25yasındayım sen ne zmaandır istiyorsun bebiş
yog cnm 2,5 işte benım yazın 3 yıl olcak eylülden berıdır düşünüyorum ama olmadı cnm e sen hamiş kalmısın tedavıye gerek yokkı cnm
beryai,citos,dilnur,escales,sanalem,sessiz deniz,umutlu,rufeyda,orays, hepinizi gördümm
sessizdeniz nasılsın cnm kanaman devam ediyomu,Şeniz
ikitanede değişik arkadaşlar var aybukem ve bitirici nekadar saklansanızda biz görürüz çıkın hadi:1hug:
merhaba kızlar
size güzel haberler vermek isterdim ama maleseffffffff
öncelikle dün kan testi yaptırdım ve sonuç gebe olmayan çıktı...
hamile olduğuma okadar inanmıştım ki soncu alınca yıkıldım
daha sonra acilin kadın doğum doktoruna gittim çünkü çok fazla ağrım vardı ve aşırı derecede kanamam olmuştu...
doktora durumu anlattım evde yaptığım idrar testinide gösterdim oda inanamadı,ikinci çizgi silik ama kan testinde bişey yok..
daha sonra geçen ay düşük yaptığımı söyledim ve ikinci çizginin geçen aydan kalma olabileceğini ve belki içimde hamileliğe ait bi parça kalbileceğini ve bunun bu adette düşmüş olanileceğini söyledi...
ama kasıklarım inanılmaz ağrıyodu ve düşükten sonraki kan pıhtıları gibi büyük parçalar geliyodu,kanamamda durmuyodu,normal bi adet kanaması gibi değilde hiç ara vermeden geliyodu...sonra muayene oldum..ne gebelik nede boş gebelik nede korkulacak bi durum yokmuş şükür..
bide bunların üstüne mide ağrım başladı ve her iki ağrı içinde serum verdiler.daha sonra kanamm normale döndü şükür....herşey normalmiş...
dün tüm gün hastanedeydik..
kan testi için gittik nelerle karşılaştık....
birde doktor yaşadığım düşüğün beni çok etkilediğini ve bu yüzden bu adet dönemimi zor geçirdiğimi söyledi...
kısacası hamile değilim...beni tebrik eden arkadaşlarım olmuştu..
hepsinden tek tek özür diliyorum,ben yanıldım sizleride yanılttım..
hakkınızı helal edin...
dün yaşadıklarım 1 gün değilde 1 sene gibi geldi...
ama şükür şimdi iyiyim ve çok şükür Rabbime eşim bana inanılmaz destek oldu...
o olmasa toparlanamazdım...
kızlar herkese merhaba nasılsınız?umarım herkes iyidir.
bugünde giremedim topiğe,yarın misafirim gelicek bugün temizlik vardı,yarın için birşeyler hazırladım,yarında devamını yapıcam kısmetse. sanırım yarında giremem ama aklım szilerde geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah döktürmüşsünüz yine. Allah nazarlardan saklasın.
okyanus canım çokkkk sevindim kızın olacakmış Allahın izniyle.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
beryalcim geçmiş olsun canım sende yat dinlen kendine dikkta et.
citos canım sen nasılsın?yegenimiz nasıl?
vildandan haber var mı?
sanalem kızın nasıl oldu?
belenay sen nasılsın canım yeğenizmiz nasıl?
hlymms,nilüfer,tatlibebek,interhat,bircan,sessizdeniz,huzeyfe,papatya,pinkrose,dilnur,sara,selra,merve85,supriz mucize veeeeeeee adını sayamadığım kızlar sizler nasılsınız?
alin,mona rosa sizler ne yaptınız,test yaptınız mı?
maattan haber var mı?
görüşmek üzere....
canım benim çok geçmiş olsun .aman allah korumuş .kanamanda normale dönmüş.üzülme düşünmemeye bak tatlım .bu ay olmaz gelecek aylarda olur.ama önce sen kendini bedenini ruhunu ve duygularını toparla.bebğin elbet gelecek sana unutma.nasılsa bir kere geldi demek ki gelecek yine.bekle ve sabret annesi o zamanı gelince gelecek kollarına.tekrar geçmiş olsun allah herşeyden önce sana sağlık sıhhat versin gerisi hallolur unutma.öpüyorum kocaman .:1hug:
arkadaşlar hayırlı sabahlar, hamile olup olmadığımı bilmiyorum haftaya bugünlerde kesin belli olacak inşallah sonuç olumlu çıkar ama bende herhangi bir belirti yok ya
değilmiyim acaba
ne olur dua edelim birbirimize
[hakcam[bugünde yokmuşun canım misafirin gelcekmiş olsun cnm iyi oldunu öğrendim ya rahatım sana iyi eğlenceler
COLOR="Black"][/COLOR]
vildoşum daha işin bitmedimi kıss özledim valla seni burnumda tütüyor yazıların gel artık
beryalim nohutun annesi nasılsınız bugün iyimisiniz
okyanusum sen nasılsın bebiş nasıl
yadelim bu haftada gelmedin umarım sende iyisindir cnm
[sara,tatlıbebek,yeb2004,ezgicikk,hlymms,sanalalem,sumos,sessizdeniz,huzeyfe,rufeyda serra,belenay,maat ve adını yazamadım kızlar hepiniz nasılsınız hepicinize günaydınlarrrrŞenizŞenizŞenizCOLOR="Red"][/COLOR]COLOR="Red"][/COLOR]
slm kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?