Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben pazar günü vurulmuştum .doktorum 5 gün ilşkide bulunun dedi.yani pazar pazartesi salı çarşamba perşembe ve cuma hergece yaptık biz.açıkçası çünkü herkesin yumurta çatlama zamanı aynı olmuyo denk gelsin diye 5 gün çalıştık senin anlayacağın.kaydirigubbakcemile3
inşallah seninki de tutunmuştur canım

amin canım inşallah ama hiç umudum yok..kısmet işte napalım..bıktım tedavilerden artık ama napalım Allah bugünümüzü aratmasın..Elbette gelecek benim bebeğim de birgün ama ben artık dayanamıyorum (

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi uyuyim azcık yine gelirim .öpüldünüz.Şeniz

canıminşallah olur ama tutmadıysa bu iğneyi tekrar dene .çok etkili bir iğne ve çok kişi bu iğneyle kalmış denemende fayda var.ama inşallah gerek kalmazda hamile kalırsın .:1hug:

VıLDOŞUMMMM BUDA SENıN ıÇıN CANIM

Son düzenleme:
karnim cook feana agriyor yaaa gaz adeta kamp kurdu.test yapmadim daha bugun alacam yarin sabah mi yapmam gerekiyor(idrar testi) bu arada jinekolog bula

mrb kızlar ben geldim nasılsınız rufeyda citos vildan nerelerdesin cadılarrrr ben geldim hadi çıkın ortaya bakem

jinekolog bulamadim daha hep doluyuz diolar artik bes ay sonra randevu verirlerse o zamana kadar hamileysem dogururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…