Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg yldz inşallah sen bizim gibi uğraşmadan hamiş olursun allah gnlüne göre versin:Saruboceq:

inş. ama lütfen üzülmeyin,herşeyde bir hayır vardır emin olun.
hem herşeyin başı umut... umudunuzu kaybetmeyin asla. moralinizi de yüksek tutun bu gerçekten önemli! :teselli:

ya bende tedavi aşamasındayım benimde henüz bebişim :ecrin_bebek:yok benide listenize alın kızlar bu arada ben yeni katıldım anne olmak çok istiyorum sizin gibi inşallah bigün hepimizde ANNE oluruz:teytey:

ama çok sık çağırmıyo hastahaneye çağırıyo hormon testi falan işte bilmiyorum değiştirmekte istemiyorum herşey baştan başlıcak diye malum eşimide teste gönderiyolar o yüzden

inşallah ağrıların psikolojiktir ve adet olmazsındır da HAMİLESİNDİR :))
bizim de benzer oldu öncesinde ilişkimiz oldu gününde yapamadık ve üztünden bugün sadece 5 gün geçti ama ben birşey olmadığına neredeyse eminim..
nolur bi kere yanılsam da şu çift çizgiyi bi görsem artık..senağlama

yumurta klomen ile olustuktan sonra bazı doktorlar belki kendiliginden catlamaz diye riske atmak istemiyorlar.zaten zor yumurta üretiyoruz onuda cürüge cıkartmayalım dedi benim doktor

ya bende tedavi aşamasındayım benimde henüz bebişim :ecrin_bebek:yok benide listenize alın kızlar bu arada ben yeni katıldım anne olmak çok istiyorum sizin gibi inşallah bigün hepimizde ANNE oluruz:teytey:

inş sende hg aramıza allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

canım kıyama insallah olur.allah hayırlı zamanda saglıklı sıatli evlatlar cümlemize verir insallh

ben söylemiştim en son gittiğimde gerek yok dedi anlamıyorum ama bir iki ay daha beklicem olmazsa deiğştircem olmucak böyle galiba

hg insallah hadi bakalım simdiden iyi calısmalarkaydirigubbakcemile

canım kıyama insallah olur.allah hayırlı zamanda saglıklı sıatli evlatlar cümlemize verir insallh

amin canım inşallah tez zamanda yüzümüz güler..
hepinizi çok seviyorum valla kızlar ve kocaman öpüyorum..
Allah'a emanet olun..

ben söylemiştim en son gittiğimde gerek yok dedi anlamıyorum ama bir iki ay daha beklicem olmazsa deiğştircem olmucak böyle galiba

bak izle takip et alıstıgım doktora gideyim baskasına göstermeyeyim deme.benim doktorumu buyüzden bıraktım yenisine basladım.iyi bir doktorsa bırakma.yok alıskanlıgım var diyorsan bırakmaya calıs:1hug:

doktoru çevremde araştırdım iyi diyolar ama kafam karışık çok inş bu ay alırız haberi

kızlar herkese merhaba nasılsınız?umarım herkes iyidir.
bugünde giremedim topiğe,yarın misafirim gelicek bugün temizlik vardı,yarın için birşeyler hazırladım,yarında devamını yapıcam kısmetse. sanırım yarında giremem ama aklım szilerde geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah döktürmüşsünüz yine. Allah nazarlardan saklasın.
okyanus canım çokkkk sevindim kızın olacakmış Allahın izniyle.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
beryalcim geçmiş olsun canım sende yat dinlen kendine dikkta et.
citos canım sen nasılsın?yegenimiz nasıl?
vildandan haber var mı?
sanalem kızın nasıl oldu?
belenay sen nasılsın canım yeğenizmiz nasıl?
hlymms,nilüfer,tatlibebek,interhat,bircan,sessizdeniz,huzeyfe,papatya,pinkrose,dilnur,sara,selra,merve85,supriz mucize veeeeeeee adını sayamadığım kızlar sizler nasılsınız?
alin,mona rosa sizler ne yaptınız,test yaptınız mı?
maattan haber var mı?
görüşmek üzere....

bide benim göbekte yağ sorunu var zayıflamam lazım maalesef kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…