cnm o ağrılar oluyomuş zaten adet olucak gibi ama hamileysen bile oluyomuş ağrı,merak etme cnm inanıyorum herkesin bebeği olucak .herkesin içindeki sesin aynı olduğunu anladım yalnız herkes için geçerli ,sanki benim bebeğim olmuycak, çok değişik ama oluyo işte .allahın lütfu .
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm...
angel eda,escales,hlymms,sara,umutlu16 selaaaammmmm..
hoooooooooooooossssssssss geeeeeeeeelllldııııııııııııııııınn
olucak inşallah hiçççç merak etme umutlu bende çok istiyorum 8 .ay bu ama olucak inşallah insan kendini hamile düşünemiyo ama ben bazen aynanın karşısına geçip göbeğimi ittirerek bakıyorum nasıl olurum diyee:CüvCüv::CüvCüv:
hoşbulduk hlymms..
iyiyim sara'cım grip geçti tarih bekliyorum şimdi..bakalım tek denemeyle bebek olur mu..hiç sanmıyorum ama((( bakcaz bakalım..
angel eda,escales,hlymms,sara,umutlu16 selaaaammmmm..
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bellimi olur cnm denk geldiyse zaten bitanecik sperme bakar. dün aki diye bi kız vardı tek deneme tam ortasından vurmuş vallaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:
slm hlymms ve umut naber kızlar..hihoyyytangel eda hg cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?