Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayağı üzmüşler ozaman seni

Ya kızlar demİn sordum ama gÖrmedİnİz sanırım bu İncİr kÜrÜ anlatırmısnız nedİrrrrrrrrrrrrrr

7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umariz kolay hamile kalmaniz icin bu yontem ise yarar ve guzel haberleri bizlerle de paylasirsiniz.

VıLDOŞ ARTIK ARAMIZDA OLACAK ÇOK SEVıNDıM YA.
HOŞGELDıN VıLDOŞUM kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

iyide benim midem ağırıyo kuru soğanı hemde 15 gün haytta yiyemem

mavi gozlu ve yeb 2004 gördüm sizi yakalandıınız saklanmayın çıkın ortaya :mymeka::mymeka:

hülya879 kuru soğanı çiğ yersen dokunur mideye varsa rahatsızlıgın eğer ama pişmiş ve suyu bişi yapmaz arkadasım ben de yiyemem bulantı yapıyo kusma hissi yapıyo bide yanma var baharat türü asitli içecekler içemem mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…