beryalcim merhaba canım önce tebrik ederim Allah hayırlısıyla bebişini kucaklamayı nasip etsin inşallah. ben de bu ay aynı iğneyi oldum sana birşey sormak istiyorum.. biz eşimle sadece 1 kez birlikte olabildik sonra ikimiz de feci grip olduk yatıyoruz hala iyileşemedik.çok merak ediyorum acaba 1 kerede olmuşmudur diye..siz ne sıklıkla kaç defa birlikte oldunuz onu öğrenebili"r miyim çok özel değilse?sanırım doktorun verdiği ödevi yapamadık..çok üzülüyorum..inşallah yeterli olmuştur..senağlama
merhaba canım sendemi kayınvalideden çekenlerdensin allah yardımcın olsun canım
canım ben pazar günü vurulmuştum .doktorum 5 gün ilşkide bulunun dedi.yani pazar pazartesi salı çarşamba perşembe ve cuma hergece yaptık biz.açıkçası çünkü herkesin yumurta çatlama zamanı aynı olmuyo denk gelsin diye 5 gün çalıştık senin anlayacağın.kaydirigubbakcemile3
inşallah seninki de tutunmuştur canım
amin canım inşallah ama hiç umudum yok..kısmet işte napalım..bıktım tedavilerden artık ama napalım Allah bugünümüzü aratmasın..Elbette gelecek benim bebeğim de birgün ama ben artık dayanamıyorum(
mrb kızlar ben geldim nasılsınız rufeyda citos vildan nerelerdesin cadılarrrr ben geldim hadi çıkın ortaya bakem
selam naber kızlar ben bugün üye oldum bişeyler yazmayan
olursa iptal eycem üyelimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?