Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

haklısın sara kendimi hamile düşünemiyorum hiç olmucak gibi geliyo inşallah olur allahtan en büyük dileğim bu :CüvCüv::Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm...

olucak inşallah hiçççç merak etme umutlu bende çok istiyorum 8 .ay bu ama olucak inşallah insan kendini hamile düşünemiyo ama ben bazen aynanın karşısına geçip göbeğimi ittirerek bakıyorum nasıl olurum diyee:CüvCüv::CüvCüv:

tşk.ler escales,lymms . ben de bugün soğan kürüne başladım..eşime de keçibounuzu içiriyorum. inşallah bu ay iyi bir sonuç alırız kızlar..

hoooooooooooooossssssssss geeeeeeeeelllldııııııııııııııııınn

kulaklarım duyuyo hlymmssssssssssssssssssss bağırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burçiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kızzzzzzzzzz senin duymuyooooooooo galibaaaaaaaaaaaaa hııııııııııııııııııııı anlamdıııııııııııııııııııımm hee heee öyleeee pazardan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

hoşbulduk hlymms..
iyiyim sara'cım grip geçti tarih bekliyorum şimdi..bakalım tek denemeyle bebek olur mu..hiç sanmıyorum ama ((( bakcaz bakalım..

inşallah cnm böyle belki bende hamileyimdir dimi kızzzz ay inşallah adet sancısı değildir bu bebişim gelsin artık

sağır muhabbeti heeeeeeeheheee güzel olduuu heeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dilcikar:

hoşbulduk hlymms..
iyiyim sara'cım grip geçti tarih bekliyorum şimdi..bakalım tek denemeyle bebek olur mu..hiç sanmıyorum ama ((( bakcaz bakalım..

bellimi olur cnm denk geldiyse zaten bitanecik sperme bakar. dün aki diye bi kız vardı tek deneme tam ortasından vurmuş vallaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cok keyıflı gordum senıı hayırdır

bellimi olur cnm denk geldiyse zaten bitanecik sperme bakar. dün aki diye bi kız vardı tek deneme tam ortasından vurmuş vallaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

ayyy sara ağzından bal damlıyor..ayy inşallah inşallah..valla olsun hemen ihtiyacı olan bir çocuğu giydirip doyurucam..siz de dileyin benden ne dilerseniz..

kızlar benim çıkmam lazım yine görüşürüz kendinize iyi bakın beni unutmayın anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…