kızlaaarrr!!!!!
benim kahverengi bi akıntım oldu arkasından damla damla kırmızı lekeler geliyo
bu normalmi...çook korkuyorummm yaaa
ne olur cevap verinnnn
kızlaaarrr!!!!!
benim kahverengi bi akıntım oldu arkasından damla damla kırmızı lekeler geliyo
bu normalmi...çook korkuyorummm yaaa
ne olur cevap verinnnn
sessizdeniz düşükten sonraki ilk adetinmi bende geçen ay düşük yapmıştım
üçümüzün de aynı sanırım canım
ve bu ay tam günümde ilk 2 gün kahverengi 3 4 gün pembe 5 gün kanamam başladı ve 11 gün sürdü diğer adetleriden çok farklıydı doktorumu ikinci gün aradığımda diğer adetlerinden farklıysa 3 gün daha bekle kanamaya dönüşmezse gel tahlil yapalım demişti kanamaya dönüşünce gitmedim ama içimde bi kuşku oluşmuştu yumurtacım yine tutunamamıştı galiba test felanda yapmadım tekrar ümitlenip hayalkırıklığı yaşamak istemiuodum çünkü diğerinde öğrendikten sonra 15 gün sürekli yattım zaten %25 düşük tehlikem vardı o yüzden 15 gün yaşayabilmiştim bebişimin sevincini
aaaaaaaa yine topikte kimse yok nerdesiniz kızlar yaw
ben geliyorum kimse yok hep
huzeyfe nasılsın arkadaşım.....
sendemi eylül geçen ay düşük yaptın ve bu ay değişik adet oldun tam anlayamadımda
sessiz deniz sen tekrar mı hamile kaldın canım anlamadım ben adetin deil mi bu
çok saol canım iyiyim sen nasılsın sessizdenizin böyle olmasına üzüldüm ya aynı benim geçen ay yaşadıklarımı yaşıyo allah sabırlar versin gerçi o testi yeni yaptı 1 günlük hamişlik sevinci yaşadı yani benimki 15 gündü hemde sürekli yatarak olsunda hayırlısıyla yatalım:ecrin_bebek:
canım düşükten sonraki ilk adetim olucaktı ama 3 günüm geçti test yaptım çizgi çok silik çıktı bende anlamadım bu normami bilmiyorum...ne oluyo bana yaaa
canım düşükten sonraki ilk adetim olucaktı ama 3 günüm geçti test yaptım çizgi çok silik çıktı bende anlamadım bu normami bilmiyorum...ne oluyo bana yaaa
canım hemen yat hiç kıpırdama doktoruna danış ve hemen progestoron mu ne düşük için ilaç var ya ondan içmeni söyler sana sakın kıpıtrdamadan yat
canım gerçekten ciddi bişeymidir yaa çokk korkuyorum doktorumuda aramadım
inanılmaz midm bulanıyo şuanda ve kasıklarımda ağrı oluyo
canım gerçekten ciddi bişeymidir yaa çokk korkuyorum doktorumuda aramadım
inanılmaz midm bulanıyo şuanda ve kasıklarımda ağrı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?