Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah canım ya ben 13 martta vuruldum o zaman bu hafta sonu test yapmam mı lazım, sende ağrılar oldu mu peki?
bende belim kasıklarım ve yumurtalıklarım çok ağrıdı ve hala ara ara ağrılarım oluyor, ama başka belirtiler yok sende oluyormuydu bu zamanlarda ne olur hepsini yaz :bbo:

bugün neden kimse konuşmuyor enerjinizmi bitti kızlar
gidiyom geliyom aynı sayfada kalmış :1closedeyes:

canım adet ağrısı gibi ağrı oluyo du bende de sol kasığıma ağrı giriyordu göğüslerim hassaslaştı.allah sanada nasip etsin .28 yada 29 mart sabahı ilk idrarınla yap testini.güzel haberlerini bekliyorum canım

inşallah ALLAH hepimize nasip eder o mutluluğu, :Saruboceq: haftaya yazarım

İnşallah canım sevinçli haberlerini alırız..şu aşılama olayını biraz bana açabilir misin?ne yapıyorlar?yıpratıcı bişey mi?
sağol cnm aşılama okadar zor bişi değilmiş yada bana kolay geldi eşimin spermlerini benim yumurtalara enjekte ettiler cnm

6055 hakca nergis33 yldz kız gördüm sizi niye konusmuyorsunuz hga.s.

oyy ne hızlı ilerliyor burası :bbo: dünden beri bir iki mesaj gelmiştir diyordum sayfalar olmuş...
bu arada herkese slm, dünden beri yazılanların çoğuna bakamadım.
bu sıralar çok yoğunum fazla açamıyorum.iyiki buldum bu konuyu ne güzel herkes çok sıcak...

sağol cnm aşılama okadar zor bişi değilmiş yada bana kolay geldi eşimin spermlerini benim yumurtalara enjekte ettiler cnm

anesteziyle mi yapıyorlar peki?canın acıdı mı?benim de sonum bu olacak galiba çok korkuyorum..senağlama

bugün neden kimse konuşmuyor enerjinizmi bitti kızlar
gidiyom geliyom aynı sayfada kalmış :1closedeyes:

enerjinin bitmiş hali buysa diğerini düşünemiyorumm...
ben çok şaşırdım valla,diğer konular yavaş ilerliyor.
bayıldım bu ortama,bu sınavlarda tam zamanını buldu ne güzel sizlerle lak lak etmek varken ders ders ders... neyse kaderim böyleymiş:çok üzgünüm: hadi by
gelirim yine

adetim bir gün geçti ve acaba hamilemiyim diyorum test yaptırmak için 3 gün daha bekleyeceğim ama nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…