Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yog cnm 2,5 işte benım yazın 3 yıl olcak eylülden berıdır düşünüyorum ama olmadı cnm e sen hamiş kalmısın tedavıye gerek yokkı cnm

yog cnm 2,5 işte benım yazın 3 yıl olcak eylülden berıdır düşünüyorum ama olmadı cnm e sen hamiş kalmısın tedavıye gerek yokkı cnm

normal yoldan 9ay sonra hamile kaldım ben 2.5 aylıkken öldü karnımda temmuzdan beri olsun diye uğraşıyorum ama nafile.3ay önce dr gittim sorun yok diyo strestenmiş
gidip geliyom işte napim

git gel ama cnmm sakın ilaç alma hemen sonucta oluyor kafandan sil.sonucta üzücü durum inş. gene olucak ama su acıdan bak hamıle kalabiliyrsun buda bişeydır cnm

inşallah canım rabbim cümlemize nasip etsin.ilaç kullanıyorum ama ya dr.veriyo.bide incir içiyom

--------------------------------------------------------------------------------

TARıH : 24.03.2009 SAAT : 08:40

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Son düzenleme:
günaydınlar sevgi kelebeklerim .nasılsınız bakalım bugün .ben ve bebişim iyiyiz allaha şükür.kahvaltımızı yaptık ve teyzelerimizle sohbete geldik.

kaydirigubbakcemile

saram pıtırcığım sanada günaydın .dün akşam üzeri kızlarla konuşurken takıldı bilgisayar açık göründüm ama ben kapattım bilgisayarı kafayı yedi çünkü .açılmadı sayfalar akşam eşim yaptı çok şükür sabah geldim yine yanınıza
nasılsın canım .durumun nasıl.:1hug:

canım benim çok geçmiş olsun .aman allah korumuş .kanamanda normale dönmüş.üzülme düşünmemeye bak tatlım .bu ay olmaz gelecek aylarda olur.ama önce sen kendini bedenini ruhunu ve duygularını toparla.bebğin elbet gelecek sana unutma.nasılsa bir kere geldi demek ki gelecek yine.bekle ve sabret annesi o zamanı gelince gelecek kollarına.tekrar geçmiş olsun allah herşeyden önce sana sağlık sıhhat versin gerisi hallolur unutma.öpüyorum kocaman .:1hug:

canım hakcam ben ve bebiş iyiyiz .kanamamızda yok artık iyileştik şükür.şimdi yatıp yuvarlanıyos yine.9 nisanda kontrolümüz var. hemde 2 li test olucaz .bakalım hayırlısı.sende aynı tarihte gidicektin sanırım .haberleşiriz tatlım .öptüm sende yorma kendini çok .:1hug::1hug:

arkadaşlar hayırlı sabahlar, hamile olup olmadığımı bilmiyorum haftaya bugünlerde kesin belli olacak inşallah sonuç olumlu çıkar ama bende herhangi bir belirti yok ya

değilmiyim acaba
ne olur dua edelim birbirimize

sesizdenizim olsun takma kafanaa bizimde olacak inş seni çook iyi anlıyorum canım bende bu ayy çook umutlanmıştım adetim 6 gün geçmişti ama bende hüsran yaşadım oldun moral bozmak yook canım:1hug:

inş canım hamişsindir benn herkeze dua ediyorum önce herkese sonra bana diye amaaa inş gün gelecek oda olucak bu günlerimizi tebessümle hatırlıycaz sen ne tedavisi görüyosun ilaç mı kullanıyosun

[hakcam[bugünde yokmuşun canım misafirin gelcekmiş olsun cnm iyi oldunu öğrendim ya rahatım sana iyi eğlenceler
COLOR="Black"][/COLOR]
vildoşum daha işin bitmedimi kıss özledim valla seni burnumda tütüyor yazıların gel artık
beryalim nohutun annesi nasılsınız bugün iyimisiniz
okyanusum sen nasılsın bebiş nasıl
yadelim bu haftada gelmedin umarım sende iyisindir cnm
[sara,tatlıbebek,yeb2004,ezgicikk,hlymms,sanalalem,sumos,sessizdeniz,huzeyfe,rufeyda serra,belenay,maat ve adını yazamadım kızlar hepiniz nasılsınız hepicinize günaydınlarrrrŞenizŞenizŞenizCOLOR="Red"][/COLOR]COLOR="Red"][/COLOR]

GÜNAYDIN KUŞUM BEN VE NOHUTUM İYİYİZ TEYZESİ.SEN NASILSIN FINDIĞIN NASIL OY YERİM ONU.AY ÇİTOS SANKİ SENİN OĞLUN OLACAK HAKCANIN DA KIZ OLACAK GİBİ GELİYO BANA .SENCE BENİM BEBİŞİM NE OLUR_? HAYDE TAHMİN EDELİM
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlar ben geldim

GÜNAYDIN NOHUTUMUN TOPRAK TEYZESİ kaydirigubbakcemile3
NASILSIN BAKALIM . SANA DA SORİM BENİM BEBİŞİN CİNSİYETİ SENCE NE? YA BEN HİÇ DÜŞÜNEMİYOM İLK BEBİŞ NE OLURSA OLSUN .SAĞLIKLI OLSUN AMA HERKES SORUYO NE İSTİYOSUN DİYE.İSİMLERİDE HAZIRLADIK ŞİMDİDEN
KIZ OLURSA YAĞMUR
ERKEK OLURSA DORUK KOYACAĞIZ.NASIL?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…