hg yldz inşallah sen bizim gibi uğraşmadan hamiş olursun allah gnlüne göre versin:Saruboceq:
senin basına gelenlerin aynısı benim basıma geldi bu ay zaten.benimde 19mm yumurtam vardı.hemen önünden ve arkasından birlikteligimiz oldu.ve hastalandık 3gün olmadı.yakın talihsizlikler yasamısız.ben carsambayı bekliyorum.amma adet olacak gibi agrım var belimde
ya bende tedavi aşamasındayım benimde henüz bebişim :ecrin_bebek:yok benide listenize alın kızlar bu arada ben yeni katıldım anne olmak çok istiyorum sizin gibi inşallah bigün hepimizde ANNEoluruz:teytey:
inşallah ağrıların psikolojiktir ve adet olmazsındır da HAMİLESİNDİR :))
bizim de benzer oldu öncesinde ilişkimiz oldu gününde yapamadık ve üztünden bugün sadece 5 gün geçti ama ben birşey olmadığına neredeyse eminim..
nolur bi kere yanılsam da şu çift çizgiyi bi görsem artık..senağlama
kızlar ben çıkıyorum malum grip fena vurdu uyumalıyım biraz..
ya bende tedavi aşamasındayım benimde henüz bebişim :ecrin_bebek:yok benide listenize alın kızlar bu arada ben yeni katıldım anne olmak çok istiyorum sizin gibi inşallah bigün hepimizde ANNEoluruz:teytey:
canım kıyama insallah olur.allah hayırlı zamanda saglıklı sıatli evlatlar cümlemize verir insallh
ben söylemiştim en son gittiğimde gerek yok dedi anlamıyorum ama bir iki ay daha beklicem olmazsa deiğştircem olmucak böyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?