Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam,
yeni katıldım bu gruba.
sonunda karar verdik,bebiş istiyoruz.
ama mutlu haber için 3 ay sabretmem gerekiyor,kendimi hazırlamaya çalışıyorum.3 ay buralardayım yani!
Umarım son anda bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
mutlu haberi paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler inşallah... :Saruboceq:

sonra tekrar kullandım ovitrelle catlatma ignesi yaptı yine hamile kalaamadım.simdi bu ay yine klomen kullandım yine ovitrelle igne yaptı.simdi bilmiyorum carsamba gününü bekliyorum ama pek ümitli degilim

benim doktorum daha 2 defa umutlandı benden çok şükür senin bir yavrun varmış şimdi 2 tane yumurta varm dedi çalışmalara devam dedi inşallah tutmuştur

aramıza hg canım ne güzel bir arkadasımız daha oldu.rabbim gönlüne göre verir insallaha.s.

bana aşılama çatlatma iğnesi falan vermiyo söylüyorum ama bunlara gerek yok sabret olucak diyo sabrediyoruz bakalım

klomen kullandım yumurtam cok oldugu icin catlatma ignesi yapmadı o ay hamile kalamadım

selra canım kafana takma ve üzülme..her işte vardır bir hayır.bak kendimden örnek vereyim..bu ay klomen içtim yumurtam 19 mm oldu çatlatma iğnemi de oldum dr tarih ve hatta saat verdi ama eşim acayip rahatsızlandı..ateşi 40ın üstüne çıktı ve perşembeden beri ilk defa bugün ayaklandı üstelik bana da bulaştırdı..ben de yatıyorum şimdi..yani bu ay herşey yolunda olmasına rağmen olamadı..kısmet değilmiş diyorum şimdi..başta çok yıprandım ama..sen de üzülmeyi bırak bol bol dua et olur mu güzelim?

hg yldz inşallah sen bizim gibi uğraşmadan hamiş olursun allah gnlüne göre versin:Saruboceq:

sacmalık banada ilk aynısını söyledi.ben pko olupta hapla hamile kalan duymadım.catlatma ignesini neden geciktiriyor anlamadım.özelemi gidiyorsun canım

senin basına gelenlerin aynısı benim basıma geldi bu ay zaten.benimde 19mm yumurtam vardı.hemen önünden ve arkasından birlikteligimiz oldu.ve hastalandık 3gün olmadı.yakın talihsizlikler yasamısız.ben carsambayı bekliyorum.amma adet olacak gibi agrım var belimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…