Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çitosum sen ne düşünüyosun isim olarak kuşum? fındığımızın ismi ne olacak annesi

çitosum sen ne düşünüyosun isim olarak kuşum? fındığımızın ismi ne olacak annesi

günaydın tombişim benim oğluşum senin kızın olucak içime öyle doğdu fındığımın ismi oğluş olursa serdar olucuk kız olursa sena cnmhihoyyyt senin isimlerde güzel kıssss

günaydın tombişim benim oğluşum senin kızın olucak içime öyle doğdu fındığımın ismi oğluş olursa serdar olucuk kız olursa sena cnmhihoyyyt senin isimlerde güzel kıssss

anam benim kızı mı alacak senin oğluşun dünür olacas desene :dance:
senin isimlerde çok güzelmiş şekerim ismiyle büyüsün inşallah

anam benim kızı mı alacak senin oğluşun dünür olacas desene :dance:
senin isimlerde çok güzelmiş şekerim ismiyle büyüsün inşallah

ewet kıss dünür olucaz ben cadı kaynana olucamkötükedihüso
şaka şaka ben nohuta kıyamam yerim ben onuuuu Şeniz

günaydın, iyiyim beryalim sen nasılsın nohutumuz nasıl,akşam zaten kk da yavaş çalışıyordu sıkıcı oluyo ozaman beklemek .ben bildiğin gibi çalışmalara başladık hayırlısı artık allahtan.:1hug:

COLOR="Black"][/COLOR]
vildoşum daha işin bitmedimi kıss özledim valla seni burnumda tütüyor yazıların gel artık
beryalim nohutun annesi nasılsınız bugün iyimisiniz
okyanusum sen nasılsın bebiş nasıl
yadelim bu haftada gelmedin umarım sende iyisindir cnm
[sara,tatlıbebek,yeb2004,ezgicikk,hlymms,sanalalem,sumos,sessizdeniz,huzeyfe,rufeyda serra,belenay,maat ve adını yazamadım kızlar hepiniz nasılsınız hepicinize günaydınlarrrrŞenizŞenizŞenizCOLOR="Red"][/COLOR]COLOR="Red"][/COLOR][/QUOTE]

iyiyiz citosum benim sen nasılsın bakiyim ,boncuk tekme sallamaya başladımı kıpırtılar vardık artık:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız :)

hoş geldin sultan

citos bebiş hareketleniyomu hiç tekme benzeri bişey daha erken ama kıpırtı vardır

çok saol cnm ben klomen kullandım sonra ovitrelle vuruldum aynı gün estrofem hap kullandım şimdide crinone jel kullanıyorum, ayın 29 nda adet günüm bakalım inş olmamda bebiş olur. :)

çok saol cnm ben klomen kullandım sonra ovitrelle vuruldum aynı gün estrofem hap kullandım şimdide crinone jel kullanıyorum, ayın 29 nda adet günüm bakalım inş olmamda bebiş olur. :)

hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah bence kızın olacak :1rolleyes:

beryal senin bebiş citosunkinden büyük sende hissediyomusun bebişi

canım saram günaydın bizim bebişler aynı 2 gün var arada.daha kıpırdamıyo.yani kıpırdıyo ama biz hissetmiyos daha.5 aylıkken hissedecez allah kısmet ederse.

citos bebiş hareketleniyomu hiç tekme benzeri bişey daha erken ama kıpırtı vardır

hg saracım ewet canım kıpırdanmalar var delikafadulden
sen neler yaptın gülüm benim bebiş beryalden 3 gün büyük kısss

canım seninle aynı tedaviyi görmüşüz ben iğneden sonra hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın .ama ben crinıne jeli hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım hala da kullanıyorum düşük olmasın diye.ama senin gibi önceden kullananlarda var.eğer bebek olursa düşük olmasın diye veriyor doktro inşallah hamilesindir.iğne vurulduktan 15 gün sonra test yap ben öle yaptım sonuç çıkıyo.hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…