çitosum sen ne düşünüyosun isim olarak kuşum? fındığımızın ismi ne olacak annesi
slm kızlar ben geldim
günaydın tombişim benim oğluşum senin kızın olucak içime öyle doğdu fındığımın ismi oğluş olursa serdar olucuk kız olursa sena cnmhihoyyyt senin isimlerde güzel kıssss
anam benim kızı mı alacak senin oğluşun dünür olacas desene :dance:
senin isimlerde çok güzelmiş şekerim ismiyle büyüsün inşallah
slm kızlar nasılsınız :)
saram pıtırcığım sanada günaydın .dün akşam üzeri kızlarla konuşurken takıldı bilgisayar açık göründüm ama ben kapattım bilgisayarı kafayı yedi çünkü .açılmadı sayfalar akşam eşim yaptı çok şükür sabah geldim yine yanınıza
nasılsın canım .durumun nasıl.:1hug:
slm kızlar nasılsınız :)
inş canım hamişsindir benn herkeze dua ediyorum önce herkese sonra bana diye amaaa inş gün gelecek oda olucak bu günlerimizi tebessümle hatırlıycaz sen ne tedavisi görüyosun ilaç mı kullanıyosun
GÜNAYDIN KUŞUM BEN VE NOHUTUM İYİYİZ TEYZESİ.SEN NASILSIN FINDIĞIN NASIL OY YERİM ONU.AY ÇİTOS SANKİ SENİN OĞLUN OLACAK HAKCANIN DA KIZ OLACAK GİBİ GELİYO BANA .SENCE BENİM BEBİŞİM NE OLUR_? HAYDE TAHMİN EDELİM
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ewet kıss dünür olucaz ben cadı kaynana olucamkötükedihüso
şaka şaka ben nohuta kıyamam yerim ben onuuuu Şeniz
beryal senin bebiş citosunkinden büyük sende hissediyomusun bebişi
hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah bence kızın olacak :1rolleyes:
citos bebiş hareketleniyomu hiç tekme benzeri bişey daha erken ama kıpırtı vardır
çok saol cnm ben klomen kullandım sonra ovitrelle vuruldum aynı gün estrofem hap kullandım şimdide crinone jel kullanıyorum, ayın 29 nda adet günüm bakalım inş olmamda bebiş olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?