getirin cnm hedıyesını şimdilik bunla oynasıngamyoncuiremsu
kızlar aranızda esınızın ailesınden nefret eden varmı nasıl bir yol izliyorsunuz alaksız ama:))
benbilirim,beryal,citos2903,hulya879,triyandafil sizler nasılsınız arkadaşlar
nasıl gidiyor bebiş işleri çalışmalar iyi gidiyormu :jeyyar:
canım bende sendenim hemde yılın 6 ayı bende kalıyolar boğmak istiyorum hele annesini
iyiyis canım sen nasılsın
cnm hepberabermi duruyorsunuz allah sabırversin sana kolay degil tek kociş olsa iyi sülaleyle evleniyoz sankibilmıyorum cıtos herseyı takıyorum.eşimin ailesınden nefret edıyorum bazen dıyorum ıyıler ama yaptıkalrı haksızlıkları düşününce ve umursamazlıkalrını deliriyprum uzaktayız o daha beter tepkını koyamıyrsun.eşim iyi ama ben böle devam edemem cok yıpratıcı ilerde ailevı sorunalr istemıyorum offf nefret edıyorum hepsınden
cnm bizler bebiş olsun diye kafaya takıyozda onun için bizimkiler naz yapıyor o çabucak olanlar istemedikleri için hemen havada karada hamile kalıyolar Çok üzgünüm çoookkız hep çalışıyorumda tık yok.anam başkalarınınki nasılda tutuyo hemen bide diyorlarya hani kazara oldu diye tek yatıyolar oluyo hemen.bende zavallım çırpınıyom öyle
dyd iyiyiz nolsun sen nasılsın
cnm hepberabermi duruyorsunuz allah sabırversin sana kolay degil tek kociş olsa iyi sülaleyle evleniyoz sanki
cnm bizler bebiş olsun diye kafaya takıyozda onun için bizimkiler naz yapıyor o çabucak olanlar istemedikleri için hemen havada karada hamile kalıyolar Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?