merhaba arkadaşlar
hoşgeldin orays kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar
bayanlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim kendinize bebişlere iyi bakın bu limon iyi geldi sankim biraz sizde deneyin şimdi gidim bi ayaklanmışken çubuk kraker alayıp yiyim karnım acıktı yemekte yapamıyorum off off nedir bu kocada dışarda yiyp geliyo napsın neyse görüşmek üzere bayanlarkaydirigubbakcemile5
ılık suyla yap canım limonlu suyu çok iyi gelir ekşi gelirse az şekerde atabilirsin kadeşim hep öyle geçiriyordubayanlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim kendinize bebişlere iyi bakın bu limon iyi geldi sankim biraz sizde deneyin şimdi gidim bi ayaklanmışken çubuk kraker alayıp yiyim karnım acıktı yemekte yapamıyorum off off nedir bu kocada dışarda yiyp geliyo napsın neyse görüşmek üzere bayanlarkaydirigubbakcemile5
merhaba orayscım nasılsın cnm adetin oldumu :jeyyar:
hoşgeldin orays kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq: hoşçakal canım :1hug:evet canım öyle yaptım sağolasın çok teşekkür ederim kardeşine allah analı babalı büyürsün canım hoşçakal
merhaba arkadaşlar
:roflol::roflol::roflol:beryal kaynananın sinirini millettenmi çıkarıyon gıııı vura vura aptal edicen kızları korkusundan kimse gelmiycek yakında :roflol:sırnaşık şey
Aayy beryalcim ne kaynana varmış sende be güzelim şimdi geçmişi okudumda gördüm vicdansız kadın :mymeka:
merabalar millet ben geldim herkese iyi gunler
hg şeker nasılsın kaydirigubbakcemile5
ne yapim bak pencubeni ne zamandır görmüyordum yakaladım hesap soracaktım korktu sanırım sırnaşık şey
tam vicdansız .kaynanatör ne olacak :mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım :1hug:merabalar millet ben geldim herkese iyi gunler
merhaba canım iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl adetimi olmadım yarın olucam ama şimdilik bi belirti yok canım yarını bekliyorum bakalım
yok canım çatlatma iğnesi kullandım ilk denemede oldu. OVITRELLE .İSMİNDE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?