Hoşgeldin canım yeni mesajları görmek için sayfayı yenile bunun için F5 tuşunu kullan yerimsenibenbenim kayınvalidem üst katta oturuyo aynı apartmandayız gerisini sorma :)
hee çok şükür bi yazan oldu
nasılsınız iyi misiniz ?
selam kızlar...
nasıl keyifler
bi kaç gün giremedim çok ağrım oluyodu sürekli yattım neyseki şimdi iyiyim şükür
ee siz neler yaptınız bakalım yeni haberler var mı..
geşmişi okuyamadım da:sm_confused:
Aynı evdemi kalıyosunuz canım valla çok zor olur ya niye öyle oturmayı kabul ettinki imkanlar mı kısıtlıydı evliliğn tadını çıkaramazsınız valla sıkıntıdanhamile kalmak isteyen kadin icin kayinvalidelerle beraber yasamak bir evde daha bir zor ses duyulur mu banyoda kim var ...;;vs;;; vs;;;diger olagan sorunlari zaten bas agritiyor
hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim :1hug:selam kızlar...
nasıl keyifler
bi kaç gün giremedim çok ağrım oluyodu sürekli yattım neyseki şimdi iyiyim şükür
ee siz neler yaptınız bakalım yeni haberler var mı..
geşmişi okuyamadım da:sm_confused:
Anladım canım inşallah bir an önce kurtulursun bence bu tatili iyi değerlendir hazır gitmişlerken :jeyyar:yok canim ben fransadayim yaa simdi istedim ayri ev ama bizim kayinvalide ve esim apartmanda kalmayi degilde ev almayi istiyolar bize o da bir iki sene surer sanirim 8 aylik evliyim benim icin 2 oda bir salon yeter ama iste hayirlisi zoooor beeee guzelim:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?