Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kayinvalidemler turkiyeye gittiler kayinvalidemin babasi vefat etti uzuluyor insan ama bir ay evde esimle tatil yapacaz o oda senin bu oda benim saklambac oynamiycez kaydirigubbakcemile3ozgurlukkaydirigubbakcemile3 kayin validesiyle yasayan var mi

burda acayip lodos var kızlar ben uçuyorum yine
zaten sular yok sabahtan beri birde elektrikleri kestiler demin şimdi geldi mahsur bölgedeyiz sanki :mymeka:
Efkar bastı Vildoşum al bu şarkıda benden sana ;

Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim
Burasa'da sular akmıyor
Mutlu musun oralarda? bilinmez güzelim
Bana buralarda kimse bakmıyor
Uçaklar rötar yapmış
Trafik sıkışık
Çöpler yine birikti arka bahçeye
Yağmurun elleri, gitarın telleri yok
Sen de yoksun yanımda
Özlemişim çoook

Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım bursadan
Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya
Çok yazık ..:çok üzgünüm:

Şarkı sözünde oynama yapılmış istanbul yerine bursa kullanılmıştır kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidem üst katta oturuyo aynı apartmandayız gerisini sorma :)
Hoşgeldin canım yeni mesajları görmek için sayfayı yenile bunun için F5 tuşunu kullan yerimseniben
buarada benim kaynanada üst katta oturuyo bendensin kaydirigubbakcemile3

hamile kalmak isteyen kadin icin kayinvalidelerle beraber yasamak bir evde daha bir zor ses duyulur mu banyoda kim var ...;;vs;;; vs;;;diger olagan sorunlari zaten bas agritiyor

selam kızlar...
nasıl keyifler
bi kaç gün giremedim çok ağrım oluyodu sürekli yattım neyseki şimdi iyiyim şükür
ee siz neler yaptınız bakalım yeni haberler var mı..
geşmişi okuyamadım da:sm_confused:

hg sessiz deniz bizde iyiyiz çok şükür aynı herşey bideğişiklik yok cnm sanada geçmiş olsun a.s.

hamile kalmak isteyen kadin icin kayinvalidelerle beraber yasamak bir evde daha bir zor ses duyulur mu banyoda kim var ...;;vs;;; vs;;;diger olagan sorunlari zaten bas agritiyor
Aynı evdemi kalıyosunuz canım valla çok zor olur ya niye öyle oturmayı kabul ettinki imkanlar mı kısıtlıydı evliliğn tadını çıkaramazsınız valla sıkıntıdan

yatip uyumak istiyorum yaaa ama uyuyamiyorum sabah dordtten beri ayaktayim kayinvalidelei turkiyeye yolladik bir ay tatilimi en iyi sekilde degerlendirip cocuk yapama calismalarina baslasam iyi olacak gunde uc bes kes yemekten once ve sonra esimi gorsem olur mu ki

hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim :1hug:

yok canim ben fransadayim yaa simdi istedim ayri ev ama bizim kayinvalide ve esim apartmanda kalmayi degilde ev almayi istiyolar bize o da bir iki sene surer sanirim 8 aylik evliyim benim icin 2 oda bir salon yeter ama iste hayirlisi zoooor beeee guzelim:1no2::1no2::1no2:

erbahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kiz uzulme benim arkadasim var 10 aydir evlidi yeni hamile kaldi diger arkadasim8 aylik evliyi o da yeni kaldi hemde bu ikisi evlendikten sonra hic doktora gitmemislerkendiliklerinden hamile kalmislar ok sikmayin caninizi.bak ben 6 aydir fransadayim uc ay oldu adetim yok ben napim hayirlisi istehihoyyyt

Anladım canım inşallah bir an önce kurtulursun bence bu tatili iyi değerlendir hazır gitmişlerken :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…