Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım sağol ben çok iyiyim..dün bizim nevrosky nin hamile haberini alıp çok sevindim duymuşsunuzdur belki..

iyi olmana sevindim cnm Şeniz
nevrosky hamilemiymiş hiç duymadık cnm hayırlı olsun onun için sevindim kaydirigubbakcemile5

slm kızlar gunaydın yarından sonra cok giremeyebilirim istanbula gidiyorum gezecegım biraz
sumoş nerde hiç yok film cektırcektı noldu acaba

yadel ve vildangel sivasın içinde mi oturuyorsunuz?
bende anadolu hastanesine sebahat hanıma gidip geliyorum sizde bilirsiniz orayı demi ?

gunaydın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız..

beryal cnm sana bısı sorcam
sen catlatma ıgnesınden 15 gun sonra test yapmıstın sanırım pekı hamılelık belırtılerı ne zaman basladı bu 15 gun ıcınde belırtı oldumu cnm

canlarım günaydın.nasılsınız.ben çok iyiyim .bebişte iyi allaha şükür.
hlymms canım ben çatlatma iğnesi vurulduktan 15 gün sonra yaptım testi.sabah ilk idrarımla yaptım ve çıktı.ikinci çizgi silikti ama hamileymişim .silikte olsa ikinci çizgiyi görürsün inşallah sende.

günaydın kızlar nasılsınız.
hlymms nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor

gunaydın cnm hg ben ıyım
nm ben klomenı kullandım 5 gun dr gecen hafta salı cağırdı klomenın bıttıgı gun yanı cuma tekrar gel dedı cuma gıttım yumurtalar guzel gelısmıs dedı hem sagda hem solda varmıs pazar gunu vurunmam ıcın catlatma ıgnesı verdı vurundum bakalm beklıyoruzişte
sen neler yapıtn dr a gıdememıstın sanırım

slm kızlar gunaydın yarından sonra cok giremeyebilirim istanbula gidiyorum gezecegım biraz

slm benbilirim sana iyi gesmeler cnm sumos fim çektirmiş fakat sonuçları henüz bildirmrdi cnmÇok üzgünüm çoook

bu 15 gun ıcınde hamılelık belırtılerı oldumu

canım sana iyiy gezmaler.bebişime hediyeler getir teyzesi. gamyoncuiremsubu arada sumoş geçen hafta çekildi ama ondan sonra haber alamadım bende.

hakkında hayırlısı canım inş. olur.bende adet olunca gitcem onu bekliyorum

anladım cnmm hiç girmıyrda merak ettım doğrusu offbugun utu yemek vs.. dertlerı var.içimde sıkılıyor ıyıce daralıyorum

getirin cnm hedıyesını şimdilik bunla oynasıngamyoncuiremsu
kızlar aranızda esınızın ailesınden nefret eden varmı nasıl bir yol izliyorsunuz alaksız ama:))

benbilirim,beryal,citos2903,hulya879,triyandafil sizler nasılsınız arkadaşlar

canım sen pazar pazartesi salı çarşamba ve perşembe günü mutlaka eşinle ilşkide bulun şansını arttır .bana doktorum 5 gün iğneden sonra ilşki önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…