim canımkaydirigubbakcemile
valla döv beryalcim ya sıkıldım çalışmaktan bu aralar bende evde oturmak yada ne bileyim tamizlik yapmak istiyorum yada bebek büyütmek istiyorum tabi sıkılırsam yeniden işe başlamak şartıyla 1,5 seneden beri aynı işyerinde çalışıyorum anca fatura kes otur akşama kadar eve git allahtan benim herif anlayışlı biri benim canım sıkıldığını anlayınca muhakkak bir yerlere gidiyoruz bir bebişim olsun işide bırakacağım çalışmıyacağım valla 2 sene falan sonrada biraz büyüsün yeniden çalışmaya başlarımhehe ben seve seve döverim seni :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bugün dövülmedik bir sen kalmıştın. hehe lülülülülülü
ben hemen hemen 3 aydır yatıyorum evden dışarı çıkmıyorum sen gelmiş iştesin şikayet ediyosun .sopa geliyo haaaa:mymeka:klava:
bana doktor 3 ay ta dinlen dedi
tehlike olmasın diye hep yatıyorum ben ne yapim :çok üzgünüm::bbo:
hoş g.citosum nerdesin bakim aaaaaaaa olmaz ama canım hep gezmek çok yorulursun gitme sen gel bizle otur boşver ne işin var yemekte falan hem miden bulanır hem havalarda kötü boşver sen gel otur böle yastıkta koyalım arkana hııhh beryalide yanına oturttukmu tamam ihi hamiş.oturun kaydirigubbakcemile:CüvCüv::CüvCüv:
evet ya çok sinirliyim dermişim .bugün yalnızkaldım hepiniz geziyonus ama yaaaa. Çok üzgünüm çoookbodrum türkiyenin en sıcak en güzel yeri ben gezemiyom ama .bu haksızlık.ben daha gezemiyom doktor 3 aya kadar gerekmedikçe gezmek yok dedi.hep evdeyim hep yatıyom .hele bugün burası süper ya bahar geldi sıcacık hava.ama ben evdeyim .siz geziyosunuz ne güzel .demin escalese de deim sen ve çitos geziyonuz kocişlerle ben evdeyim ama bu haksızlık .beni de al çitos.söyle enişteye burdan geçsin alın beni evden .kaydirigubbakcemile
valla döv beryalcim ya sıkıldım çalışmaktan bu aralar bende evde oturmak yada ne bileyim tamizlik yapmak istiyorum yada bebek büyütmek istiyorum tabi sıkılırsam yeniden işe başlamak şartıyla 1,5 seneden beri aynı işyerinde çalışıyorum anca fatura kes otur akşama kadar eve git allahtan benim herif anlayışlı biri benim canım sıkıldığını anlayınca muhakkak bir yerlere gidiyoruz bir bebişim olsun işide bırakacağım çalışmıyacağım valla 2 sene falan sonrada biraz büyüsün yeniden çalışmaya başlarım
canım banada ayakta gezmek yasak kociş atıyo arabaya beni öyle geziyom yata yata pas tuttum Çok üzgünüm çoook
canımmm kıyamam sana dur geliyoz hazırlan kapıdan alırız seni
neyse bana güle güle öptüm sizi beryalim ,escales ,sanal alem ,saraa ,ekince,orays,gaye.nesli...
kendinize iyi bakın kızlar
ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ....:a015:
neyse bana güle güle öptüm sizi beryalim ,escales ,sanal alem ,saraa ,ekince,orays,gaye.nesli...
kendinize iyi bakın kızlar
ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ....:a015:
evet ya çok sinirliyim dermişim .bugün yalnızkaldım hepiniz geziyonus ama yaaaa. Çok üzgünüm çoookbodrum türkiyenin en sıcak en güzel yeri ben gezemiyom ama .bu haksızlık.ben daha gezemiyom doktor 3 aya kadar gerekmedikçe gezmek yok dedi.hep evdeyim hep yatıyom .hele bugün burası süper ya bahar geldi sıcacık hava.ama ben evdeyim .siz geziyosunuz ne güzel .demin escalese de deim sen ve çitos geziyonuz kocişlerle ben evdeyim ama bu haksızlık .beni de al çitos.söyle enişteye burdan geçsin alın beni evden .kaydirigubbakcemile
hoş g.citosum nerdesin bakim aaaaaaaa olmaz ama canım hep gezmek çok yorulursun gitme sen gel bizle otur boşver ne işin var yemekte falan hem miden bulanır hem havalarda kötü boşver sen gel otur böle yastıkta koyalım arkana hııhh beryalide yanına oturttukmu tamam ihi hamiş.oturun kaydirigubbakcemile:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?