Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlaaarrr!!!!!
benim kahverengi bi akıntım oldu arkasından damla damla kırmızı lekeler geliyo
bu normalmi...çook korkuyorummm yaaa
ne olur cevap verinnnn

kızlaaarrr!!!!!
benim kahverengi bi akıntım oldu arkasından damla damla kırmızı lekeler geliyo
bu normalmi...çook korkuyorummm yaaa
ne olur cevap verinnnn

sen adet olmaya başladın bu çok normal hep böyle olurum ben biterken de kahverengi lekeyle biter ağrın falan yok dimi tekrar hamile kalmış olma ihtimalin var mı

ve bu ay tam günümde ilk 2 gün kahverengi 3 4 gün pembe 5 gün kanamam başladı ve 11 gün sürdü diğer adetleriden çok farklıydı doktorumu ikinci gün aradığımda diğer adetlerinden farklıysa 3 gün daha bekle kanamaya dönüşmezse gel tahlil yapalım demişti kanamaya dönüşünce gitmedim ama içimde bi kuşku oluşmuştu yumurtacım yine tutunamamıştı galiba test felanda yapmadım tekrar ümitlenip hayalkırıklığı yaşamak istemiuodum çünkü diğerinde öğrendikten sonra 15 gün sürekli yattım zaten %25 düşük tehlikem vardı o yüzden 15 gün yaşayabilmiştim bebişimin sevincini

canım çok üzüldüm ben de böyle oldum düşükten sonra adetini ne zaman olmustun senin ağrın olmadımı ki düşük yaparken düşük olsan ağrın olmaz mı canım benim çok olmuştu

aaaaaaaa yine topikte kimse yok nerdesiniz kızlar yaw
ben geliyorum kimse yok hep
huzeyfe nasılsın arkadaşım.....

çok saol canım iyiyim sen nasılsın sessizdenizin böyle olmasına üzüldüm ya aynı benim geçen ay yaşadıklarımı yaşıyo allah sabırlar versin gerçi o testi yeni yaptı 1 günlük hamişlik sevinci yaşadı yani benimki 15 gündü hemde sürekli yatarak olsunda hayırlısıyla yatalım:ecrin_bebek:

sendemi eylül geçen ay düşük yaptın ve bu ay değişik adet oldun tam anlayamadımda

canım ben geçen ay düşük yaptım kendiliğinden düştü. daha ufakken yani . normalde 28 günde bir olurdum ama olmadım bugün 41. gün lekelenme oldu çok az o da bitti şimdi beyaza yakın bi pembe akıntı oldu ama hasta olmadım canım

sessiz deniz sen tekrar mı hamile kaldın canım anlamadım ben adetin deil mi bu

canım düşükten sonraki ilk adetim olucaktı ama 3 günüm geçti test yaptım çizgi çok silik çıktı bende anlamadım bu normami bilmiyorum...ne oluyo bana yaaa

canım hamilemiymiş sessizdeniz o geçen ay düşük yapmıştı diye biliyodum ben ikinciye hamile kaldı demekki

canım düşükten sonraki ilk adetim olucaktı ama 3 günüm geçti test yaptım çizgi çok silik çıktı bende anlamadım bu normami bilmiyorum...ne oluyo bana yaaa

canım hemen yat hiç kıpırdama doktoruna danış ve hemen progestoron mu ne düşük için ilaç var ya ondan içmeni söyler sana sakın kıpıtrdamadan yat

canım leke geldiyse tehlikeli hemen doktora gitti sakın fazla ayakta kalma sana ilaç verir düşüğü önlemek için

canım hemen yat hiç kıpırdama doktoruna danış ve hemen progestoron mu ne düşük için ilaç var ya ondan içmeni söyler sana sakın kıpıtrdamadan yat

canım gerçekten ciddi bişeymidir yaa çokk korkuyorum doktorumuda aramadım
inanılmaz midm bulanıyo şuanda ve kasıklarımda ağrı oluyo

eylülcüm düşük yaparken olmuştu tabi 2 gün hastanede yattım bunu tam hamilelik değilde döllenme olup rahime tutunamamıştı gibi geliyo çünkü dediğim gibi çok farklıydı adet belirtim bile hiç olmamıştı önceki adet olacağım zamanlarda göğüslerimde hassasiyet dolgunluk acıma karın ağrısı gibi belirtilerim bu kere hiç olmamıştı sonra ben hiç düzenli adet olan birisi olmadığım için bu ay tam 1 ay üzerine dediğim gibi oldum düşük yapanlar için kıcı içerde diye bitabir var heralde kolay kalınılıyo diye inşallah öyle olur şimdide doğurganlık macunu ve incir yiyorum ve çalışmalara gün aşırı devam ediyoz bugün adetimin 16 günü

evet canım hemde çok ciddi yat ve ayaklarını yüksekte tut çünkü bu bir düşük tehdidi hemen hiç vakit kaybetmeden doktorunu ara progestana başlatıcak seni muhakkak belki rahim ağzını sıkılaştırıcı kremde verir inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur terketmez< annişini:ecrin_bebek:

canım hamileysen ve kan geldiyse hiç kıpırdamadan yat bana doktor böyle demişti ve düşük için ilaç vermişti bence hemen ya doktorunu ara anlat o sana ilaç söyler hemen alır içersin yada doktorun yoksa bi hastaneye hiç şu an oturma bile yat canım bilgisayarın başından acil kalk lütfen bak güzelim bunu diyen doktordu sadece tuvalete git dedi bana o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…