canım sağol ben çok iyiyim..dün bizim nevrosky nin hamile haberini alıp çok sevindim duymuşsunuzdur belki..
gunaydın kızlar
günaydın kızlar nasılsınız..
beryal cnm sana bısı sorcam
sen catlatma ıgnesınden 15 gun sonra test yapmıstın sanırım pekı hamılelık belırtılerı ne zaman basladı bu 15 gun ıcınde belırtı oldumu cnm
günaydın kızlar nasılsınız.
hlymms nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor
slm kızlar gunaydın yarından sonra cok giremeyebilirim istanbula gidiyorum gezecegım biraz
sumoş nerde hiç yok film cektırcektı noldu acaba
canlarım günaydın.nasılsınız.ben çok iyiyim .bebişte iyi allaha şükür.
hlymms canım ben çatlatma iğnesi vurulduktan 15 gün sonra yaptım testi.sabah ilk idrarımla yaptım ve çıktı.ikinci çizgi silikti ama hamileymişim .silikte olsa ikinci çizgiyi görürsün inşallah sende.
slm kızlar gunaydın yarından sonra cok giremeyebilirim istanbula gidiyorum gezecegım biraz
sumoş nerde hiç yok film cektırcektı noldu acaba
bu 15 gun ıcınde hamılelık belırtılerı oldumu
gunaydın cnm hg ben ıyım
nm ben klomenı kullandım 5 gun dr gecen hafta salı cağırdı klomenın bıttıgı gun yanı cuma tekrar gel dedı cuma gıttım yumurtalar guzel gelısmıs dedı hem sagda hem solda varmıs pazar gunu vurunmam ıcın catlatma ıgnesı verdı vurundum bakalm beklıyoruzişte
sen neler yapıtn dr a gıdememıstın sanırım
benbilirim,beryal,citos2903,hulya879,triyandafil sizler nasılsınız arkadaşlar
iyilik canım ne olsunkaydirigubbakcemile5
çok sıkılıyorum kızlar bugünlerde içimde sıkıntılar var
gunaydın cnm hg ben ıyım
nm ben klomenı kullandım 5 gun dr gecen hafta salı cağırdı klomenın bıttıgı gun yanı cuma tekrar gel dedı cuma gıttım yumurtalar guzel gelısmıs dedı hem sagda hem solda varmıs pazar gunu vurunmam ıcın catlatma ıgnesı verdı vurundum bakalm beklıyoruzişte
sen neler yapıtn dr a gıdememıstın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?