Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bir şey sorcam bizim bu avatarların yanındaki papatya nergis yazıları neyin nesi kalpler falan ne anlama geliyor bunlar bileniniz varmı ben o konuda azıcık cahilimde

kesinliklen öle çok basit önümüzdeki ay patlama yaşarız inşallah(bebiş patlaması):dance::teytey::teytey: ve iyicene kavrarız halayı
valla dediğin gibi olursa varya horon tepmesini öğrenirim varya allah allah ozaman kimse beni tutamaz artık sizde benimle horon tepersiniz inşallah.

kizlar ben kaciyorum nilifer sana da iyi gunler beryal orays sara gorusuz mutlu gunler opuldunuz :teytey:

güle güle fransalı arkadaşım daha önce hiç yabancı ülkeden arkadaşım olmamıştı çooook güsell,sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bizi bekletme sonuç inşallah iyi olur ,olmazsada takma kafaya biz yeterince takıyoz

escales sana da online herkese iyi gunler gorusuz ben kacar
:teytey:
güle güle canım zaten ben kapatırsam heralde anca pazartesi açarım tabi bir yerde internet bulursam muhakkak girerim ama hadi senide tutmayalım canım görüşürz. :teytey::teytey:a.s. bak çiçekte yolladım sana anacım

valla dediğin gibi olursa varya horon tepmesini öğrenirim varya allah allah ozaman kimse beni tutamaz artık sizde benimle horon tepersiniz inşallah.

bende valla salsa bile yaparım tüm ülkeden danslar hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance: :teytey::sm_cool:

bende valla salsa bile yaparım tüm ülkeden danslar hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance: :teytey::sm_cool:
allah allah dur fazla dökmeyelim kurtlarımızı doğacak güze haberlerede dökeriz. aman olsun anacım nasıl olsa bizde enerji çok dur biraz daha döktüreyim ben hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

citosum, sıcak ülkemin güzel insanı kaçtınmı yoksa .gez tamam yastıkta koyduk yook, tamam bebişin hatırına bunu yapmıyorum bak:mymeka: bebişimize bişey olmasın diye neyse şimdilik öpüyorum ama yine de çoook kısdım Şeniz

kızlar citossss kaçar kociş çağırıyor pazartesi görüşürüz hepicinizi kocaman öpüyom ŞenizŞeniz

yavrım kendi kendinemi konuşuyon sen niye kıstın yine heee de bakem öptük ya işte gel bida öpem küsme pazarteside erken gel beni hamile hamile bekletme fazla :mymeka:Şeniz

kizlar benim kocayi aradim hafta ici kan verecem bu fransada hamile olmadikca hemen klinige cagirmiyolar randevu veriyolar bir ay sonra mi iki ay sonra mi en iyisimi ben hamileyim diye hemen kan vereyim hamile cikmazsam doktora hamile zannediyordum kendimi derim degil mi

eğer o mantıklıysa onu yap arkadaşım ama dediğimiz gibi muhakkak bir görün

bende gideyim artık mesai biti ben burlarda işlerimi toparlayayım pazartesi gelirim inş.

gelirim sabahtan citoscum pzt.Şeniz

beryalimŞeniz-escales-ŞenizekinceŞeniz-orays -hepinizi öpüyorumm Şeniz

ve unuttuğum arkadaşlarım sizide Şeniz :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…