Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bilmıyorum cıtos herseyı takıyorum.eşimin ailesınden nefret edıyorum bazen dıyorum ıyıler ama yaptıkalrı haksızlıkları düşününce ve umursamazlıkalrını deliriyprum uzaktayız o daha beter tepkını koyamıyrsun.eşim iyi ama ben böle devam edemem cok yıpratıcı ilerde ailevı sorunalr istemıyorum offf nefret edıyorum hepsınden

getirin cnm hedıyesını şimdilik bunla oynasıngamyoncuiremsu
kızlar aranızda esınızın ailesınden nefret eden varmı nasıl bir yol izliyorsunuz alaksız ama:))

canım bende sendenim hemde yılın 6 ayı bende kalıyolar boğmak istiyorum hele annesini

benbilirim,beryal,citos2903,hulya879,triyandafil sizler nasılsınız arkadaşlar

iyiyis canım sen nasılsın

nasıl gidiyor bebiş işleri çalışmalar iyi gidiyormu :jeyyar:

kız hep çalışıyorumda tık yok.anam başkalarınınki nasılda tutuyo hemen bide diyorlarya hani kazara oldu diye tek yatıyolar oluyo hemen.bende zavallım çırpınıyom öyle

bu hafta hiç çalışmadık valla ben bile bıktım artık olursa olur olmassa olmaz.yok bizde kalmıyrlar cok ilğinç bir ailesı var kızkardesıne daha düşkunler ama esıme hiç düşkun değiller nefret edıyorum.ya boşanmak istiyorum valla ama esıme kıyamıyorum bazen dıyorumkı benımde işim var esımınde ikimizide maaşı sartlara göre şükür ıyıkımseye ıhtıyacım yok dıyorum görüşmem dıyorum salla.ama ozmaan sıkıntı olmıcakmı o salakalr üstüne alınmaz bizi suclar içimdekılerı onala kusamadım ya nefretım artıyor

cnm hepberabermi duruyorsunuz allah sabırversin sana kolay degil tek kociş olsa iyi sülaleyle evleniyoz sanki

kız hep çalışıyorumda tık yok.anam başkalarınınki nasılda tutuyo hemen bide diyorlarya hani kazara oldu diye tek yatıyolar oluyo hemen.bende zavallım çırpınıyom öyle
cnm bizler bebiş olsun diye kafaya takıyozda onun için bizimkiler naz yapıyor o çabucak olanlar istemedikleri için hemen havada karada hamile kalıyolar Çok üzgünüm çoook

ya yakın olsak cıtos ben onalrın hakkından gelırım ama ayda yılda bir gidiyorsun bir anda herseyın tepkısını vermem mümkun olmuyor ve ben onalrdan nefret edıyorum.3yıl olucak alışamaıdm ve onlara hiç guvenmıyorum esımde hep onalrı korudu yanı benım yanlış anladıgımı abarttgımı söyledı al oda anladı ama artık cok gec bişleye sıcagı sıcagına tepkı vereceksın zor sen suclu oluyrsun.bu ay hamıle değilsem ıns işimde olursa belkı istdan dönmem ciddyim yazık bana napıyım

benbılırım cnm sıkma canını yaa ne yaparsan kendıne yaparsın bole stres yaparsan hamıle kalman zorlasır degmez bence
hem sole bı soz vardır bunu hep aklına getır yaratılanı sev yaradandan oturu

haklısın canım

onları sevemem cok değişikler hiç samımı değiller bana göre.zaten bazen cocuk sahıbı olmak istemıyorum sırf o salakalrın genını tasıyacagından dolayı cok kötuyum ya yıllardır bu nefret var..
eşim basta önemsemdı ama al sorun patladı offf
5/6 inciri 2 bardak suda 6 dak.kaynat ılıyınca süz ve ac karnına iç

Sorun etme bence eşinle iyiyen bide neden anlaşamıyosunuz yada sevmiyosun ailesini ne işe yarıya bu incir peki

incir kürü yumurtlamayı kolaylaştyrmus.
cok ilğisizler gelın oldumu hiç hissettrmediler herseyım nazla oldu ben sandımkı onalrın tarzı bu esım öle demişti ama bende sonrakı düğünlerde öle olmadı.ya anlatsam gene sinir oluyurm ama ınan bana haksız değilım.ne ararlar ne sorarlr bayram olur vss hiç Allah belalrını versın sadece bunu dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…