kizlar ben kaciyorum nilifer sana da iyi gunler beryal orays sara gorusuz mutlu gunler opuldunuz :teytey:
valla dediğin gibi olursa varya horon tepmesini öğrenirim varya allah allah ozaman kimse beni tutamaz artık sizde benimle horon tepersiniz inşallah.kesinliklen öle çok basit önümüzdeki ay patlama yaşarız inşallah(bebiş patlaması):dance::teytey::teytey: ve iyicene kavrarız halayı
kizlar ben kaciyorum nilifer sana da iyi gunler beryal orays sara gorusuz mutlu gunler opuldunuz :teytey:
güle güle canım zaten ben kapatırsam heralde anca pazartesi açarım tabi bir yerde internet bulursam muhakkak girerim ama hadi senide tutmayalım canım görüşürz. :teytey::teytey:a.s. bak çiçekte yolladım sana anacımescales sana da online herkese iyi gunler gorusuz ben kacar
:teytey:
valla dediğin gibi olursa varya horon tepmesini öğrenirim varya allah allah ozaman kimse beni tutamaz artık sizde benimle horon tepersiniz inşallah.
beryalzcim ağlama bak gelicektir arkadaşımız ana kıyamam dur gözünün yaşını sileyim.güle güle canikom :a015:
allah allah dur fazla dökmeyelim kurtlarımızı doğacak güze haberlerede dökeriz. aman olsun anacım nasıl olsa bizde enerji çok dur biraz daha döktüreyim ben hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:bende valla salsa bile yaparım tüm ülkeden danslar hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance: :teytey::sm_cool:
güle güle çitoscum bizim yerimzede gez anacım :CüvCüv:kızlar citossss kaçar kociş çağırıyor pazartesi görüşürüz hepicinizi kocaman öpüyom ŞenizŞeniz
citosum, sıcak ülkemin güzel insanı kaçtınmı yoksa .gez tamam yastıkta koyduk yook, tamam bebişin hatırına bunu yapmıyorum bak:mymeka: bebişimize bişey olmasın diye neyse şimdilik öpüyorum ama yine de çoook kısdım Şeniz
güle güle çitoscum bizim yerimzede gez anacım :CüvCüv:
eğer o mantıklıysa onu yap arkadaşım ama dediğimiz gibi muhakkak bir görünkizlar benim kocayi aradim hafta ici kan verecem bu fransada hamile olmadikca hemen klinige cagirmiyolar randevu veriyolar bir ay sonra mi iki ay sonra mi en iyisimi ben hamileyim diye hemen kan vereyim hamile cikmazsam doktora hamile zannediyordum kendimi derim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?