canım seninle aynı tedaviyi görmüşüz ben iğneden sonra hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın .ama ben crinıne jeli hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım hala da kullanıyorum düşük olmasın diye.ama senin gibi önceden kullananlarda var.eğer bebek olursa düşük olmasın diye veriyor doktro inşallah hamilesindir.iğne vurulduktan 15 gün sonra test yap ben öle yaptım sonuç çıkıyo.hayırlı haberler inşallah
inşallah canım ya ben 13 martta vuruldum o zaman bu hafta sonu test yapmam mı lazım, sende ağrılar oldu mu peki?
bende belim kasıklarım ve yumurtalıklarım çok ağrıdı ve hala ara ara ağrılarım oluyor, ama başka belirtiler yok sende oluyormuydu bu zamanlarda ne olur hepsini yaz :bbo:
slm kızlar nasılsınız dün aşılamam oldu inşaalah bu ay hamile kalırım
canım adet ağrısı gibi ağrı oluyo du bende de sol kasığıma ağrı giriyordu göğüslerim hassaslaştı.allah sanada nasip etsin .28 yada 29 mart sabahı ilk idrarınla yap testini.güzel haberlerini bekliyorum canım
sağol cnm aşılama okadar zor bişi değilmiş yada bana kolay geldi eşimin spermlerini benim yumurtalara enjekte ettiler cnmİnşallah canım sevinçli haberlerini alırız..şu aşılama olayını biraz bana açabilir misin?ne yapıyorlar?yıpratıcı bişey mi?
6055 hakca nergis33 yldz kız gördüm sizi niye konusmuyorsunuz hga.s.
sağol cnm aşılama okadar zor bişi değilmiş yada bana kolay geldi eşimin spermlerini benim yumurtalara enjekte ettiler cnm
bugün neden kimse konuşmuyor enerjinizmi bitti kızlar
gidiyom geliyom aynı sayfada kalmış :1closedeyes:
ewet cnm alt yanım uyuştu hissetmedim ben korkma sende senin neyin var cnm :teselli:anesteziyle mi yapıyorlar peki?canın acıdı mı?benim de sonum bu olacak galiba çok korkuyorum..senağlama
slm niran hayrola neyin var:1shok:selam kızlarya valla şu anda içim içimi yiyor
3.5 yıldır niye bekliyorsun cnm tedavi olmadınmı hiç sengözlerimebaksanabduygularım o kadar karışıkki ben 3 buçuk yıldır bekliyorum ve ilk defa böyle oldu yani gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?