Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya arkadaşlar bişey sorucam benim adetim 26 martta ama 3 gündür benden kahverengi akıntı geliyor neden acaba bilen varmı

canım sebebi çok.üşütmüş olabilirsin hamile olup yerleşme kanaması olabilir idrar yolu iltihabı olabailir erken adet belirtisi olabilir .bekle bir kaç gün daha canım

ekince dr bişi yok dediyse yoktur belki ama yine uzamış adetin 3 ayı bulmuş enazından bi adet söktürücü kullanda yumurtaların kalıteli oluşsun ...geçmişolsun canımmm

canım sebebi çok.üşütmüş olabilirsin hamile olup yerleşme kanaması olabilir idrar yolu iltihabı olabailir erken adet belirtisi olabilir .bekle bir kaç gün daha canım

saol canım teşekkür ederim bekleyim bakalım inşallah hayırlı haberli bişeydir

slm kızlar nasılsınız bakemben gezdim geldim akşam yine yemeğe gitcez bi bakayım dedim:lepi:
kız tombul kuş milleti dövüyon bakıyomda streslisin bugün :jeyyar:
gel senide gezdireyim canımkaydirigubbakcemile

evet ya çok sinirliyim dermişim .bugün yalnızkaldım hepiniz geziyonus ama yaaaa. Çok üzgünüm çoookbodrum türkiyenin en sıcak en güzel yeri ben gezemiyom ama .bu haksızlık.ben daha gezemiyom doktor 3 aya kadar gerekmedikçe gezmek yok dedi.hep evdeyim hep yatıyom .hele bugün burası süper ya bahar geldi sıcacık hava.ama ben evdeyim .siz geziyosunuz ne güzel .demin escalese de deim sen ve çitos geziyonuz kocişlerle ben evdeyim ama bu haksızlık .beni de al çitos.söyle enişteye burdan geçsin alın beni evden .kaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız bakemben gezdim geldim akşam yine yemeğe gitcez bi bakayım dedim:lepi:
kız tombul kuş milleti dövüyon bakıyomda streslisin bugün :jeyyar:
gel senide gezdireyim canımkaydirigubbakcemile

hoş g.citosum nerdesin bakim aaaaaaaa olmaz ama canım hep gezmek çok yorulursun gitme sen gel bizle otur boşver ne işin var yemekte falan hem miden bulanır hem havalarda kötü boşver sen gel otur böle yastıkta koyalım arkana hııhh beryalide yanına oturttukmu tamam ihi hamiş.oturun kaydirigubbakcemile:CüvCüv::CüvCüv:

valla döv beryalcim ya sıkıldım çalışmaktan bu aralar bende evde oturmak yada ne bileyim tamizlik yapmak istiyorum yada bebek büyütmek istiyorum tabi sıkılırsam yeniden işe başlamak şartıyla 1,5 seneden beri aynı işyerinde çalışıyorum anca fatura kes otur akşama kadar eve git allahtan benim herif anlayışlı biri benim canım sıkıldığını anlayınca muhakkak bir yerlere gidiyoruz bir bebişim olsun işide bırakacağım çalışmıyacağım valla 2 sene falan sonrada biraz büyüsün yeniden çalışmaya başlarım

sagolun canim
evet kesin kanima baktiracam
hafta ici dil kursunda oluyorum ama sizinle paylasam gelismeleri ne zaman online olursam benim adam bi isten gelsinbakalim kanmerkezleri acikmi degilmi yoksa kötükedihüsooynatmaya az kaldi dokturum nerde bir avuc kan yuzunden cildiracagimkötükedihüso

kız cimcime ne şekersin sen yerim seni
ohhh ne rahat ettirdin valla bizi sağol kuşum:1hug:

neyse bana güle güle öptüm sizi beryalim ,escales ,sanal alem ,saraa ,ekince,orays,gaye.nesli...
kendinize iyi bakın kızlar
ALLAHA EMANET OLUN HEPıNıZ....:a015:

canım banada ayakta gezmek yasak kociş atıyo arabaya beni öyle geziyom yata yata pas tuttum Çok üzgünüm çoook
canımmm kıyamam sana dur geliyoz hazırlan kapıdan alırız seni

ohhh hayırlsı olsun canım
bu arada biz senle toprağız hakca da bende izmirliyiz
ama hakca denizlide bende bodrumda yaşıyoruz evlenince geldik buralara .ailelerimiz izmirde :içelim::içelim:

canım banada ayakta gezmek yasak kociş atıyo arabaya beni öyle geziyom yata yata pas tuttum Çok üzgünüm çoook
canımmm kıyamam sana dur geliyoz hazırlan kapıdan alırız seni

hehe yuppi yaşasın gezmeye gidiyos çitosumla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ŞenizŞeniz

neyse bana güle güle öptüm sizi beryalim ,escales ,sanal alem ,saraa ,ekince,orays,gaye.nesli...
kendinize iyi bakın kızlar
ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ....:a015:

güle güle nilüfercim pazartesi grşrz cnm ben yokum yarın tatil oleeeeeyyy bay bay kendine iyi bak sabahta testini tekrar et

ana varya kıyamam ben sana sen bayağa dertlenmişsin bende üstüne tuz biber oldum galiba çitos beyalede uğrayında onuda alın ben alsam valla akşama evde sinema günümüz oturup film izliycez bundan sıkılmıycaksan işten çıkışta alalım seni bana getirelim ne dersin kafan dağılır hem bide biraz oynarız ama sen oturarak oyna bebişimize bir şey olmasın :teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:

ahh bıcırığım benim canınmı sıkıldı seninde hazır bodruma kadar uzanmışken istanbula uğrar senide alırız kısss ordanda sivasa vildoşun yanına gideriz hepberaber yeni evi görmeyesırnaşık şeysırnaşık şey

Selam ulkemin guzel bayanlari ve anne adaylari ...Benide listeye alin umudum bu yil ama hangi ay bilmiyorum...yazin adimi umut listesine lutfen...
HERSEY GONLUMUZCE OLSUNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…