sanalalem sen nasılsın kızz hiç bakmıyon bana küsmüsün heee
yeni gelen arkadaşlar hepiciniz topiğe hoşgelmişiniz
1.5 senedir uğraşıyorum her ay umutlanıyorum ama maalesef sonuç yine negatif bakalım bu ay klomenle 2 tane yumurta varmış inşallah tutar birifisfisfis
kızlar ben çıkıyorum artık daha yemek yapıcam herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn
kısdım işte:dilcikar: şaka şaka kızarmıyım ben sana hiç heleki boncuğun annesine (boncuk çok sevdim bebişine boncuk desem olur dimi)çalıştım ben çok para kazancam sonrada çok harcıycam
iyiyim cnm benim sen nasılsınŞeniz
canım benim sen neden özür diliyosun biz senin sevincine sevindik zaten ,takma kafana daha erken hem biraz rahatla midenin ağrısıda stresinde olmuş ,dikkat et kendine ve düşünme canından hiçbirşey önemli değil:1hug:
üzülme tatlım inşaalah gelecek ay gelir sana meleğin bende seviniyordum sessizdenizde hamiş diye kursağımda kaldı :çok üzgünüm:
hayırlısı olsun canım inşallah
bak kötü birşey çıkmamış bunada şükür biraz dinlenirsin sonrada geliverir inşallah bebişin:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşım sessizdeniz geçmiş olsun.. :1hug:
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOK ÖPÜYORUM ARTIK ÇIKMAK DURUMUNDAYIM YARIN HEPİNİZ GELİN TAMAM MI ÇOK GÜSEL OLUYOOOO BAY BAYYYYY Şeniz Şeniz Şeniz HIMMMM SEN CİTOS RANDEVUNU SAKIN ÖTELEME ERKENDEN GEL BONCUKU ÖPTÜM OMAZAN
:a015::a015::a015:
ay inşlah canım dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
canım sana küsermiyim ben hiç gel bi öpem :1hug:seni
dr aramadı sonuçu bildircekti spermogram hala aramadı demekki kötü bişey var. çitos yarın detaylı bir şekilde konuşçaz artık karar vercez tüp bebekse tüp bebek napalım artık offffffffffff
ben 6 ya doğru kaçarım arkadaşlar eğer kapatırsam şimdiden iyi akşamlar diyeyim ben sizlere
mrb kızlaaaar herkese ii akşamlaaaar nasılsınızz
nolsun bendende iidr yeni geldim eve yemeği hazırladım kocişimi bekliyorum o sırada bi bakayım kim mvar kim yok dedimslm daisy hg cnm biz iyiyiz senden naberyerimseniben
kızlar ben kaçıyorum kociş yolda ben daha pilav yapçam oooo hoşçakalın hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?