Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal bebişe sahıp cık sen evdemsın demı cnm iş hayatın varmı yoksa
vildanda yok o olmayıncamı sensız oluyor ne ?

Bak yolluyorum hemde özel kutusunda canlarım benim anneside affetsin beni :1hug:

buda küçük nohutun oyuncağı :jeyyar::jeyyar:

yaaaa öle deme bak ben 3 buçuk yıldan sonra kavuştum meleğime .öle pes etmek yok .çok kızarım çok bilmiş teyze :mymeka::mymeka:

sabret çalışmalara devam gelecek meleğin

canım ben çalışıyordum ama çıktım bebiş doğunca tekrar başlıycam işe.hayırlısıyla bebişim doğsun da .vildoşum da ev taşıyo daha gelmedi eve modem takılacakmış 1 haftaya kadar gelicek inşallah.

Evet canım vildanın yokluğu belli oluyor onun esprilerini bende özledim valla insan kopamıyor ozaman topikten canım benim ya çabuk gelsin Şeniz
Bu arada sende ben gibi bunalımdamısın canım çocuğum olmayacak diye şartlamışsın kendini şutarafagitti

Bak yolluyorum hemde özel kutusunda canlarım benim anneside affetsin beni :1hug:

buda küçük nohutun oyuncağı :jeyyar::jeyyar:

oy oyyy teyzem benim canım neler almışsın bize teşekkür ederim gel öpim seni.dur bide annem için öpim ohhhhhhhhhhh ne tatlıymışsın dilnur teyzoşum sen gez hep bana ciciler al .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz gamyoncuiremsu

ay evet ya vildoooooooooooooooooooş
nerdesin bir an önce gel ya ösledik valladelikafadulden

bunalım yok kocişlere cilve yapmak var hadi herkes evine kocişlere cilve yapıp çalışmalara başlayın kaydirigubbakcemile3
bebişime kardeş getirin

dur ben sana daha ne ciciler alırım yeterki anneni idare et :jeyyar::jeyyar:
bana bak çocuğuda yoldan çıkartıcam sırnaşık şey

ÇALIŞMADIK BU HAFTA VALLA SINAVA GıTTıM GELDIM halim kalmadı.
keşke bu ay hamıla olsam ya havalara ucarım kızlar belkı olmusumdur kızlar ya yarın test yapsammı negatıf cıkr umudum gider rahatlarım ne dersınız.
ayyyyy dilnur cukular cok güsel göründuuuu nefissss noldu bebişi ve anasını nıye üzdün

canlarım kociş gelmek üzere ben çıkıyorum masayı hazırlayım.öpüyorum hepinizi ..
nohutum da öpüyo teyzoşlarını yerimseniben Şeniz

bunalım yok kocişlere cilve yapmak var hadi herkes evine kocişlere cilve yapıp çalışmalara başlayın kaydirigubbakcemile3
bebişime kardeş getirin
canım kocayı ağıma düşürmek kolay :jeyyar::jeyyar:
ama hep boş atıyoz olmuyoki yumurtluyozmu yumurtlamıyoz mu yumurtluyosak nezaman yumurtlamıyosak niye yada yumurta varsa niye tutmuyo oooohhoooo bir sürü soru işareti :uhm: gelde bunalıma girme Çok üzgünüm çoook

dilnur ne biliyim ya enerjım düştü sankı hemen olcakmıs sandım ya ne biliyim bizima ilede cocuktan geçilmesdı annemde 7kez doğurdu:)) yanı ben kolay bişey sanırdım ve istemedende olan kaza falan derlerdı ya.o acıdan ben önemsemedım ondan depresyona girdım olmayınca.ya bir mucize olsa bu ay kalmazmıyım nolur rabbım süprüz yap bize dilnura bana ve diğer isteyenlere lütfennn(amin)
beryal boşver bebk doğunca calışırsın

aynen valla yumurtladık diye tam gaz giderken bi bakıyoz yumurtlamamışık nasıl olcak bilmemki eve bir ultrason cihazımı alsak nedelikafadulden

bugün gezmeye gitmiştim biraz açılırım diye onları niye götürmedim diye küstüler sırnaşık şey ama bir çikolataya kandırdım :jeyyar: gerçekten çok güzeller benimde canım çekti valla hamile kadınada gösterdim yine günaha girdim iyi mi kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir canım ya ama test yapsan çıkmaz galiba sen kaçıncı günündesin canım test için erken değilmi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…